Pemenang Contest

Pemenang bertuah sejenis kuih ( (Fei Chee Yoke)

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

49 thoughts on “Pemenang Contest”

  1. kereta belum 4 bulan, hari2 tak jalan jauh, sesekali je

    lagi pun dah bagi klu – 2 service wajib

    1- 1000 km pertama
    2- 5000km

    so…belum 10,000 sbb yg tu service ke 3 :mrgreen:

  2. #ww pertama tu pukul 12.05 mlm tadi, schedule post
    yang ni kul 12.05 tenghari..juga schedule post sbb pemenang dah tau awal :mrgreen:

  3. dah bgtau klu…baru buat 2 kali service wajib

    1000 kilometer pertama dan 5000 kilometer

    maksudnya belum service ke tiga, belum 10K πŸ˜†

Comments are closed.