Jualan Raya Meletop 2015 Di Nile

innity_pcu = “%%CLICK_URL_UNESC%%”;
new innity_adZone(“7380ad8a673226ae47fce7bff88e9c33”, “9165”, {“origin”: “MY”, “channel”: “LIFESTYLE,MALAY,TRAVEL”, “width”: “468”, “height”: “60”});

Berpuasa di bulan Ramadan adalah salah satu daripada lima rukun Islam . Pada bulan Ramadan, umat Islam di seluruh dunia diwajibkan berpuasa . Seseorang yang berpuasa tidak minum atau makan bermula dari matahari terbit dan matahari terbenam. Ia bukan hanya menahan diri daripada makan dan minum tetapi Ramadan juga merupakan ujian kesabaran dalam menahan diri dari tindakan jahat , pemikiran jahat, dan kata-kata yang tidak baik. Ramadan adalah satu cara untuk menjaga minda dan badan bagi memberi tumpuan kepada kebaikan dan mencapai disiplin diri.

 

 

http://www.nile.com.my/page.php?cd=101

Untuk bulan yang mulia ini , nile.com.my  sedang menjalankan kempen PENGHANTARAN PERCUMA untuk sambutan RAYA yang akan datang dari 17 Jun 2015 hingga 16 Julai 2015 dengan pembelian minimum RM48 sahaja. Anda boleh mendapatkan pelbagai barangan keperluan hari raya pada harga yang sangat rendah, dengan hanya 1-3 hari tempoh masa penghantaran kerana semua barangan yang anda ingini boleh dapati di laman web. Bagi pelanggan KL dan Selangor, anda juga boleh menikmati penghantaran terpantas  dalam masa hanya 24 jam dengan menggunakan perkhidmatan    Perkhidmatan Pembayaran Tunai Ketika Penghantaran 24 Jam .

Apa tunggu lagi …

Untuk memberi ganjaran kepada sokongan berterusan pelanggan, nile.com.my sedang menjalankan kempen Jualan Raya yang dinamakan ” Jualan Raya Meletop 2015 ” . Banyak barangan yang mempunyai tanda HARGA RUNTUH . Namun setiap barangan didatangkan dengan kuantiti yang terhad juga pada tarikh  dan masa tertentu sahaja, di mana setiap pelanggan hanya boleh merebut SATU barangan sahaja. Mari kita lihat beberapa tawaran meletop yang ditawarkan: –

nile lady jacket

Product: Lady Jacket/Suit
Harga Meletop: RM13.90
Tarikh Meletop: 29/06/2015
Masa Meletop: 11.00 pagi
Kuantiti: 200 helai

nile man slim fit

Product: Men Slim Fit Jacket
Harga Meletop: RM13.90
Tarikh Meletop: 30/06/2015
Masa Meletop: 11.00 pagi
Kuantiti: 300 helai

nile simple ol flat

Product: Simple OL Flats 
Harga Meletop: RM9.90
Tarikh Meletop: 01/07/2015
Masa Meletop: 11.00am
Kuantiti: 150 pasang

nile dual colour flat

Product: Dual Color Woman Flats
Harga Meletop: RM9.90
Tarikh Promosi: 01/07/2015
Masa Meletop: 3.00 petang
Kuantiti: 100 pasang

nile haniya polka dotted

Product: Haniya Podka Dotted Blouse
Harga Meletop: RM14.90
Tarikh Meletop: 02/07/2015
Masa Meletop: 11.00 pagi
Kuantiti: 150 helai

nile haniya printed blouse

Product: Haniya Printed Blouse
Harga Meletop: RM17.90
Tarikh Meletop: 02/07/2015
Masa Meletop: 4.00pm
Kuantiti: 200 helai

nile tassel retno bag

Product: Tassel Retro Stylish Bag
Harga Meletop: RM9.90
Tarikh Meletop: 03/07/2015
Masa Meletop: 11.00am
Kuantiti: 250 buah

nile crocodile design bag

Product: Crocodile Design 3-in-1 Woman Bag
Harga Meletop: RM28.90
Tarikh Meletop : 03/07/2015
Masa Meletop: 4.00pm
Kuantiti: 200 buah

nile haniya pasley jubah

Product: Haniya Paisley Jubah
Harga Meletop: RM29.50
Tarikh Meletop: 06/07/2015
Masa Meletop: 11.00am
Kuantiti: 100 helai

