Tidak Dapat Dikesan Oleh Aplikasi AES Detector

Bukan Kamera AES

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Bidikan yang bagus..
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Jasa Sedot WC Cikarang Telp. 021-9466-8989 | Sedot WC Jakarta DepokMy Profile

  2. abis la. lepas ni burung pun xleh cari makan. curi padi, AES snap. hehe
    Jom terjah post menarik dari booBlogs ..4 Fakta Tentang Jobdirumah Kerja di RumahMy Profile

  3. hahaha..
    Jom terjah post menarik dari donnyien ..Artis undangan?My Profile

  4. Mengunakan burung hantu sebagai kawalan biologi lebih baik untuk menangkap haiwan perosak padi.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Sambutan Hari Lahir abang Ngah dan Baby AslahMy Profile

  5. hahahahha… tapi lebih kurang lah 🙂 haha
    Jom terjah post menarik dari TakSerius ..Berita Hangat – Pelajar Berzina Dengan Guru!My Profile

  6. Tertipu titer. Hahahaha

  7. Hahaha..habis la kalau pakai camera nih..malam memang clear..haha..siang hari blur2 sikit..haha
    Jom terjah post menarik dari Hafizul ..Wordless Wednesday #33 – AlhamdulillahMy Profile

  8. hahahaha…cool…. kamera berbahaya ni..kih3..
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Cabaran dari Lazada MalaysiaMy Profile

  9. kalau guna yang ni bukan dapat surat saman..tapi dapat calar balar sebab kena cakar ngan tuan rumah kecik tu..hehehe
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Sekolah jagaan anak anak ?My Profile

  10. ini hanya boleh dikesan oleh sang burung jer kan…hehe
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..Wordless Wednesday – Boboiboy TanahMy Profile

  11. mohd firhan jasni says:

    terbaik! kalaulah JPJ betul2 applikasikan kamera AES macam dalam gambar tu, confirm ramai kena saman. hahaha!

  12. kreatif btol JPJ sekarang ni…hehe
    Jom terjah post menarik dari ejam ..Meraung Bila Lambat Dapat Pek.My Profile

  13. hahahahaha…. tajuk panjang tul.
    Jom terjah post menarik dari faizul ..Smart Camera Samsung NX1000My Profile

  14. Memang tak akan dapat dikesan

  15. hahaha..
    ini yang unik dengan akak..
    akak betul betul tahu bergurau..
    dayah mmg gelak..
    (ini bukan kali pertama dayah ketawa dgn hanya satu gmbr dari akak)
    Jom terjah post menarik dari dayah ..bila pura pura tak tahu ada surprise sempena birthday…My Profile

  16. haha memang lah itu rumah burung kot kakjie..
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Kisah Rumahtangga : Menantu vs MertuaMy Profile

  17. Nie camera AES jugak ke,,
    Jom terjah post menarik dari hatiputera ..Wordless Wednesday – DOFMy Profile