Why Babl For

 

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. baru perasan tu babL. cittt. sekali pandang macam babi. my bad. πŸ™„
    Jom terjah post menarik dari peej ..kami memang tak boleh dipisahkan.My Profile

  2. hehe..kalau 20 orang tnya..tak ke penat kak jie nk jawab bnda sama je..he3
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Babi melahirkan anak separuh manusiaMy Profile

  3. hehe…tu captcha nama pnuh mamat..he3
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Babi melahirkan anak separuh manusiaMy Profile

  4. Bukan letih je..kalau malas…kita tingglkan saja blog yg kluar huruf2 mcm tu…he3
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Babi melahirkan anak separuh manusiaMy Profile

  5. uih…mencarut…
    haha…
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Nabil Juara Maharaja Lawak Yang SebenarMy Profile

  6. erkk.. ‘kenapa membebel’ ke dia tanya?.. πŸ˜†
    google recaptcha..
    Jom terjah post menarik dari Izwan ..Wordless Wednesday #4: Lena Beralas CapalMy Profile

  7. bukan senang nak dapat…lagi pun tak ramai dah pasang captcha gini lagi :mrgreen:

  8. tak pe…tak pe
    itu pun tujuan #WW
    masing2 berhak utk menilai dari sekeping gambar :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Wordless Wednesday : Pemenang ContestMy Profile

  9. tak pe…#WW tak perlu dijelaskan
    tahap masingΒ² untuk memahaminya πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Wordless Wednesday : Pemenang ContestMy Profile

  10. mcm mana projek ‘anak baru’ tu…

  11. tengok tajuk tadi, ingat berkenaan baby
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Wordless Wednesday 1My Profile

  12. komen kat blog saya senang je. tiada syarat. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Wordless Wednesday 1My Profile

  13. sy pun kurang paham ler kak jie πŸ’‘
    Jom terjah post menarik dari fara ..Wordless Wednesday – 29 June: CloudMy Profile

  14. samalah…kalau mintak masuk google akaun, biasanya memang terus pangkah blog tuh…huhu 😎
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Apa maknanya PR blog terkini…My Profile

  15. oohh,,ingatkan iklan pasal johnson baby tapi. hihi ;P
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Pengalaman Berharga Sepanjang Perjalanan Israk MikrajMy Profile

  16. reezluv says:

    apa punya capthca da..hahaha :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari reezluv ..Wordless Wednesday-Transformers Dark Of The MoonMy Profile

  17. Kamarul Azriβ„’ says:

    huhuhu terkena morning joke la pulak dengan sis, hihihi πŸ˜†
    tajuk tu gerun.. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Kamarul Azriβ„’ ..Wordless Wednesday 2 – sony ericsson xperia x8My Profile

  18. saya pernah dapat captcha ‘muhammad’

    nice pix, komen la #WW saya juga πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari suffer8zine ..#6 Wordless Wednesday Terbaik IIMy Profile

  19. oleh sbb blur.. sy nak tekan ? tu.. harap2 dpt membantu.. πŸ˜†

  20. Terus terang kalau sy lah nak tinggal komen kn taip bagai tu mmg klik x je hehe

  21. muhammad fakhruddin says:

    Saya biasa lari kalau diminta sign in ke Google Account dll.

    Kalau yang minta captcha ni, boleh sabar lagi (kalau line internet ok la)
    Jom terjah post menarik dari muhammad fakhruddin ..Enaknya Karipap-Karipap CintaMy Profile

  22. adus. email salah pulak taruk langsung tak keluar gambar πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari syafiq ..Opera 11.50 DilepaskanMy Profile

  23. dalam banyak2 entri, inilah entri paling saya tak faham!!!
    Jom terjah post menarik dari sufian ..Senaman Untuk Pengguna KomputerMy Profile

  24. anastasyea says:

    hahaha .. macam2 πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari anastasyea ..Serangan Hacker Minggu ini | CyberSecurity Malaysia beri amaran !My Profile

  25. one in a million tu
    Jom terjah post menarik dari pereman ..Selamat Hari Isra’ Mi’rajMy Profile

  26. hmmm…mcm2 ada… πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..MARC JACOBS LIMITED EDITION QUILTED SLING BAGMy Profile

  27. kenapa saya rasa tu bukan babi tapi bebel? πŸ˜†

    kenapa membebel? bebel kepada πŸ˜†

    haha cukup terkene kat batang idung lettewwww~
    Jom terjah post menarik dari syafiq ..Opera 11.50 DilepaskanMy Profile

  28. kena samak ni.. hehehe
    Jom terjah post menarik dari Myvitrd ..Wordless Wednesday #4 | ComelnyaMy Profile

  29. setuju sangat2
    Jom terjah post menarik dari jemarioren ..Bait kata yang terindahMy Profile

  30. Denaihati says:

    Memang letih kalau masuk blog yg kena filter macam ni sebelum nak komen dan selalunya lari terus tak komen pun bila banyak syaratnya.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Isra dan Mikraj pengajaran yang dilupaiMy Profile

  31. Lain macam jer ejaan captcha tu. abg sulung oink oink kot … ha33
    Jom terjah post menarik dari wachak ..Worldless Wednesday – Dua DuniaMy Profile

  32. nie mesti captcha random.org tu kan #iwantanipad2 πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Pertanyaan Tentang SimplysitiMy Profile

  33. memang wordless..
    Jom terjah post menarik dari naimulfirdaus ..15 tip blogging terbaik untuk dimanfaatkanMy Profile

  34. sayacomel says:

    err..tak berapa faham.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari sayacomel ..Comel Nakal – Kecik-kecik dah pandai skodeng ye..My Profile

  35. wah penuh dgn simbolik…

    hahahahaa..

    spam pi main jauh naaa.. hehehhe
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Wordless Wednesday – Would be any delight on tomorrow?My Profile

  36. saya pun lambat pick up…tukar gear jap

  37. Minta maaf kak jie.Boleh terangkan tak?tak fahamlah dengan entry ni.
    Jom terjah post menarik dari InfoBuahPinggang ..3 fakta tekanan darah tinggi yang mesti dibaca.My Profile

  38. haha kelakar. tajuk menarik perhatian. apakah babi? rupanya ini. pernah jugak dapat pelik2. lawak2 je. lain kali akan print screen la. πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari peej ..super laju tapi super malas at the same time.My Profile

  39. Sabahan Bloggers Club says:

    Dah hampir dah tu kak jie…. Ada oink-oink….
    Jom terjah post menarik dari Sabahan Bloggers Club ..Why some blog still PR0 or PR dropMy Profile