Nothing

banyak rasa yang ingin diluah disini, tetapi saya nampak seolah² keterlaluan ….betullah kata orang, jiwa manusia bergolak kerana dua perkara – gembira yang melonjak² dan kesedihan yang tak tertanggung…dan saya berada dalam salah satu situasi tersebut.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. nothings? mesti ada something..
    Jom terjah post menarik dari Aya ..Wordless Wednesday #2 – Hadiah Untuk IbuMy Profile

  2. rasa nak cium kucing jer…….

  3. luna qiszara says:

    funny how we sometimes say nothing when we mean everything…

    hmmm..da slalu da terkena situasi macam ni kak..bila senyap, jiwa kita merana..bila luah..lain pulak jadinya…

  4. Nothing is mean something. Kalau tak ada angin masakan pokok bergoyang.

  5. mama happy sangat cik abg nak balik dah kan? hehe :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari yonna ..KesanMy Profile

  6. Minta izin sikit!

    Malam terang kerana rembulan
    Cerah siang dek sinar mentari
    Wahai Kak Jie tuan blog yang menawan
    Menghitung detik bertemu yang dinanti

    Barakallah…

  7. selalu gak jawab tak de pe bila suami tanya ada apa.. kdg2 tak terjawab kenapa… susah tu.. hihi
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Kerja Cikgu- TapiMy Profile

  8. rasanya kak jie dalam gumbira tu…ameen :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Perlawanan akhir Piala FA – 5 sebab kenapa aku nak Terengganu lawan Kelantan…My Profile

  9. tinggal 2 hari lagi kan, semoga semunaya berjalan dgn lancar, tumpang gembira untuk makcik 🙂
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Kalau kita tak buat siapa lagi nak buatMy Profile

  10. wahai sohabatku yang garang tapi baik hati..
    Dalam pilem Cinta Silver (Indonesia) ada dialong agak syahdu syahdan.

    “Saat paling menyedihkan, bukanlah waktu kita menangis sedih keseorang, tetapi ketika kita meraikan kegembiraan tanpa ada teman untuk berbagi” lebih kurang lah maksud dia lagu tu. Boleh cari kat yutiub, sebab dialog tu ramai yg suka. Nasibnya persis seperti kamu… keh keh 😀 😎
    Jom terjah post menarik dari iza~de~bintang ..Apa barangMy Profile

  11. Hip hip hoyeh…
    hip hip hoyeh…
    😀
    Jom terjah post menarik dari iza~de~bintang ..Apa barangMy Profile

  12. harap kak jie berada dalam situasi yang pertama tu 🙂
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Sekitar Konvensyen Royalti ke 57 NZ New Image di Sunway Convention CentreMy Profile

  13. yeeaaa gembira sampai nothing to say something or everthing, huhu…
    Jom terjah post menarik dari jemarioren ..Oh cikgu Wan cikgukuMy Profile

  14. muhammad fakhruddin says:

    Manakan tidak gembira belahan jiwa kembali di sisi 😉

  15. Assalamualaikum,
    Saya pernah menangis kesedihan kerana tak ada siapa nak kongsi kegembiraan waktu itu…

    Ada masa, kata-kata tidak begitu cukup untuk gambarkan apa sebenarnya
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Selamat Hari GuruMy Profile

  16. yep nothing…kadang2 bila kita luahkan pun org xfahami apa yg kita nak smpaikan…

  17. syafiq says:

    eh dah masuk wordless wednesday 😆
    Jom terjah post menarik dari syafiq ..Wordless Wednesday 3My Profile

  18. nothing is impossible.. 🙄

  19. sicantikmanis says:

    harapnya kak kujie berada dalam situasi gembira
    Jom terjah post menarik dari sicantikmanis ..Segmen Khas ar-rifke Jom Review Blog Bersama Aried!My Profile

  20. the former i would say!
    Jom terjah post menarik dari pereman ..Jerebu Bakal Melanda Malaysia dan InfoMy Profile

  21. nothing means everything.. 🙄
    Jom terjah post menarik dari adele ..Bahana Facebook- Wajarkah Kanak-kanak Memiliki FacebookMy Profile