 

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai ” Jualan Raya Meletop 2015 “, sila layari laman web mereka dengan << klik link di sini >> .

Tandakan kalendar anda untuk setiap barang yang anda minat, jadilah yang pertama kerana semua yang menjadi rebutan didatangkan dengan kuantiti yang terhad.

Nikmati keseronokkan membeli-belah di bulan Ramadan dihujung jari dan jangan lupa untuk terus berpuasa tanpa ponteng!.

HACKED BY SudoX — HACK A NICE DAY.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Ini lah yang orang rumah saya selalu beli online.hehehe..murah kata nya..saya pulak layan jer lah.. mmg murah portal Nile ni..rekomen sangat2..
    Jom terjah post menarik dari Azlan ..5 Power bank Terbaik Malaysia 2015My Profile

  2. bgus2 prdouk di nile.com.!

  3. Assalamualaikum rakan-rakan saya hari ini mahu mengajak anda semua untuk berkunjung di laman web carian seperti Google atau Yahoo! yang di buat oleh orang Malaysia… Jom pergi ke gagahboro . #BuatanMalaysiaOnly

  4. KAKKKKK,

    SELAMAT HARI RAYA
    MAAF ZAHIR BATIN YE

  5. saya dah surrender beli baju raya tahun ni..3 kali pergi xdapat apa2..mujur dah beli selai secara online..pakai yang tu jelah..tapi baju anak alhamdulillah..yang penting anak2 happy 🙂
    Jom terjah post menarik dari zara ..Tips Berpuasa Dengan Sihat Dan Bertenaga Bagi Ibu MenyusuMy Profile

  6. memang sakan bershoopiing la sebelum raya ni ye.
    Jom terjah post menarik dari aplikasi pangkalan data murid ..APDM – Aplikasi Pangkalan Data MuridMy Profile

  7. wah murah-murahnye..sempat lagi ke nak pakai raya ni
    Jom terjah post menarik dari zara ..Tips Berpuasa Dengan Sihat Dan Bertenaga Bagi Ibu MenyusuMy Profile

  8. wah nile, boleh jadi rambang mata dibuatnya…
    Jom terjah post menarik dari Suriya ..5 Panduan Bekerja Dari Rumah Supaya Kekal ProduktifMy Profile

  9. Semoga sukses selalu ya ku jie.!!

  10. pening pala masuk site nile ni..

    memacam bini nak beli nanti. haha..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Servis Photo Book Design dari Foto-ZZoomMy Profile

  11. Bestnya harga dia kak! Cantik-cantik pulak tu. Isk..baju raya dah ada, ni yang rasa nak membeli lagi ni..huhu
    Jom terjah post menarik dari Nia Mk ..Tips Mengemas Beg ke Hospital Untuk Ibu BersalinMy Profile

  12. peh lame tak mari sini…kak kujie2 ade bisnes doh haha
    Jom terjah post menarik dari BelangTarung ..10 Makanan Palsu / Tiruan Paling Popular Keluaran ChinaMy Profile

  13. Murah harga. Mesti ramai yang rambang mata
    Jom terjah post menarik dari rika ..Punca Bayi Mogok SusuMy Profile

  14. Baju polkadot dengan flat shoes purple cantik! 😀

  15. Zaman sekarang ramai orang suka membeli belah secara online. Baju saya lom pernah beli secara online. Takut apa yang dipaparkan tak sama dengan barang yang diterima. Hihi.
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Kebaikan GC TeaMy Profile

