Jawatan Kosong di Projek Hidroelektrik Hulu Terengganu

Assalamualaikum

Notis jawatan kosong

Memerlukan pekerja untuk jawatan berikut:

  1. Senior Engineer
  2. Senior Supervisor
  3. QC Engineer

Lokasi : Projek Hidroelektrik Hulu Terengganu

Hubungi : saipul@loh-loh.com.my atau 019 2164224 untuk maklumat lanjut.

Ciri-ciri utama projek ini termasuk empangan timbusan tanah setinggi 78m , terowong lencongan, terowong kuasa, alur limpah (spillway) , main intake struktur di Empangan Puah dan bilik kuasa bawah tanah.  Klik Projek Empangan Hidroelektrik Hulu Terengganu.

 

hulu terengganu hydroelectric project

Notis : Saya tidak  terlibat secara langsung dengan projek ini, segala urusan sila hubungi person in charge tersebut.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. proyeknya cukup besar juga ya ??
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Cara Cek dan Pembayaran Tagihan Listrik PLN Secara OnlineMy Profile

  2. alah… sekali saya lulusan SPM pangkat 3 je.. kekeke.. so tak boleh nak mohon 😀
    Jom terjah post menarik dari kreuger ..#WW: Kedai ditutup. Sila cari kami lusaMy Profile

  3. kerja ditapak projek pasti jarang bertemu keluarga…
    Bila selesai projek baru boleh bailk kampung kan…
    Jom terjah post menarik dari saljuhumairah ..E-Book Tatacara Mencalit Dakwat Kekal Untuk PRU 13My Profile

  4. Ambe mmg tak layak, takde pengalaman dalam engin..=)
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Tau Fu Fah Greenwood Super Sedap!My Profile

  5. Mesti seronok kalau kerja kat tempat mcm ni..hehe
    Jom terjah post menarik dari Hafizul ..Pendapatan Ke 12 Dari JobdirumahMy Profile

  6. Better letak requirement sekali utk jawatan2 tu. Kalau jawatan senior macam Senior Engineer dan Senior Supervisor, mesti dah ada pengalaman lama tu, paling kurang mungkin 5 tahun. Agak je la.

    Yang QC Engineer tu mungkin fresh grad layak.
    Jom terjah post menarik dari Affan Ruslan ..#WW – Sila Tunggu 9999 saat Untuk Teruskan MembacaMy Profile

  7. Wah…ada kerja kosong di blog kujie2. Rasanya tak layak untuk saya ni. Tiada kelulusan dan tiada pengalaman. Mungkin sesuai utk mereka yang ada ijazah.
    Jom terjah post menarik dari sensasi2020 ..Kontes Panduan Blogger By HasrulHassan.com (Promos)My Profile

  8. saya masih belum lepas kelayakan tu .. hehe..
    Jom terjah post menarik dari BeritaKaki ..Cara Dapat RM1K Sebulan Dari RumahMy Profile

  9. besar jugak projek ni..tapi engineering diluar bidang..
    Jom terjah post menarik dari blackrosehunter ..Galaxy Note III Bakal Mempunyai Skrin OLED Plastik PertamaMy Profile

  10. Ada jawatan untuk blogger tapak projek tak?..huhu..
    Jom terjah post menarik dari Hairul Azni ..Dapat Rank Nombor CantikMy Profile

  11. jawatan ini sesuai untuk lelaki sahaja kan….
    Jom terjah post menarik dari sukma ..PEMILIHAN PERAJURIT MUDA TENTERA DARATMy Profile

  12. kalau jawatan geologist, gua lepas kot. tapi kalau engine ni..susah gua rasa..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Gail Sophicah Aungkavimongkol dan Ukelenya yang tak terkalah.My Profile