Serasi Bersama

biskut cicah teh

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. ni feveret…boleh kata, tiap2 malam jadi habuan mulut ni… =)

    anak2 pun suka..ringkas tp puas
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Bila Entri Diduplikasi. Apa Tindakan Kita?My Profile

  2. kombinasi yang amat cocok sekali…:)
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..Melawat Muzium Istana Kesultanan MelakaMy Profile

  3. sejak kecil sampai sekarang, saya masih suka makan biskut cicah air
    Jom terjah post menarik dari faizal ..Mampu Membaca Al-Quran Walaupun Berusia Lebih 100 TahunMy Profile

  4. Itu biasa kami panggil biskut mayat masa kanak-kanak dulu kat kampung…!
    Jom terjah post menarik dari Mohd Shubhi ..Jangan menyesal tak mencubaMy Profile

  5. Saya suka biskuit gabin tu, biasanya saya makan dengan susu hehe…
    Jom terjah post menarik dari Rina ..Create Dynamic XML RSS Feed / Sitemap File Using PHP And MYSQLMy Profile

  6. peh..teringat cicai teh o panas tanpa gula dengan biskut kering..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Segmen – Saya Mahu Ditegur.My Profile

  7. biskut cicah l
    kopi o ke cicah teh o tu.. bestnya.. nank2 kalau makan time hujan. teringat suasana masa di kampung
    Jom terjah post menarik dari sohoque ..Harga Dan Pelan Samsung Galaxy Note 3 Dan Galaxy GearMy Profile

  8. hu3..hidangan paling idea diwaktu petang sambil lepak2
    Jom terjah post menarik dari blogger lelaki ..10 Soalan Tentang LelakiMy Profile

  9. biskut dengan kopi mesti cecah baru sedap tak semua orang suka gitu
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..iPhone 5S penipuan di Sim Lim Square SingaporeMy Profile

  10. makan biskut kering dengan kopi pun sodap……teringat dalam pantang ini ler sarapan pagi aku…….hehe
    Jom terjah post menarik dari sukma ..Kenangan Di Pusasda – Siri 1My Profile

  11. terasa mantap bila pagi-pagi minum kopi disertai biskuit.. 😀
    Jom terjah post menarik dari Nakusan Bali ..Event Philips: Kota Terang Hemat Energi Di BaliMy Profile

  12. Sedap kalau dapat kopi panas dan biskut cream cracker. Kena pula hujan turun 🙂

  13. petang2 ni memang sedap minum air cecah iskut..hehehe
    Jom terjah post menarik dari Alin Marlini ..Sengkuang CalitMy Profile

  14. Its tea time! Ya!… Sememangnya ia adalah padanan yang paling ideal! Penghilang kekosongan perut buat seketika…
    Jom terjah post menarik dari Bin Muhammad ..Hari Keluarga Taman Rasa IndahMy Profile

  15. Setujuuuu…itulah pasangan paling ideal!
    Jom terjah post menarik dari Mak Lagenda ..WORDLESS WEDNESDAY : SALAH SPELLINGMy Profile

  16. Biskut celup teh ke, celup kopi O? Kudapan kegemaran saya tu, biskut kering celup teh. Kadang boleh habis separuh tin biskut 😉
    Jom terjah post menarik dari Khadeejah Hasmad ..Set Penyusuan Shaklee Versi Budget (Jimat)My Profile