Notis Untuk Mama Di Skrin Komputer

kul 6.20 drama korea belum habislah intan CHOMEL….

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. comel je intan siap tinggalkan nota untuk mama nya…kalau kakak saya, dia set alarm hari2 untuk ambil dan hantar anak ke sekolah hari2…sebab dia jenis pelupa sikit…so dalam satu hari entah berapa kali la alarm handphone dia tu berbunyi..kejap bunyi untuk ambil si akak dari sek keb, jap lagi hantar si adik plak ke sek agama..busy betul jadi seorang ibu ni kan…
    Jom terjah post menarik dari bardboo ..Pech DavidMy Profile

  2. dah sama macam perangai adik laki aku tu. Selalu suruh kejut. letak nota depan pintu. hoho..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Pipi kacak kena lempang..My Profile

  3. Ibu Mifzal Arsyad says:

    alahai..sgt comel intan dan mamanya.. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Ibu Mifzal Arsyad ..Tahun Kedua Mifzal Arsyad Di Taska Permata SUK Negeri PerakMy Profile

  4. ciksembang says:

    anak perempuan mesti suka tinggalkan nota kan?..
    Jom terjah post menarik dari ciksembang ..Video Breakdance di Universal Studio SingaporeMy Profile

  5. muhammad fakhruddin says:

    Kali terakhir sekolah petang masa sekolah rindu. Tiadalah sampai bernota-nota kepada emak dan ayah, sama macam kes adik saya. πŸ™‚

    Zaman itu cerita Mandarin petang-petang.
    Jom terjah post menarik dari muhammad fakhruddin ..Al-Fateh Alaf BaruMy Profile

  6. menarik mesej yg ditinggalkan. heheh kene amik on time…

    tak pernah pi sekolah petang tapi, sekolah petang tu ada…. sekolah agama
    Jom terjah post menarik dari norzikri ..Tahun Baru – Azam Baru, Tema Baru, Orang je lama…My Profile

  7. Tudia … banyaknya tanda seruan ( ! )

    Dalam maksudnya tu … πŸ™‚

    Sesi petang saya tak pernah lalui sepanjang persekolahan dulu. Mungkin Intan risau kalau Kujie lewat datang sebab selepas 6.30 tu, kan dah senja …
    Tambahan pulak sekarang ni cepat sangat malam. Pukul 7 dah gelap gelemat.
    Jom terjah post menarik dari Abang Zul ..KERETA BERHIAS ?My Profile

  8. memang saya jugak akan tinggalkan nota dekat skrin komputer baik dekat rumah atau dekat pejabat kerana senang untuk di lihat …
    pandai intan pilih tempat ….
    Jom terjah post menarik dari namia ..Apa yang Korang Dapat Sebarkan Keburukan OrangMy Profile

  9. 6.50..hidanglah masakan mama yang sedap tuuu
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..Rabu Tanpa Kata-Senyum Sampai Ke Telinga Dapat Iphone 4S dari ChurpΒ²My Profile

  10. Sobri Mansor says:

    Macam citer bersiri korea Full House pun ada…. kukukuku… hahahaha
    Jom terjah post menarik dari Sobri Mansor ..Pengalaman dan dunia baru untuk AbangMy Profile

  11. ni kes x mau tunggu lama lama ler nih, hehe
    Jom terjah post menarik dari Juan ..Memohon Kad Pengenalan Baru | Kehilangan Kad PengenalanMy Profile

  12. wa, siap tgal kan reminder..lolz..cumel..

  13. Salam.. Wah sampai tinggalkan memo untuk ibunya.. Pada pendapat Nur, sesi petang memang agak memenatkan. Banyak sebab adanya 2 sesi persekolahan.. Antara salah satu sebabnya ialah kekurangan bilik darjah.

    Kak Jie, pesan kat Intan supaya belajar rajin-rajin ye .. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Nur ..Selamat Kembali Ke Sekolah untuk Sesi Persekolahan 2012My Profile

  14. dah mula lah rutin harian kita ya kakjie , jadual anak2 adalah jadual kita .. hehe saya 6 trip hantar dan ambil tahun ni ,

    kebas monton duk lam keta
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Karbohidrat Dalam Buah-Buahan (Senarai Buah )My Profile

  15. kalau anak saya pulak, asyik tulis surat sesaja. nak suruh beli barang pun siap bersurat. macam-macam……
    Jom terjah post menarik dari rumah kuning ..Sungguh Tak sampai HatiMy Profile

  16. penatnya sekolah pagi petang….
    Jom terjah post menarik dari zack ..Buat Duit Di Internet Cara MUDAH.. Inilah Caranya!My Profile

  17. good intan….he he he kena tangguh le jawabnya cerita korea tu….
    Jom terjah post menarik dari ann ..Kolam air panas Hamam DebaghMy Profile

  18. cite korea ape tu mama?? hehe!
    Jom terjah post menarik dari tips ..WW#1.2012 Tips Ngorat Star WarsMy Profile

  19. Wahhh..bukan main intan ye..:D
    Sekolah petang memang tak seronok..Tak boleh tengok kartun..ehhh(?)
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Tahukah anda?My Profile

    • dia dah biasa dari tadika sekolah sesi pagi
      lagi pun pagi2 utk belajar mmg cergas
      bila petang dah layu layuan

      • setuju-setuju…..belajar petang ni rasanya nak tidurrrr jer…keh keh keh…..kena pula angin sepoi2 bahasa gitu…hehehe

        Kak jie..jangan lupa sediakan tisu sewaktu menonton tau!!! miahaha..gurau jer..jangan mareee
        Jom terjah post menarik dari Amry ..Nur Amalina tidak rosak | IbuMy Profile

  20. UpProfits says:

    Nampak sgt anak2 pun tahun mamanya suka ngadap komputer smp letak memo kat skrin. Celik2 mata ngadap PC ke kak jie? hehe

  21. Mula2 masuk sekolah memang mcm tuh ler kak jie.. lepas seminggu dua
    oklah tuh.. selamat tahun baru 2012 untuk kak jie sekeluarga..
    Jom terjah post menarik dari nurmisnan ..Wordless Wednesday #28My Profile

    • dulu sekolah rendah – susah nak ingat jadual
      isnin, selasa dan jumaat pukul 1 hantar nasi
      rabu dan khmis pukul 1.30
      kerap terlupa….

  22. Kadang2 diri sendiri tersenyum dgn telatah anak..
    Jom terjah post menarik dari Azman ..Amalina Che Bakri : Saya tidak terkejutMy Profile

  23. siap ada memo lagi tu…agaknya dia dah tau ibu dia suka menonton kala ni kot? sama la saya pun akan keluar jemput anak2 jam 6.20 ptg karang.

    Selamat Tahun Baru untuk kak jie dan keluarga
    Jom terjah post menarik dari rohaya ..Diari PrincessMy Profile

    • sebulan lebih cuti………….menternak lemak
      memang kena betulkan jam biologi
      sebelum ni bermalas2an, tangguh itu ini
      skrg dah kena ikut jadual tetap…hehehe

  24. Tidak perlu risau hanya tinggal Intan dan emaknya sahaja. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Blogger prihatin jom derma darah di PDNMy Profile

  25. kahkah, intan chomel tu agak caps lock disitu. ada maksud.

  26. Salam,

    hhheehee comel je inta punya memo tu πŸ˜€
    ni mesti sebab agak baru lagi kat sek men hihhi tu yang kata mama takleh lewat πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Ubat Hilang Mengantuk Kalau Jalan JauhMy Profile