Menangis Kerana Pokok Ceri Depan Rumah

pokok ceri tumbang
8.30 pagi – keluar pergi kelas.

potong pokok
12.30 pm – balik dari kelas.

jiran perihatan
Alhamdulillah – Terharu

Nota : typo itu pengikat kasih sayang suami isteri.. alasaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Comel je.. Hihi.. Nak nangis juga la.. Masih ada yang prihatin di bumi Allah ni..
    Jom terjah post menarik dari Moms Avenue ..GLA Complex, Tak Habis Sebotol Dah Hamil!!My Profile

  2. Musim hujan banyak pokok yang tumbang, ditempat ku juga begitu Kak Jie
    Untuk saja tidak ada orang di bawah pokok ini ketika tumbang, Alhamdulillah tak ada korban
    Jom terjah post menarik dari Rina ..The MySQL Extension is Deprecated And Will Be Removed From PHP ProgrammingMy Profile

  3. laaa… tadi ingat nak nagis sebab pokok ceri tumbang..
    rupanya terharu ada jiran tolong angkatkan pokok tumbang..
    Btw, untung ada jiran yang prihatin camni..

  4. subhanallah yah pohon roboh saja menangis kak jie nih… bagaimana kalo kucingnya wah bisa lebih dari itu sepertinya.. hehe

  5. sampai rasa nak nangis lagi tu..
    Jom terjah post menarik dari ohcikgu ..Cikgu matematik yang tak berapa boleh nak pakai.My Profile

  6. Saya ingat menangis sebab sayangkan pokok tu…hehehe
    Tapi syukur sangat masih ada jiran yang sangat baik hati…..
    Jom terjah post menarik dari Naimah Wahab ..Set Penyusuan Shaklee ala BajetMy Profile

  7. Kadang2 kebaikan kita pada org lain Allah balas dengan kebaikan org yg lain pula kepada kita. Alhamdulillah masih punya jiran yang perihatin dan boleh menolong.
    Jom terjah post menarik dari JunAina ..Tips Didik Anak Untuk Bersolat Dari Usia BayiMy Profile

  8. besarnya batang pokok tu.
    Jom terjah post menarik dari pahan ..Cara mengatasi masalah over Disk Space Usage bagi WordPressMy Profile

  9. Syukur ada juga org yg tolong buatkan..
    Jom terjah post menarik dari hafiz ..Privilege card dan pas bermusim JDTMy Profile

  10. Di Kelantan, ada banyak pokok ni. Kami panggil Pokok Kekut 🙂
    Jom terjah post menarik dari Siti HipMom ..Blogging Contest for Visit Malaysia 2014My Profile

  11. Nasib baik ada yang tolong settlekan…xde la menghalang jalan or semak kan…
    Jom terjah post menarik dari suriaamanda ..Aktiviti Cuti SekolahMy Profile

  12. Sekejap sahaja settle. 🙂

  13. ingatkan pokok ceri tu yang menangis tadi..hehe
    Jom terjah post menarik dari Hafiz Rahim ..Ada Apa Dengan DurianMy Profile