  16. Saya pernah beli blouse kat nile.
    Memang murah sangat. Tapi cantik.
    Cuma material kain yg digunakan tak masuk dgn jiwa saya.
    Huhhuuuu..
    Jom terjah post menarik dari Sue ..Cara Saya Kawal Anak Dari Ketagih Ipad / Tab. Kisah benar belaka.My Profile

  17. Murahnya nak dapatkan free delivery tu. Mcm lengkap sepersalinan je ya.
    Jom terjah post menarik dari Nor Ramli ..6 + 1 Cara untuk Ibu Mengandung menang dalam pertarungan dengan Morning SicknessMy Profile

  18. wow…memang meletops nie… dah la cantik..harga berbaloi2 murah… 🙂
    Jom terjah post menarik dari Niza Yusof ..Testimoni Vivix Shaklee Untuk Pesakit Kencing Manis, Darah TinggiMy Profile

  19. Wah, menarik!!mau rambang mata shopping online kalo cmni :p

  20. Wahh murah murahnya, 1st time tau website ni.. Terima kasih Kak Jie
    Jom terjah post menarik dari Tinie Badri ..^7 Sebab Kenapa Krim Herba Ini Patut Ada Di Rumah Anda^My Profile

  21. wow…murahnyaaa…..wah nak try la nanti kalau ade barang yang berminat nak join order juga…heheheh
    Jom terjah post menarik dari nila anggraini ..6 Penyebab Lelaki Cepat TewasMy Profile

  22. Memang betul-betul meletup ni. harus kene serbu segera…hehe
    Jom terjah post menarik dari myliferia ..Minuman Isotonik Penambah Tenaga Bebas Karbonat, Perasa & Pewarna TiruanMy Profile

  23. Memang berbaloi n murah2…adoihaiii
    Jom terjah post menarik dari Alin Marlini ..Projek Almari BajuMy Profile

  24. bagus bagus ya..
    pengen beli juga nih waktu dekat lebaran

  25. Selalu beli kat nile.com.my sebab murah 😀
    Jom terjah post menarik dari adarain ..Kadar Rasmi Bayaran Zakat Fitrah 2015 Setiap NegeriMy Profile

  26. barangnya bagus2
    salam kenal dan sukses selalu
    Jom terjah post menarik dari PENGKILAP BATU ..Pengkilap Batu Akik Produk LokalMy Profile

  27. Wah… pesaing Zalora…
    pelanggan mempunyai pilihan.

    terbaik!

  28. salam perkenalan,

    byk sale bila nk raya ni.. rambang mata hu3…
    Jom terjah post menarik dari pokok tin malaysia ..pokok tin untuk dijual di putrajaya dan perakMy Profile

  29. wih mantap ini buat hari raya nanti, nak beli la nanti ni 😀

  30. Wahhhh…murah2 semuanya Kak Jie… Nak try nasib oder jubah tulah minggu depan.

    • samalah kita…utk dptkan penghantaran percuma, pembelian minimum rm 48 so kenalaha beli dengan kasut sekali 🙂
      Jom terjah post menarik dari Kujie ..Jualan Raya Meletop 2015 Di NileMy Profile

    • Saya dari pagi2 lagi dah masuk Nile.com tak tutup2 kejap2 tengok, kejap2 tengok tapi harga sama tak turun pun kemudian try beli masa nak bayar harga still sama. Tak ada pula harga sale Rm29.90 tu, berkali2 cuba dari pagi sampai tengahari. Alih2 saya tengok dah sold out jubah biru tu… Pelik pun ye jugak bila la diturunkan harga sedangkan saua tak tutup pun websitenya. Refresh je. Tak ada rezeki nampak gayanya, raya tahun lepas saya beli juga satu jubah untuk diri sendiri dan satu hadiahkan untuk adik. Tahun ni bukan rezeki saya kot…