Foto Blogger Junior

gelagat juru kamera

Gigih kan…. jurukamera ni nak dapatkan frame

arca burung

Berbaloi untuk hasilnya…

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Betul la kak. Lawa frame dia. Jangan gambar ni masuk tv tanpa credit lagi sudah. Nice shot kot gambar ni.

  2. cantik gambar yang diambil intan nih, memang berbaloi la walaupun terbarin nk amik gambar bangau tuh

  3. wah.. hebat gak tu.. 🙂 dah boleh jadi profesional fotografi ni..

  4. Nggak rugi juga dengan usaha dalam memotretnya soalnya hasil jepretannya bagus tu 🙂
    Jom terjah post menarik dari Rina ..List of Free Dofollow Blogs and Web 2.0 SitesMy Profile

  5. Gaya dah cantik tu..hasil dah terbaik..if minat mcm2 stail ada kan…

  6. Ciri2 fotografer tu dah ada..hehehe

  7. Cantik gambar tu.. Kalau meniarap terus kat situ mesti lagi power hasil gambar.. 😛

  8. Aksi biasa dikalangan photografer hehehe..pernah wat gitu,sebab nak dapatkan angle yg terbaik 🙂

  9. hai….sampai begitu sekali……hehe

  10. ini konar baring namanya…. hehehehe.. good job!

  11. Foto Blogger … Food Blogger … Travel Blogger … tekno Blogger …. Sport Blogger nampak macam kosong je??

  12. Peerrrgghhh…kagum..kagum..

  13. eye-level.

  14. hebat lah gaya expert dah ni.. heheh gigih betoi
    Jom terjah post menarik dari jal ..Sifu Burger Kuala KangsarMy Profile

  15. wow macam tu sekali x)
    Jom terjah post menarik dari Halim Brothers ..Pra Pelancaran Blog HalimBrothers & GiveAwayMy Profile

  16. Agaknya retis foto blogger tu mesti gelisah bila tgk entri ww ni..haha

  17. reflection tu dah ada..terpotong plak..nice one kak..:P

  18. wahh, sampai berbaring dibuatnya..
    Jom terjah post menarik dari ohcikgu ..Singapura Lions XII sah Juara Liga Super 2013. Tahniah!My Profile

  19. maknya?

  20. kah kah kah… gelak bukan sebab kelakar.. tapi saya kagum dengan kesungguhan dia. cuma tergelak tang tajuk WW ni.

    intan.. jom ikut acik outing. hehehe..

  21. Sudah boleh dihantar kelas belajar fotografi.

    • dia ni pelik sikit, frame of view dia lain sikit.
      tengok gambar2 instagram…kak jie pernah cakap
      kawan2 awak sebaya intan pos gambar gedik, comel2..intan ni suka pula gambar abstrak dan gambar deep