38 Replies to “Notis Untuk Mama Di Skrin Komputer”

  1. comel je intan siap tinggalkan nota untuk mama nya…kalau kakak saya, dia set alarm hari2 untuk ambil dan hantar anak ke sekolah hari2…sebab dia jenis pelupa sikit…so dalam satu hari entah berapa kali la alarm handphone dia tu berbunyi..kejap bunyi untuk ambil si akak dari sek keb, jap lagi hantar si adik plak ke sek agama..busy betul jadi seorang ibu ni kan…
    Jom terjah post menarik dari bardboo ..Pech DavidMy Profile

    1. kak jie pun set alarm juga
      tahun lepas lagi teruk, sebab time hantar makanan tenghari dia berbeza2 ikut hari
      minggu pertama tu memang ada yg terlupa

  2. Kali terakhir sekolah petang masa sekolah rindu. Tiadalah sampai bernota-nota kepada emak dan ayah, sama macam kes adik saya. πŸ™‚

    Zaman itu cerita Mandarin petang-petang.
    Jom terjah post menarik dari muhammad fakhruddin ..Al-Fateh Alaf BaruMy Profile

  3. Tudia … banyaknya tanda seruan ( ! )

    Dalam maksudnya tu … πŸ™‚

    Sesi petang saya tak pernah lalui sepanjang persekolahan dulu. Mungkin Intan risau kalau Kujie lewat datang sebab selepas 6.30 tu, kan dah senja …
    Tambahan pulak sekarang ni cepat sangat malam. Pukul 7 dah gelap gelemat.
    Jom terjah post menarik dari Abang Zul ..KERETA BERHIAS ?My Profile

      1. setuju-setuju…..belajar petang ni rasanya nak tidurrrr jer…keh keh keh…..kena pula angin sepoi2 bahasa gitu…hehehe

        Kak jie..jangan lupa sediakan tisu sewaktu menonton tau!!! miahaha..gurau jer..jangan mareee
        Jom terjah post menarik dari Amry ..Nur Amalina tidak rosak | IbuMy Profile

  4. Nampak sgt anak2 pun tahun mamanya suka ngadap komputer smp letak memo kat skrin. Celik2 mata ngadap PC ke kak jie? hehe

    1. dulu sekolah rendah – susah nak ingat jadual
      isnin, selasa dan jumaat pukul 1 hantar nasi
      rabu dan khmis pukul 1.30
      kerap terlupa….

  5. siap ada memo lagi tu…agaknya dia dah tau ibu dia suka menonton kala ni kot? sama la saya pun akan keluar jemput anak2 jam 6.20 ptg karang.

    Selamat Tahun Baru untuk kak jie dan keluarga
    Jom terjah post menarik dari rohaya ..Diari PrincessMy Profile

    1. sebulan lebih cuti………….menternak lemak
      memang kena betulkan jam biologi
      sebelum ni bermalas2an, tangguh itu ini
      skrg dah kena ikut jadual tetap…hehehe

Comments are closed.