Merak Mengigal Di Taman Burung

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. hahaha kosa kate baru
    Jom terjah post menarik dari mijae ..Travelog: Restoran Thai/Siam BBB Tom Yam, Bandar Baru Bangi, SelangorMy Profile

  2. Pacifista says:

    haha…merak ni semakin ramai yang tengok dia semakin kembang bulu ekor dia tu.hehe 😀
    Jom terjah post menarik dari Pacifista ..Contest Gadget Impian: Like, +1, Tweet, Tolonglah…My Profile

  3. ni merak jantan ni.. dia tengah ngorat merak betina.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Izwan ..IIUM Library Dilukis Dengan Cahaya Versi NewbieMy Profile

  4. ..sohih ini bukan merak kayangan..
    kalau merak kayangan, yg kembang mcm tu adalah kainnya…

    ahaks..

    hehehehhee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Rabu tanpa kata: Pelanun (Pirates of Malacca)My Profile

  5. dia nampak orang ramai dok tengok..tunjuk hebat la tu..hehe..megah dengan bulu dia..hehe
    Jom terjah post menarik dari blackrosehunter ..Obesity dan Kanak-kanakMy Profile

  6. amboi..PB mengigal..hehehe..
    Jom terjah post menarik dari blackrosehunter ..Obesity dan Kanak-kanakMy Profile

  7. menggigal tu belagak , atau tunjuk lagak kan kak jie ..saya mcm mengigal gak nih heheh ..
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Saya Nak Memenangi Samsung Galaxy S|| Dalam Contest Gadjet Impian DenaihatiMy Profile

  8. Bukan main lagi merak ni tunjuk aksi dia..Ramai yang tengok tu action la ye..haha
    Jom terjah post menarik dari Myblogsantai ..Video Johan Yang Dikatakan Kurang Ajar Dengan OgyMy Profile

  9. kalau dapat cabut bulunya buat hiasan cantik nih.

  10. mmg cntik sgt2…sb yg tngkap gmbr tu pun cntik orgnye….hehe..

  11. wahhh..cntik btul kak~hehehe
    jrg skali dapat tengok~=)
    Jom terjah post menarik dari Nabiel ..NIKON D3100 GADGET IMPIAN SEPANJANG ZAMAN!My Profile

  12. Assalamualaikum,
    Dah lama sangat tak dengar/baca kata “mengigal” tu….masa sekolah dulu2 je selalu guna —–> hairan gak, mengapa merak je mengigal? ayam tak leh ek?
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Aku Dah Menikmati KemerdekaanMy Profile

  13. ciksembang says:

    merak mmg cantik..nak juga tau kenapa orang India suka dengan burung merak
    Jom terjah post menarik dari ciksembang ..Pertama kali kena tagMy Profile

  14. sebenarnya nak tunggu orang jawap mengigal tu apa…hihihi

    cepat search kamus dewan. 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Cara Buat Contact Form Dan Statik PageMy Profile

  15. Salam,

    Last week plan memang nak gi taman burung ni tapi hujan pulak, so niat dibatalkan.

    semalam tengok dah entry ni, laju2 belek kalendar kat laptop kot2 yan yang salah tengok hari hehe, rupanya memang nak post 😆
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Gadget Impianku Dan Cabutan Bertuah Yanmieonline.comMy Profile

  16. hehe..saya ingatkan kak jie tersilap..paham² :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..Alif Satar Ucap Tahniah Sebab Menang Samsung Galaxy S IIMy Profile

  17. rasanmya cuti sekolah ni hari2 nak buat entri wordless… bukan Rabu saja…hehehehe :mrgreen:

    tgh edit gambar utk tulis entri, tapi kudrat tak mampu…kemalasan dan kesibukan, jadi post gambar je…esok lusa je lah cerita 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Jangan dibicarakan rumput di halaman orang, di halaman sendiri sampai ke kaki tanggaMy Profile

  18. merak tu mesti tengah bangga.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari tips ..Malaysia VS Bahrain: 3 Gol Dalam Masa 6 Minit?My Profile

  19. aik..hari ini hari rabu ke kak jie??

    cantiknya burung merak..lama dah tak tegok secara live
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..Alif Satar Ucap Tahniah Sebab Menang Samsung Galaxy S IIMy Profile

  20. Bukan main lagi kembang Merak ini :-).
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Bila hero-hero kacak melangkah ke alam dewasa.My Profile