Tiap Hari Macam Ni.. Bukan Hari Rabu Sahaja

stesen minyak shellLokasi : Shell Batang Kali

shell batang kali

kejadian shell batang kali

Saya pernah jumpa pam minyak yang special juga – kat Sungai Lembing

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Memang pam for display only sungguh!

    Ke ikut nama Batang Berjuntai tu, tapi kali ini pam minyak terjuntai 🙂
    Jom terjah post menarik dari muhammad fakhruddin ..Quran and Cricket: Makna Setiap KelanaMy Profile

  2. tergelak saya tengok..
    adehhh… tak perasan ke apa? pelik jugak..
    Jom terjah post menarik dari Norfanil ..Konvensyen Usahawan Muslim 2013My Profile

  3. agaknya pam yang mengarah ke longkang ni tak berfungsi kot. Cuma boleh guna hak sebelah tu je.
    Jom terjah post menarik dari jurnalkosong ..7 sebab kenapa aku suka hari rayaMy Profile

  4. Emm kalau tak baca komen tak kan faham apa sebenarnya ni..hehe
    Jom terjah post menarik dari Hafizul ..Cerita Sempena Hari RayaMy Profile

  5. aik,apsal pam dorg letak camtu? hahaha
    Jom terjah post menarik dari fahmimustakim ..Percubaan PertamaMy Profile

  6. assalamualaikum kujie…mcm mana jadi mcm tu ek…?
    Jom terjah post menarik dari maszull ..Hepi 27th AnniverseryMy Profile

  7. pam minyak nie salah letak nie…
    Jom terjah post menarik dari Wan Fauzi™ ..Statistik Keseluruhan Angka Kematian Rakyat MesirMy Profile

  8. Kak Jie dah nama pun Hulu Selangor … masa kat U dulu bila member yg macam tak ikut trend member akan kata .. apalah ko ni HULU betul lah. Tapi Kak Jie taklah HULU .. toke stesen minyak tu je yg HULU.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Buat Duit dengan blog hanya dari IklanMy Profile

  9. mmg ada org isi minyak ke kat situ?
    Jom terjah post menarik dari fazrol ..Promosi Jualan Barang Kemas untuk hari raya!My Profile

  10. Puas tilik gambar..bila baca komen baru perasan gambar ni cerita pasal apa..hehehe
    Jom terjah post menarik dari Fakarepain ..HUKUM SOLAT DENGAN BAJU LENGAN PENDEKMy Profile

  11. Dua tiga kali juga mata menilik nak tau betul ke tak kedudukan pam minyak tu…heheh….

  12. inilah dinamakan stesen minyak mesra pengguna. Boleh buat drive thru nie. Macam McD plak.
    Jom terjah post menarik dari razis ..Giveaway Duit Raya Untuk Blogger – Giveaway Wang Tunai Untuk BloggerMy Profile

  13. Kat sarawak aku belum jumpa lagi pam minyak cam ni.
    Jom terjah post menarik dari Aarman ..Apa perniagaan Internet Yang Anda Pilih?My Profile

  14. senang nak isi minyak camni
    Jom terjah post menarik dari zool ..Wordless Wednesday #EksperimenMy Profile

  15. Itu pam untuk bot-bot kecil yang menggunakan longkang besar sebagai laluan 🙂
    Jom terjah post menarik dari GreenLava ..Switch To Adsense Asynchronous Ad Code For Faster Page LoadingMy Profile

  16. Kat Shell saya dulu pun ada pam kat luar camnih. Supaya senang lori besar berhenti tepi jalan untuk isi minyak..
    Jom terjah post menarik dari amirnawawi ..#amirtravel: Hari Pertama di Kundasang SabahMy Profile

  17. heheh memang kelakar la kak kujie… hehe
    Jom terjah post menarik dari mr.pingu ..Pengalaman berpuasa zaman kanak-kanakMy Profile

  18. hahahaha, pelik betul. kenapa jadi macam tu?? hahaha
    Jom terjah post menarik dari boni kacak ..Berbuka Puasa Di Dataran Bawah Shah AlamMy Profile

  19. owh,dua tiga kali zoom baru perasan apa yang pelik,isi minyak tepi jalan pun boleh ni
    Jom terjah post menarik dari wazy ..Wordless Wednesday #68My Profile

  20. Ni mesti diesel punya pam, sebab dia wat gitu senang lori2 besar boleh parking tepi tu jer bila nak isi minyak nanti agaknya lah sebab pernah kerja kat stesen minyak bila kawasan sempit susah lori2 besar nak masuk bila masuk pon yang kecil2 semua kena halang xbleh, so kreatif gak lah tokei stesen minyak ni..
    Jom terjah post menarik dari maza ..Bila Kad Debit Tak Cukup DuitMy Profile

