Perfect Balance Nokia Lumia 925

seimbang

 

perfect balance

Nota : gambar atas tu guna Nokia Lumia 925

p/s- walaupun bukan Rabu, nak juga letak #ww

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. akhirnya berjumpa dengan blogger yang guna windows phone.

    win!
    Jom terjah post menarik dari jurnalkosong ..Pemain Baru Pasukan Arsenal Bagi Musim 2013/2014My Profile

  2. mantop ak k jie….heheheh
    Jom terjah post menarik dari syamila ..Jana Pendapatan Dengan Agent Dropship MamapayishMy Profile

  3. Haha..terbaiklah..macam mana kak jie buatkan ni?
    Jom terjah post menarik dari Hafizul ..Budak Nakal – Ajar Dengan Kasih Sayang Atau?My Profile

  4. Dah boleh masuk rancangan one minute of fame ni…
    Jom terjah post menarik dari hafiz ..Penghargaan untuk top komentatorMy Profile

  5. fuh hebat tuh , nak cuba lah nanti…hehe
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..Tikus Tersepit Pada Tayar BasikalMy Profile

  6. mudah aje nih. kena pandai sikit. hehe
    Jom terjah post menarik dari titan ..Kisah seram Budak perempuan kecik.My Profile

  7. aIK ! Macam mana buat tu…macam mana seimbangkannya ?
    Jom terjah post menarik dari Mohd Shubhi ..Siri panduan jadi kayaMy Profile

  8. hehe…mmg terer fizik ni =)
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Seloka 20 Sen!My Profile

  9. alang2 bagi gambar, bagi video la skali. hihi
    Jom terjah post menarik dari Azah ..Hebatnya Hukum KarmaMy Profile

  10. camne tin tu boleh senget???
    arrrrggghhhh…pening2
    Jom terjah post menarik dari Fakarepain ..BENARKAH VITAMIN C BERI KEBAIKAN PADA KITA ?My Profile

  11. canggih…. ada pakai jin ka apa ni…?
    Jom terjah post menarik dari staibaqhang ..Samsung Galaxy Grand Quattro kekurangan dan kelebihanMy Profile

  12. ni silibus sekolah rendah tapi ramai pelajar sekolah menengah tak tahu termasuk cikgu²..hehe
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..Jadi Cikgu Ni Mudah-Episod JurugambarMy Profile

  13. gambar di bawah guna apa ? bee nak gambar ni utk entri last ehemmmm
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..TOP 10 Entri Di Blog Puanbee Ogos 2013My Profile

  14. Gambarnya sangat tajam seolah-olah diambil mengunakan kamera gedabak. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Blog sunyi tanpa cerita baru.My Profile

  15. kira bguslah kamera nie, kalo kamera lain dah blur ni rasanya..
    Jom terjah post menarik dari Bahrain ..Suasana di Kg Telok Rimba, Muar, JohorMy Profile

  16. ada tips dan tutorial tak nak amik gambar macam ni kak..he.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari azwan ..Harga Minyak Dan Orang KampungMy Profile

  17. magic nie….
    Jom terjah post menarik dari sukma ..Gila Judi Di Hari RayaMy Profile

  18. Kak Jie Lumia 925 ni, GPS turn-by-turn navigation dia ok tak?
    Jom terjah post menarik dari GreenLava ..Blogging Success : Lessons Learned from Albert EinsteinMy Profile

  19. Salam,

    Wahhhh terbaiklah, ni kalau guna phone lain ni dah blur gambarnya.
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Manusia Boleh BerubahMy Profile

  20. Wordless lagi ye kak…ni gambar ajaib ni..hehe
    Jom terjah post menarik dari hafizrahim ..Top 10 Entri Paling Popular OgosMy Profile

  21. ni apa maksudnya nih? ni gambar tangkap pakai nokia lumia 925 ker
    Jom terjah post menarik dari Juan ..Sony Xperia Z1 Malaysia Latest Smartphone From Sony 2013My Profile