Stesen Lokomotif Diesel Elektrik

What Type of Fuel Do Trains Use?

keretapi isi minyak

Lokasi – Butterworth

Stesen Minyak Kereta Api

what kind of fuel does a boat use

Lokasi : Tanjung Sedili

Stesen Minyak Kapal Laut

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. agaknya minyak diesel…kalau petrol…pengsan tauke
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Cara Mudah Menulis ArtikelMy Profile

  2. dah lama tak naik keretapi………

  3. menarik, tak pernah tau plak…kalo kapal terbang tahula..
    Jom terjah post menarik dari adarain ..Delima Home: Pelengkap Rumah AndaMy Profile

  4. tak pernah ambik tahu perkara nih…hehe
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..Balik Kampung , Ohoho Balik KampungMy Profile

  5. teringin nak tengok isi minyak kapal laut macam mana la rupanya..ohoho
    Jom terjah post menarik dari reezluv ..Bersama Blogger – BluedianthusMy Profile

  6. oh baru tahu… ingat jalan macam tu saja…
    Jom terjah post menarik dari staibaqhang ..DIARI RAMADHAN #6My Profile

  7. La…tak pernah terpikir keretapi isi minyak.. betul betul dayah tak pnh terfikir keretapi jalan guna minyak.. mujur ada blogger cam kak jie.. dpt tambah ilmu.. kalau saja saja dyh nak baca blog berilmu mmg tak la.. hehe.. discovery channel? Dayah lebih rela layan hakim tgk kartun.. hiihii..
    Jom terjah post menarik dari dayah ..WW : orang bandar jumpa aiskrim potongMy Profile

  8. first time tengok stesen minyak untuk keretapi..
    Jom terjah post menarik dari Mama I.A ..Nak Hadiahkan Apa Pada Mak Dan Ayah Masa Raya Nanti?My Profile

  9. Dulu masa belajar, ada juga sesekali naik keretapi Butterworth – Seremban, tapi tak pernah peka dengan stesen minyak tu. Menariklah gambar-gambar tu.
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Cara menempah Bufet Ramadan Citarasa Pantaidi Permaisuri Beach ResortMy Profile

  10. Ingatkan pakai arang batu…hehehe
    Jom terjah post menarik dari daddydee ..Tips Fotografi : DSLR Nota InfoGrafikMy Profile

  11. Aya pernah naik kereta api ke kelantan.. sakit semua badan..huhu
    Jom terjah post menarik dari Aya ..Trafik Blog Mencapai 54 Ribu Pelawat SebulanMy Profile

  12. Tak pernah lagi naik keretapi ke Butterworth…. 🙂

  13. Jarang naik keretapi pertama kali jugaklah tengok tempat boh minyaknya, selalu naik keretapi elektrik ja…hehehee..
    Jom terjah post menarik dari JunAina ..Permohonan MaafMy Profile

  14. ingatkan pakai arang batu..hehe
    Jom terjah post menarik dari Fakarepain ..( GAMBAR ) SEKITAR HARI PENGUNDIAN PRK N01 KUALA BESUTMy Profile

  15. minyak diesel kak. hehehee
    Jom terjah post menarik dari maza ..Sehelai Kertas KuningMy Profile

  16. Cam maner rupanyer keretapi isi minyak eh?
    Jom terjah post menarik dari Shaffik ..Iklan Raya 2013My Profile

  17. Belum pernah melihat pam minyak untuk kepala keretapi.

  18. first time tengok tempat isi minyaknya..
    Jom terjah post menarik dari hafiz ..Wordless Wednesday 28 : Home made ikan bakarMy Profile

  19. Tak pernah lagi tengok keretapi isi minyak..
    Jom terjah post menarik dari Hairul Azni ..Situasi Terkini Jerebu Julai 2013My Profile

  20. Memang rare!
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Ruhani terlalu dahaga boleh jumpa jalan sesatMy Profile

  21. tak dpt bayangkan mcm mana keretapi dan kapal laut isi minyak… huhu~
    kalau kapal terbang, lori minyak dtg kat dia dan isi dekat sayap..
    Jom terjah post menarik dari Akuro San ..Si Mawar Ketenangan HatikuMy Profile

  22. Yang untuk bot punya pernah tengok..keretapi punya belum..hoho
    Jom terjah post menarik dari hafizrahim ..WW: Kantoi Tak PuasaMy Profile

  23. hehe gambar rare ni
    Jom terjah post menarik dari zuan ..Kopi + Senyum = Masa (Layan Kopi Tak Sedar Masa Dah Berlalu)My Profile

  24. Tak pernah jumpa 😉

  25. hoho..terbaiklah. pandai jumpa gambar..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Resipi cara nak masak Petola sedap.My Profile