Tetamu Pagi

selamat datang ke dunia

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. bagus untuk pengantin baru daun nie..hehheeheh
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Boleh tak aku kutuk blogger sorang nih ?My Profile

  2. liza tak tau nak buat apa, guna spray nyamuk je kak jie
    Jom terjah post menarik dari Liza @ Adzriel AB ..Ambillah kereta saya, free jeMy Profile

  3. ulat bulu naik dauh…hehee, jgn kena kt bdn udah le, abis gatal 1bdn :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Wordless Wednesday #6 – Menang iPad2My Profile

  4. heeee..gelinya dgn ulat bulu..pernah terkena dulu masa kecik…aduhh..memang gatal… πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..100% Authentic Coach PoppyMy Profile

  5. Purplemama says:

    ulat bulu yang comel…ekeke πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari Purplemama ..You’re AWESOME Dad!My Profile

  6. Kalau kepada saya (dreba lori) disebut Caterpillar je, yang terbayang di mata satu jenama enjin yang amat lasak buatan US. hehehe… πŸ˜†

    Tapi dalam post ni, gatal… kalau tersentuh. 😳
    Jom terjah post menarik dari Abang Zul ..17 Jam dan 1000+ Kilometer Tanpa HentiMy Profile

  7. macam ulat pisang je
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Google Pagerank Prediction Tool l Pagerank nas-alphalipid.blogspot.com PR3My Profile

  8. kak jie tak try test macam iklan susu tu ke? buat lukisan animasi dari beluncas sampailah rerama..hehe
    Jom terjah post menarik dari chekgu naman ..Wordless Wednesday-Anak BapakMy Profile

  9. chii lari dulu kalo nmpak species cmni berada berhmpiran
    Jom terjah post menarik dari chii ..Wordless Wednesday – Gadis GangsterMy Profile

  10. ulat bulu dah naik daunnnn…apa punya naseb badaaannn…hehe teringat dialog pramlee dlm pendekar bujang lapok πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..Wordless Wednesday #4My Profile

  11. Biar ulat bulu naik daun. Jangan orang naik ulat bulu πŸ™‚

  12. Mahu gatal dan miang sebab itu orang kata ulat bulu naik daun. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – KL GangsterMy Profile

  13. Manusia juga umpama caterpillar.
    Ada yang berubah menjadi rama-rama. Tak kurang juga yang tak mahu berubah -suka menjadi follower, berpusing-pusing di tempat sama sehingga ke ahir hayat (processionary caterpillar).
    Jangan jadi processionary caterpillar.
    Jom terjah post menarik dari GreenLava ..Adding official Twitter follow button to BloggerMy Profile

  14. ulat bulu ke beluncas..kalau beluncas kak jie letak dalam akuarium tunggu jadi kepompong dan bertukar jadi kupu-kupu…cikgu saya ajar kalau nak lihat keindahan ciptaan

  15. besar jugak ulat bulu tu
    Jom terjah post menarik dari wazy ..Wordless Wednesday #4 : Ulat Majalah KeretaMy Profile

  16. tak lama lagi beluncas gebu tu jadi kupu2 yang cantik! πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..first attempt making bunsMy Profile

  17. uiks.. beluncas?

    tak lama lagi berkupu2 lah rumah kak jie.. heheheh

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Wordless Wednesday – Lepak KingMy Profile

  18. ulat bulu dah naik daun? :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari fara ..Just The Two of Us: Day 5 Without Mr. FruitheartMy Profile

  19. anastasyea says:

    Joging kat pokok paku pakis .. sambil menikmati keindahan alam πŸ˜€

  20. caterpillar
    Jom terjah post menarik dari Bb Hussain ..Froyo LoverMy Profile

  21. Ulat bulu pagi2 dah jalan cari rezeki.. πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari Iqbal ..Anu burung pipitMy Profile

  22. ke memang paku pakis? errr…
    Jom terjah post menarik dari Amni ..Masih Setia MenungguMy Profile

  23. Jane the caterpillar
    Jom terjah post menarik dari Jiji ..Amat obses dengan JEM!My Profile

  24. ni satu kerabat ngan paku pakis kan?

  25. Sobri Mansor says:

    bahaya kalau kena kat badan ni.
    Jom terjah post menarik dari Sobri Mansor ..Nora Elena | Babak kesalahan-kesalahan yang tidak disedariMy Profile