Tiada Lagi Julie

image

3/7/2013 – 9/12/2014

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. sekurang kurangya kak jie dah jaga kucing ni dengan baik
    Jom terjah post menarik dari eBook Bisnes Online ..Panduan Asas Penternakan Ikan Tilapia Di Kolam TanahMy Profile

  2. Nurul Fazreen Othman says:

    takziah kak Jie. mati sebab ape ni?

  3. Sat nak tanya, kucing betina ni mudah dapat sakit ke berbanding kucing jantan? Takziah… hilang tu mesti kita terasa 🙁
    Jom terjah post menarik dari Syahril Hafiz ..Mencari Data Internet Unlimited? Pelan YES Unlimited FIZ Adalah PenyelesaiannyaMy Profile

  4. Takziah kak.. Baru pula terbaca ni.. T_T
    Jom terjah post menarik dari Moms Avenue ..Mimpi Ngeri Selama 7 Tahun Akhirnya BerakhirMy Profile

  5. Innalillah, sedihnya. Takziah, kak jie. Moga bertabah.
    Jom terjah post menarik dari Sya Isya ..Derma Kilat Untuk Mangsa Banjir 2014 – Projek Amal Tawaran MelelehMy Profile

  6. sabar je kak jie dan takziah kak jie ..
    Jom terjah post menarik dari Johan F Ananda ..Back Link With JF AnandaMy Profile

  7. rest in peace…
    sabar sabar..
    Jom terjah post menarik dari akiksumbawa ..Badar Lumut Kelas Satu Khas Kota Sumbawa BesarMy Profile

  8. memang sedih… tambah2 kalau sesuatu yg sangat rapat dengan kita.
    Jom terjah post menarik dari puteraduyong ..Cara Buat Rayuan Keputusan Ujian PT3My Profile

  9. Tabahkan hati kamu kak jie dan ambilah pelajaran hidup dari situ.. 🙂

  10. Sedih nye.
    Yang penting kak jie dah jaga sebelum ini kan.
    Jom terjah post menarik dari AZENI AHMAD ..Kelahiran Pra-Matang: 6 Risiko Komplikasi Mungkin Berlaku Pada BayiMy Profile

  11. kenapa tu kucing?

  12. sedihnya..satu satu pergi. moga kakjie tabah ya.. T_T
    Jom terjah post menarik dari Oja Samid ..Pengalaman Bersalin di Jepun Yang Sangat Manis dan BerhargaMy Profile

  13. harap kak jie tabah.. ada hikmah disebaliknya..

  14. rindu dengan Julie la tu….
    Jom terjah post menarik dari norehan saad ..DOA MERAWAT KOLESTROLMy Profile

  15. yang sabar kakak

    jangan bersedih lagi yach

    semua akan kembali kepadanya

  16. julie sangat rindukan camo agaknya…. T_T

    RIP Julie
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..Kecik dalam kenangan ~July 2013 – Jan 2014~My Profile

  17. harap bersabar..sudah tiba masanya untuk dia kembali
    Jom terjah post menarik dari Kakiblog ..Menjadikan Affiliate Sebagai Sumber Pendapatan Dari BlogMy Profile

  18. lagi… sedihnya.. baru je camo pergi..julie pula..
    sabar lah kak jie.. 🙁
    Jom terjah post menarik dari ctfand ..Makan Tengahari Di Black Canyon Coffee, AlamandaMy Profile

  19. takziah kak ji
    Jom terjah post menarik dari Raihanah Ahmad ..Testimoni Kulit Flawless Dengan Vitamin SemulajadiMy Profile

  20. harap kak jie bersabar yr..
    apa pun saya suka baca blog akak.. banyak info.. ilmu dan benda baru yg saya belajar. tahniah.. anda ada blog yg hebat.. jemput blogwalking.tq
    Jom terjah post menarik dari kak yatiadam ..SUAMI MAKIN SAYANG.My Profile

  21. Ani pernah rasa kehilangan

    Takziah Kak Jie.
    Jom terjah post menarik dari Ani Haryani ..Penting : Penghentian Jualan Collagen Bermula 01 Januari 2015My Profile

  22. ala siannya..menyayangi haiwan memang banyak pahalanya…
    Jom terjah post menarik dari hpmurah2u ..Full Specs Samsung Galaxy S6My Profile

  23. julie sakit ape kak kujie?
    Jom terjah post menarik dari fyna ..By: fynaMy Profile

  24. yg penting kita dah mencuba….
    semoga makhluk macam julie akan jadi bantuan kita DI SANA nanti….mudah-mudahan….
    Jom terjah post menarik dari chekguBH ..Masa Depan. Inshaa Allah….My Profile

  25. takziah kak jie…
    Jom terjah post menarik dari reezluv ..Buku Catatan MatLuthfi Tu Best Ke?My Profile