gelagat juru kamera

Foto Blogger Junior

gelagat juru kamera
Gigih kan…. jurukamera ni nak dapatkan frame
arca burung
Berbaloi untuk hasilnya…

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

43 thoughts on “Foto Blogger Junior”

    1. gambar intan tu… kak jie tengok dok memikir tu..gambar pertama tu sapa yg snap
      sebab kaki kak jie ada dlm frame tu
      suami kot… tp mcm pelik je, sebab dia bukan peduli pun nak gambar moment mcm ni.

  1. kah kah kah… gelak bukan sebab kelakar.. tapi saya kagum dengan kesungguhan dia. cuma tergelak tang tajuk WW ni.

    intan.. jom ikut acik outing. hehehe..

    1. keyword foto blogger tengah hot sekarang
      menduduki carta carian blogger sejak sorang blogger tu keluar Kosmo Ahad…hahaha

    1. dia ni pelik sikit, frame of view dia lain sikit.
      tengok gambar2 instagram…kak jie pernah cakap
      kawan2 awak sebaya intan pos gambar gedik, comel2..intan ni suka pula gambar abstrak dan gambar deep

Comments are closed.