Yang Mana Satu Idaman Kalbu – Jelly Bean Vs Apple

jelly bean vs apple

Lokasi : GM Klang

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. kalau saya penggemar apple 😀

  2. APPLE

  3. Hehe..umpan menjadi nih..saya ingtkan iphone ke, ipad ke..haha
    Jom terjah post menarik dari Hafizul ..Pendapatan Pertama Dari Panduan Baju KurungMy Profile

  4. terkono den…

    ambe mase tgk tajuk tadi dah siap2 isi dalam kepala nak komen pasal gadget…sekali keluar….hehehehhe

    ambe pilih apple =)
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Wordless Wednesday #33 Oh! 26 InciMy Profile

  5. wahahha… ‘penculikan’ bahasa ni

    ermm.. tapi kan kjie… sy agak was2 la nak beli jeli2 begini… risau gelatin satu hal, dan satu lagi pernah baca, jeli ni ada yg dibuat dari sisa2 tulang lembu kalau tak silap saya… kedengaran pelik kan?
    Jom terjah post menarik dari Ummi Hanie ..Tips mudah hamil: cara mengira waktu subur wanitaMy Profile

  6. no tester??
    tak menarik perhatian gini.
    tapi apple nampak best.. mungkin sebab ia apple,buah-buahan luar negara. hahaha
    Jom terjah post menarik dari izwanyusof ..Blog Doctor Love Tiada TauliahMy Profile

  7. jellybean la lagi sedap

    • tk pernah rasa dua-dua ni
      tak beli pun…nak fokus pada kaitan gadjet sebenarnya – android jelly bean dgn produk apple

  8. dua-dua suka. hehe..
    Jom terjah post menarik dari ohcikgu ..Contest SEO 10 Blogger Terbaik Malaysia – TamatMy Profile

  9. nak rasa 2-2 sekali.. skrg semua org leh dapatkan jelly bean dan apple.. hhi
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Pemenang Giveaway TelekungMy Profile

  10. kalu saya nak cuba kedua2 sekali…
    Jom terjah post menarik dari Wan Fauzi™ ..Hakikat Sesuatu PenyakitMy Profile

  11. akhirnya tertipu dgn tajuk entri nie..mati2 ingatkan pasal software/gadjet..hehe..

  12. jelly bean sodap.. apple memasam memasam gitu..
    Jom terjah post menarik dari Datin Tyka ..Lepat Pisang Tiada PisangMy Profile

  13. Semestinya Apple!
    Jom terjah post menarik dari Hairul Azni ..Kisah Bola,Kad Merah Dan Kad KuningMy Profile

  14. Dua2 terbaik 🙂 jelly sodap,apple entah hehehe…
    Jom terjah post menarik dari azman ..Kelas Asas Fotografi – Tak Rugi BelajarMy Profile

  15. Bagi pengguna Android sudah pasti la Jellybean.. Tapi saya pilih Apple.. haha
    Jom terjah post menarik dari Hazmin Hamudin ..Wordless Wednesday | Iklan Guinness Stout 1968My Profile

  16. saya suka APPLE ok
    Jom terjah post menarik dari Jawatan Kosong Kerajaan ..Jawatan Kosong Di Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA)My Profile

  17. Kalau Jelly Bean dan Apple yang lagi satu, saya pilih dua-dua. Tapi kalau species jajan ni saya rejek dua-dua menawan, sebab kemungkinan besar mengandungi gelatin 🙁
    Jom terjah post menarik dari GreenLava ..Content Spoiler With Simple AnimationMy Profile

  18. jelly beanlah. banyak pilihan warna…
    Jom terjah post menarik dari hafiz ..Wordless Wednesday #19 : Mee HailamMy Profile

  19. Saya lebih suka jelly bean tetapi yang sebelah kanan pun menarik juga. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – Helikopter RC KoningMy Profile

  20. Jelly bean kena tukar nama jadi jelly samsung, baru sesuai sebelah apple…hehe
    No test lor…
    Jom terjah post menarik dari Bin Muhammad ..Wordless W#1 : Bahasa + English = ?My Profile

  21. zaatboy says:

    Jelly bean ! Yuumm **
    Jom terjah post menarik dari zaatboy ..Tutorial Facebook like di post ( blogskins )My Profile

  22. alahaiiiiii..no tester..beli dua2 la hehe
    Jom terjah post menarik dari sutera ..SULTAN KIRAM LUPAKAN SAJA SABAH. SABAH MALAYSIA. PRAY FOR SABAH.My Profile

  23. Dua dua ok . Masing-masing ada kekurangan dan kelebihan. warna warni lak tu. anak saya suka tu.
    Jom terjah post menarik dari hatiputera ..Live Streaming Dan Keputusan Liga Juara Juara Eropah TerkiniMy Profile

  24. Jelly Bean Android VS Apple nii.. saya pilih Jelly Bean.. tapi kalau dapat Apple pun best jugak.. hehe..
    Jom terjah post menarik dari Suraya ..Graduan Baru Manja?My Profile

  25. jelly bean kill apple..hoho
    Jom terjah post menarik dari Ladfe Amir ..Bodoh Kerana Isu Pemberontakan SuluMy Profile

  26. Jelly bean please… heheheee
    Jom terjah post menarik dari KiD ..Wordless Wednessday | AE Investor ClubMy Profile

  27. No Tester … No Tester … ke No Test No Test??
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Top 18 Popular Blog Malaysia MSMW2013My Profile

  28. kalau saya belasah je dua2.. heh
    Jom terjah post menarik dari fariq ..Contoh Surat Perletakan JawatanMy Profile

  29. payahnya !

    beli dua-dua lah senang
    Jom terjah post menarik dari zalawajik ..[SPM 2012] Tarikh Keputusan 20 Mac 2013My Profile

  30. lebih suka jelly bean berbanding apple…:)