Pemenang Contest

Pemenang bertuah sejenis kuih ( (Fei Chee Yoke)

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Kujie,
    Dah agak mesti nombor yang cantik. πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Wordless WednesdayMy Profile

  2. hehe…mmg dah betul bawah 10k, tak sangka plak kak jie snap no cantik dan mahal tuh…hehe
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Pesanan buat Kakak…My Profile

  3. alamak.. terdarab 2 plak.. tahniah pemenang. he he
    Jom terjah post menarik dari Datin Tyka ..Misteri Jam 12My Profile

  4. Ada yang boleh meneka dengan tepat ye.. hebat πŸ˜›
    Jom terjah post menarik dari Iqbal ..Google Pagerank (PR) fenomena kiniMy Profile

  5. haha…cun btul nombor tu…he3
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Babi melahirkan anak separuh manusiaMy Profile

  6. ceh…aku teka 9999…
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Nabil Juara Maharaja Lawak Yang SebenarMy Profile

  7. saya tekah antara dua nilai tu la.. lagipun, tengok gambar tu, tak lebih daripada 4 angka pun. Mungkin tak bernasib baik. Huhu
    Jom terjah post menarik dari beliamuda ..Puisi Unggun Bersih oleh A. Samad Said (Audio dan Video)My Profile

  8. Kamarul Azriβ„’ says:

    kak jie, wahh.. seronok tu 8888 what a nice number πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari Kamarul Azriβ„’ ..Wordless Wednesday 2 – sony ericsson xperia x8My Profile

  9. aduhhh.. miss no. 8 kat belakang sekali lah fulaks.. huhuhu

    errr.. tak boleh dikira pemenang gak ke kak jie?
    hadiah tempat kedua ke?

    ahaks.. (tak malu tul maza, kan kan kan)
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Wordless Wednesday – Would be any delight on tomorrow?My Profile

  10. Terbaik lah.Nombor cantik.
    Jom terjah post menarik dari haiqal ..Wordless WednesdayMy Profile

  11. wah..terlepas lagi… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..MARC JACOBS LIMITED EDITION QUILTED SLING BAGMy Profile

  12. adakah aku yg terlewat atau waktu yang tercepat…hihihi :mrgreen:

  13. nombor tu je mahai…

  14. memang orang bertuah antara ramai2 :mrgreen:

  15. nombor yg sekali lalu…

  16. nanti kak jie contact ye…guna email ni

  17. salam maksu…lama tak nampak

  18. sebab tu snap….nombor tu tak diulang lagi…erk..kilometer dia
    nombor boleh set

  19. Waalaikumsalam… bingka ubi , sedap
    yg hangus2 sikit kt tepi loyang :mrgreen:
    dgn kopi O
    mmg jalan…

  20. teka kuih tu… πŸ˜‰

  21. tu meter default kereta proton..hihi πŸ˜†

  22. kereta belum 4 bulan, hari2 tak jalan jauh, sesekali je

    lagi pun dah bagi klu – 2 service wajib

    1- 1000 km pertama
    2- 5000km

    so…belum 10,000 sbb yg tu service ke 3 :mrgreen:

  23. dah..dah tgok #ww tapi susah nak komen..tak faham blog canggih manggih

  24. plat mahal ni… πŸ˜†

  25. #ww pertama tu pukul 12.05 mlm tadi, schedule post
    yang ni kul 12.05 tenghari..juga schedule post sbb pemenang dah tau awal :mrgreen:

  26. uiks…contest apa ni?
    Jom terjah post menarik dari Mohd Isa ..Wordless Wednesday – TekananMy Profile

  27. masuk tender JPJ , mahai tu

  28. baru 4 bulan – tak jalan jauh pun. hari2 pergi sekolah balik sekolah je πŸ˜†

  29. dah bgtau klu…baru buat 2 kali service wajib

    1000 kilometer pertama dan 5000 kilometer

    maksudnya belum service ke tiga, belum 10K πŸ˜†

  30. apa yang kak long agak? πŸ˜›

  31. sbb tu lah snap, utk kenangan πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Wordless Wednesday : Pemenang ContestMy Profile

  32. kereta mahai.. πŸ˜›
    Jom terjah post menarik dari phoenixstudio ..Wordless Wednesday#3My Profile

  33. Assalam.
    Tahniah pada peneka bertuah..
    Jom terjah post menarik dari iza ..Nira Nipah.My Profile

  34. Mr Rileks says:

    wow… feng sui wooo… πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari Mr Rileks ..Warga Emas Mangsa Rompak dan BunuhMy Profile

  35. betul ke kak…hehehe, main agak2 je tu..
    terima kasih!
    Jom terjah post menarik dari Lan Bingka ..Serangan AnonymousMy Profile

  36. cantik nombor! tahniah buat pemenang πŸ˜›
    Jom terjah post menarik dari mak su ..Baca dan dapat RM10My Profile

  37. nombor yang cantik. tahniah kepada pemenang. jenguk tuto jap
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Pengalaman Berharga Sepanjang Perjalanan Israk MikrajMy Profile

  38. Assalamualaikum,
    Waaaaaa! sedap juga pekena bingka dengan kopi ya (kopi lagi!)

    Tahniah kepada abang Bingka πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Jauhi KhalwatMy Profile

  39. tahniah kepada pemenang. terer la dia teka. ni mesti selalu join teka biji betik masa kat kampung. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Wordless Wednesday 1My Profile

  40. Kreuger says:

    nak beli la meter macam kak jie tu. haha.. meter saya dah lame dah.. jarum dia tercabut. lol~
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Java Script: Transfering Value from main form to text input in IFRAME FORMMy Profile

  41. hahahhaa gila bnyk km yan teka πŸ˜†

  42. wahhh tahniah pada pemenang, nice pix, komen la #WW saya juga πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari suffer8zine ..#6 Wordless Wednesday Terbaik IIMy Profile

  43. Denaihati says:

    cantik tu no ada macam no plat keta seseorang je ni
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Wordless Wednesday #6 : Menuju Tapak Kelahiran Rasulullah SAWMy Profile

  44. wah….dah keluar pemenang dh…tahniah2…

    pssst..sampai 2 entti utk wordless wednesday…terbaiklah kak jie πŸ˜€

  45. no ong ni.. :mrgreen:

  46. betuah..no ong tu..kereta saya pun dah samai 88888 tu ari
    Jom terjah post menarik dari pereman ..Selamat Hari Isra’ Mi’rajMy Profile

  47. Jauh tersasar. Dah agak, mesti nombor tu menarik, kalau tak mana tergerak hati nak tangkap gambar kan? 8888~
    Jom terjah post menarik dari beliamuda ..Wordless Wednesday #6: Poji The LegendMy Profile

  48. Dah agak dah… πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Wordless WednesdayMy Profile

  49. Mr.Kerro says:

    muahaha nombor cantik tu! tahniah kpada pmnang thumbs up!
    Jom terjah post menarik dari Mr.Kerro ..Mengapa Blogger Baru Tidak Digalakkan Buat Entri Peribadi?My Profile