Sementara Mendapat Rotan, Akar-Akar Pun Jadilah

gambar peti surat

Baik berjagung-jagung, sementara padi belum masak

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. memakai boyol plastik ya ? wah noleh juga idenya dan hasilnya lumayan keren 🙂
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Jasa Sedot WC Depok Telp. 021-9311-8787 | Sedot WC Jakarta DepokMy Profile

  2. unik…kreatif..
    Jom terjah post menarik dari dayah ..nak video macam kak lyssa faizureenMy Profile

  3. kalau kat kampung memang masih ada lagi style camni..tapi rasanya kalau buat kat bandar, boleh heboh satu kampung jugak dibuatnya..hehehe
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..iPhone 5 gadget impian @ DenaihatiMy Profile

  4. let’s save our planet.

  5. hahahaa..

    superb hebat stail!.
    I like it..
    creative and giving a good impact.. I meant, recycling at highest order!
    Jom terjah post menarik dari maza ..Peragut disembelihMy Profile

  6. Yieza, kitar semula..Save the planet…
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Doa Buat Je JaiMy Profile

  7. Masih confuse…. Uhuhuh

  8. Memberi inspirasi kepada saya. Terima kasih. 🙂

  9. kreativiti yg tak semua ada
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Superstorm Sandy New York Unthinkable DamageMy Profile

  10. kreatif gunakan barang-barang terbuang dan lebih ekonomik.
    Jom terjah post menarik dari hatiputera ..Kfc zinger double down memang sedapMy Profile

  11. guna apa pun boleh…
    Jom terjah post menarik dari Puan Bardboo ..Pengalaman Pertama Minum Air GulaMy Profile

  12. atok2 kat kampung suka guna pesen camnih 🙂
    Jom terjah post menarik dari izzah ..Saya Suka Dia ^_^My Profile

  13. okaylah yang penting mesej yg hendak disampaikan tu….
    Jom terjah post menarik dari hairulafiz ..Wordless Wednesday #4 : Hantu DurianMy Profile

  14. pencinta alam sejati…
    Jom terjah post menarik dari ciknor ..T2J #3 : RepairMy Profile

  15. rare ni kak jie….kalau dijual mahal ni….
    Jom terjah post menarik dari Melastik Bintang ..CIMB Clicks Berwajah BaruMy Profile

  16. Yang penting fungsi. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – # Meniti SenjaMy Profile

  17. haha..guna aje apa yang ada..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Komisen kedua dari PanduanBajuKurung.comMy Profile

  18. kitar semula, sayangilah alam sekitar kita.
    Jom terjah post menarik dari ejam ..Ada Hati Hendak Duduk Sendiri Dalam Kereta.My Profile