  21. Perghh 1 jer dalam Malaysia mcm ni..
    Jom terjah post menarik dari azman ..Iftar Bersama Group Blogger Coffee TalkMy Profile

  22. kena gitau kawan saya yang buat stesen shell ni..batang kali ye
    Jom terjah post menarik dari reezluv ..Buah Kanto Makanan Pilihan Bulan RamadanMy Profile

  23. stesen minyak Shell Batang Kali depan Restoran Sepakat
    Jom terjah post menarik dari haritz ..Ramadan Datang LagiMy Profile

  24. fail design!
    Jom terjah post menarik dari zuan ..Tips Kekal Muda Oleh AbangEnsemMy Profile

  25. wah….kat tepi longkang…kalau ler boleh pump free kan best…..confius jap….
    Jom terjah post menarik dari sukma ..WORDLESS WEDNESDAY #19My Profile

  26. Letak pam bensinnya cukup berbahaya berada di tepian jalan ..
    Jom terjah post menarik dari Rina ..Easy Ways To Create And Build A Responsive Website DesignMy Profile

  27. Hari hari macam ini ka? hahhaha
    Jom terjah post menarik dari daddydee ..Hina Agama : Sekali Lagi Umat Islam Malaysia DicabarMy Profile

  28. power la katakan..hehehe..

    penanda menunjukkan premis pam minyak tu..kot ada yang tak paham2 jugak..hehehe
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Al-Quran : Kawan atau LawanMy Profile

  29. dah bagi kredit kat intan tak…nanti dia kata lagi ada akak blogger popular pakai gambar dia.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari azwan ..Main Tembak Sekarang Ini !My Profile

  30. tadi tengok dengan henset puas teropong apa yang best dengan gambar ni..bila zoommmm…

    hahaha..
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..Nak Tips SEOMy Profile

  31. Memang pelik pam minyak ni..
    Jom terjah post menarik dari hafiz ..Berbuka puasa di Dayang CateringMy Profile

  32. Nasib baik jauh dari dayah kot tak ada harapan dayah pi tanya sejarah asal usul kejadian hehe.. heran sungguh..
    Jom terjah post menarik dari dayah ..Moreh di Malee Classic Tomyam, KajangMy Profile

  33. Ada pembesaran jalan selepas pembinaan kot tapi mana rizab jalannya pulak…pelik.
    Jom terjah post menarik dari JunAina ..Shopping Bazar Raya di Jalan TARMy Profile

  34. Isi minyak di tepi jalan. Bahaya kepada pengguna motorsikal.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – Kuih RayaMy Profile

  35. terbaiklah stesen minyak ni. tempat lain memang tak ada ni.
    Jom terjah post menarik dari encik bakul ..Tips Jana pendapatan online dengan Jobdirumah.My Profile

  36. ni sebab memaksimakan ruang sebaik mungkin ni kak.. hehehe.. istimewa sungguh..
    Jom terjah post menarik dari rozita ..Wordless Wednesday # 33My Profile

  37. Ni nak isi utk rempit ni…senang…hohoo
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Dengarlah Rintihan Si BeronggaMy Profile

  38. oh ni pam design spesel utk tangki minyak kat bumbung kot..haha
    Jom terjah post menarik dari ejam ..Chatime Sudah Ada di Star Mall Mentakab.My Profile

  39. Oh Shelll…

    kenapalah otak dia lebih ‘sempurna’ dari stesen minyak lain…

    nota: nasib baik Petronas ada ruang utk isi minyak di kanan. huhu
    Jom terjah post menarik dari Khairil Mazri ..Kad Kahwin Paling KreatifMy Profile

  40. Inilah keunikan stesen minyak di Batang Kali… hehe

    p/s: teringat kejadian ngeri yg berlaku sblm puasa di stesen minyak ini…
    Jom terjah post menarik dari Bin Muhammad ..Aplikasi Terbaik Untuk Android dan iPhone AndaMy Profile

  41. drive thru ni kak.. haha.
    Jom terjah post menarik dari Ikhmal Malique ..JAHIT | Iklan Raya Petronas Penuh MesejMy Profile

  42. err parking tepi jalan pun boleh isi minyak hehe
    Jom terjah post menarik dari onlajer ..Jangan cakap kita Puasa Kita Lembik!My Profile

  43. mungkin pam tu untuk kereta yang terlajak tak sempat masuk petrol station kot kak..hahaha
    Jom terjah post menarik dari hafizrahim ..WW: Apa Itu Bubu?My Profile