Good Feet At Six Thousand Above Sea Level

Genting Highlands

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Wow 6000 feet ??!
    nice image and successful
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Cara Cek dan Pembayaran Tagihan Listrik PLN Secara OnlineMy Profile

  2. kat Genting ker nih…dah lama tak pergi…..
    Jom terjah post menarik dari sukma ..Terkurung Di Dalam ToiletMy Profile

  3. kat mana ni? kat genting ke. saya kurang tau tempat-tempat sejuk ni. seumur hidup saya, hanya sekali je saya gi genting. tu pun tetiba balik raya petang-petang boring2. tengah bawak kereta terus shoot gi genting. sampai2 menggigil kesejukan. yela mana la kita tau sejuk macam tu, ingat leh pakai baju biasa je huhu
    Jom terjah post menarik dari Bidadari ..Anak : Mengawal Emosi MarahMy Profile

  4. Genting … Awesome sekali .. nak g lagi nanti
    Jom terjah post menarik dari BeritaKaki ..Izzue Islam Dan Awin Nurin Selamat Diijabkabulkan – GambarMy Profile

  5. dalam makudnya ituuu..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Jobdirumah Payment – Kali ke 34My Profile

  6. Pasti indah sekali menikmati nuansa malam di sana …
    Jom terjah post menarik dari Rina ..List of Free Dofollow Blogs and Web 2.0 SitesMy Profile

  7. genting..tinggi..patut la sejuk..
    Jom terjah post menarik dari blackrosehunter ..Google Update : Penguin 2.0 UpdateMy Profile

  8. TINGGI! 🙂
    Jom terjah post menarik dari Izzuddin Fauzi ..WWMy Profile

  9. wa, gi melancong lagi ke? hehe..

  10. Laaa dalam malaysia je ke?ingtkan luar malaysia..kiter budak darat..tak pernah sampai ke tempat menarik mcm ni..hehe..selamat bercuti…
    Jom terjah post menarik dari Hafizul ..Bila Mereka Bertanya Tentang PerkahwinanMy Profile

  11. Good Feet = 6000 Feet…
    Jom terjah post menarik dari Hairul Azni ..Buruk Baik Makan Coklat.My Profile

  12. lar… nie kt genting ke?

    igtkan kt oversea…

  13. dah lama tak ke genting highland..
    Jom terjah post menarik dari Mama I.A ..[PETUA] Tegangkan Kulit MukaMy Profile

  14. Lama tak datang sini, akhirnya kembali.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Yus ..Boon Siew Honda lancar Wave 110 serba baharuMy Profile

  15. kat genting dah .. tapi tak prasan pulak good feet ni..
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Kaitan Penyu Dengan Labah-labah & Pesawat Dengan Kereta KebalMy Profile

  16. ooo genting ke ni…
    Jom terjah post menarik dari hafiz ..Wordless Wednesday #25 : Sabar menantiMy Profile

  17. uiks.. kebetulan maza juga mendaki di tempat sama.. hehee

    psst: ada menang ka?
    ahaks!.. hehehe
    Jom terjah post menarik dari maza ..Saat Genting Melanda JiwaMy Profile