Sotong CIMB Bukan Penyebab Kemalangan Ini

Siri Rabu Tanpa Kata.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. nampak macam ganas je motor kena langgar dengan lori pasir..
    Jom terjah post menarik dari Izwan ..3 Mitos Kehidupan Pelajar Kampus Yang Perlu Anda TahuMy Profile

  2. sotong CIMB tuh memang comel. Warnanya memikat.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..CT Scan : Rawatan Terakhir Minggu IniMy Profile

  3. Bila lampu isyarat saya bertukar hijau, saya terus jalan tak nak tambah sesak orang lain… lagi pun kemalangan tak teruk pun….kalau2 penunggang yg terlibat membaca blog ni, harap hubungi Angreds dengan segera…hehehe :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Belajar Kejuruteraan Penerbangan UniKL MIAT My Profile

  4. Intan dapat
    dia masuk contest CIMB kat GLC Open Day kat KLCC baru2 ni

  5. sotong tu nak femes la tu..kan kak kujie kan?
    Jom terjah post menarik dari ikie ..Download Ebook percuma ‘Mengapa Anda Masih Gemuk’My Profile

  6. Sotong comel..saya tak de lak CIMB ..
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Wordless Wednesday : Dalam Cinta ElysaMy Profile

  7. Harap penunggang motorsikal tidak mengalami kecederaan yang serius
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Semangat Patriotik Abang NgahMy Profile

  8. suka dgn pendekatan yg dibuat DH ni πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..Sinu River House: Karya Seni Moden Ilham Kreatif Antonia SofanMy Profile

  9. agaknya smo terkesima dgn sotong cimb tu kot time nk cross junction tu :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..Sinu River House: Karya Seni Moden Ilham Kreatif Antonia SofanMy Profile

  10. nasib baik tak mati…
    Jom terjah post menarik dari ROJAK ..MasterChef Malaysia 2011My Profile

  11. sotong itu hanya memerhatikan tuannnya….:)
    Jom terjah post menarik dari W.R ..Haji dan Qurban kian tibaMy Profile

  12. Blog Denaihati sedang buat koleksi gambar2 sikap buruk pemandu Malaysia. Sikap buruk ni penyumbang terbesar kemalangan di Malaysia.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Pesanan Korban Secara OnlineMy Profile

  13. ni kira accident motor dengan motor la ni.apapun kenyataan dari sotong tu akan diambil untuk memberi keterangan.haha :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Pacifista ..Highlight Bonus PacifistaMy Profile

  14. mana nak dapat sotong tu kak jie???
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..Rabu Tanpa Kata- Saya Pun Nak Bergaya Macam PapaMy Profile

  15. ni gambar pertama kejadian spontan berlaku depan mata yang dirakamkan oleh BB – gambar beberapa bulan lepas
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Ulangtahun Perkahwinan Ke 20My Profile

  16. mata bulat πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Ulangtahun Perkahwinan Ke 20My Profile

  17. baruuuuuu sangat berlaku.
    motor yg jatuh tu nak pergi depan , terlanggar motor lelaki baju putih tu….dia terbalik dan berbaring di bawah lori…dekat sgt dengan tayar..dlm 1 meter je
    nasib baik lori tak laju dan sempat brek.

    kemudian lampu kak jie hijau………kena jalan, tatau apa cerita lepas tu πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Jauh Bukan Berjauh HatiMy Profile

  18. hehehe..ingat kemalangan berlaku kena ikut skrip , tgok prop dulu….hehe

    tiba2 berlaku dpn mata…dah tak sempat nak fikir lain, terus snap je πŸ˜›
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Jauh Bukan Berjauh HatiMy Profile

  19. Nampak macam tak teruk sangat eksiden tu..
    Jom terjah post menarik dari Fakarepain ..FIDA IBRAHIM PON DAH DEDAH SANA SINI SEKARANG NIMy Profile

  20. Tolong bagi tau no. motor yang eksiden tuh…nak jadi jutawan nih… πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari Abgreds ..Bukit Kepong : sejarah kecil aku.My Profile

  21. patutnye kak, mate octo tu letak ngadap cermin πŸ˜‰ hehe
    Jom terjah post menarik dari fara ..Wordless Wednesday – 21 Sep: TeethMy Profile

  22. hik3..abis apa puncanya?mungkin sotong cimb tu distract pemandangan penunggang motosikal tu kot..hik3
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Nasi Ayam Ala Eyriqazz | Layakkah Eyriqazz untuk Join Malaysia’s First Ever Blogger MasterChef ?My Profile

  23. Sedihnye kalau berjauhan camnie..moga ditabahkan hati..
    Jom terjah post menarik dari Tungku moden ..Stok Tungku Moden @ Bantal Panas Baru Bulan September 2011My Profile

  24. Octo CIMB ni spammer terbaik semasa melayari Cimbclicks. Haha..
    Jom terjah post menarik dari arena84 ..Negara Mana Mempunyai Kelajuan Internet Terpantas di Dunia?My Profile

  25. sotong cimb tu menjadi saksi kemalangan tersebut, dalam report polis nanti sotong tu kn di ambil keterangan πŸ™‚

    yang menolong tu pun geng2 motor
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Selamat hari lahir sayangMy Profile