stesen minyak shell

Tiap Hari Macam Ni.. Bukan Hari Rabu Sahaja

stesen minyak shellLokasi : Shell Batang Kali

shell batang kali

kejadian shell batang kali

Saya pernah jumpa pam minyak yang special juga – kat Sungai Lembing

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

69 thoughts on “Tiap Hari Macam Ni.. Bukan Hari Rabu Sahaja”

  1. Ni mesti diesel punya pam, sebab dia wat gitu senang lori2 besar boleh parking tepi tu jer bila nak isi minyak nanti agaknya lah sebab pernah kerja kat stesen minyak bila kawasan sempit susah lori2 besar nak masuk bila masuk pon yang kecil2 semua kena halang xbleh, so kreatif gak lah tokei stesen minyak ni..
    Jom terjah post menarik dari maza ..Bila Kad Debit Tak Cukup DuitMy Profile

Comments are closed.