Pemenang Seterusnya Ialah…

nama-nama pelik

Lokasi : Sauk, Perak.

Laluan yang sama – Kg Belum Baru

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Nama kampung yang cukup unik…
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Cara Membuat Sabun Mandi Padat NaturalMy Profile

  2. sy heran..kak jie, apa kaitannya gambar ni dengan tajuk??hehe
    Jom terjah post menarik dari Hafizul ..Sinopsis Cerita Kisahnya Secebis HatiMy Profile

  3. Salam kak… teringat saya masa balik ke Sg. Besar dari Kuala Kangsar. ada juga nama kg. yg pelik…. nanti kalau lalu saya snap ek
    Jom terjah post menarik dari eddy ..Penat seorang ibu dan bapa yang ditinggalkanMy Profile

  4. nama kampungnya unik tu, kampung seterus
    Jom terjah post menarik dari Ramzi ..Cara Memasang / Menampilkan Author Blog di Google SERPMy Profile

  5. Tak pernah jumpa pulak sign board ni..
    Jom terjah post menarik dari iza ..CardiganMy Profile

  6. Ada juga kampung namanya macam ni. Mana kampung sebelumnya pulak?
    Jom terjah post menarik dari Arrazi ..Silap LangkahMy Profile

  7. Bila baca nama kampung ni, sure ada yang akan tambah ‘nya’ kan?…
    Termasuklah saya. 🙂
    Jom terjah post menarik dari faizul ..Berkhatan beramai-beramai di Kg KundangMy Profile

  8. Perak memang begitu..hehehe..ramai sangat penduduknya..sampaikan ada kampung seterusnya..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..iPhone 5 gadget impianMy Profile

  9. hehehe..tak pernah tau pon kg nie betol2 wujud..hehe

    `
    Jom terjah post menarik dari BUATBEST ..18sx Gadis Wanita Bogel Buat Tatu Di Lubang PunggungMy Profile

  10. wakakaka…
    first time dengar ni..
    memang best punya nama ni.. hehehe
    Jom terjah post menarik dari maza ..Panggilan Jihad sudah datang lagiMy Profile

  11. Kampung sebelumnya pula di mana ya… hehehe… 😀
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Sedikit demi sedikit sehingga selesaiMy Profile

  12. wah jauh perjalanan, luas permandangan…kg. seterus kg. mulltilevel ler kot hehe…:)
    Jom terjah post menarik dari Norizwan ..Mohon kerjasama untuk mengesan Orang hilangMy Profile

  13. siapa la agak nyer yang menominasikan nama kampung nih yer…:)
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..Wordless Wednesday – Kudung Juga AkhirnyaMy Profile

  14. Jadi Blogger ni mata mesti tajam bila berjalan untukmencari kelainan bagi tatapan Rakan Blogger … tabik Kak Jie selalu je ada kelainan.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Boikot Produk IsraelMy Profile

  15. hah tau tempat ni kat Sauk
    Jom terjah post menarik dari azura ..Solat On TimeMy Profile

  16. Tak pernah sampai di kawasan Sauk, Perak . Baru pertama kali dengar 🙂
    Jom terjah post menarik dari CiKgunormah ..HijauMy Profile

  17. hoho..rajin benar ambil gambar nih..
    Jom terjah post menarik dari ohcikgu ..Kronologi Sejarah Konflik Palestin-Israel yang anda tak tahu..My Profile

  18. memang unik nama kg kat perak ni ye
    Jom terjah post menarik dari hairulafiz ..2012 Tahunku Yang KacakMy Profile

  19. banyak plak nama kg2 yg unik kak jie jumpa yer..
    tu la..betul kata pepatah “banyak berjalan,luas pengetahuan”
    dan kami pun jadi tahu,bila kak jie sama2 share nama2 kg ni..
    Jom terjah post menarik dari izzah ..Bicara buat yang syahid di jalan-NyaMy Profile

  20. ui unik nama kg ni.. Kg Seterus… ke nak namakan Kg. Uterus, Kg Seterusnya…
    Jom terjah post menarik dari Melastik Bintang ..Kejutan UV Di Blog Melastik BintangMy Profile

  21. hehe…salah satu perkara yang amat seronok bila berjalan ialah dapat jumpa macam2 nama kampung.

    bolehlah hilangkan rasa mengantuk dan bosan dalam perjalanan. nak lagi seronok, kita buat cerita sambung2 utk nama2 kampung yg kita jumpa… =)
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Menang Buku Percuma Sekarang!My Profile

  22. Tak tahu nak cakap ape.. Unik.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Nurul ..iPhone 5 gadget impianMy Profile

  23. Kampung bersambung agaknya.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – # Berus gigi colgate koningMy Profile