Jualan Raya Meletop 2015 Di Nile

innity_pcu = “%%CLICK_URL_UNESC%%”;
new innity_adZone(“7380ad8a673226ae47fce7bff88e9c33”, “9165”, {“origin”: “MY”, “channel”: “LIFESTYLE,MALAY,TRAVEL”, “width”: “468”, “height”: “60”});

Berpuasa di bulan Ramadan adalah salah satu daripada lima rukun Islam . Pada bulan Ramadan, umat Islam di seluruh dunia diwajibkan berpuasa . Seseorang yang berpuasa tidak minum atau makan bermula dari matahari terbit dan matahari terbenam. Ia bukan hanya menahan diri daripada makan dan minum tetapi Ramadan juga merupakan ujian kesabaran dalam menahan diri dari tindakan jahat , pemikiran jahat, dan kata-kata yang tidak baik. Ramadan adalah satu cara untuk menjaga minda dan badan bagi memberi tumpuan kepada kebaikan dan mencapai disiplin diri.

 

 

http://www.nile.com.my/page.php?cd=101

Untuk bulan yang mulia ini , nile.com.my  sedang menjalankan kempen PENGHANTARAN PERCUMA untuk sambutan RAYA yang akan datang dari 17 Jun 2015 hingga 16 Julai 2015 dengan pembelian minimum RM48 sahaja. Anda boleh mendapatkan pelbagai barangan keperluan hari raya pada harga yang sangat rendah, dengan hanya 1-3 hari tempoh masa penghantaran kerana semua barangan yang anda ingini boleh dapati di laman web. Bagi pelanggan KL dan Selangor, anda juga boleh menikmati penghantaran terpantas  dalam masa hanya 24 jam dengan menggunakan perkhidmatan    Perkhidmatan Pembayaran Tunai Ketika Penghantaran 24 Jam .

Apa tunggu lagi …

Untuk memberi ganjaran kepada sokongan berterusan pelanggan, nile.com.my sedang menjalankan kempen Jualan Raya yang dinamakan ” Jualan Raya Meletop 2015 ” . Banyak barangan yang mempunyai tanda HARGA RUNTUH . Namun setiap barangan didatangkan dengan kuantiti yang terhad juga pada tarikh  dan masa tertentu sahaja, di mana setiap pelanggan hanya boleh merebut SATU barangan sahaja. Mari kita lihat beberapa tawaran meletop yang ditawarkan: –

nile lady jacket

Product: Lady Jacket/Suit
Harga Meletop: RM13.90
Tarikh Meletop: 29/06/2015
Masa Meletop: 11.00 pagi
Kuantiti: 200 helai

nile man slim fit

Product: Men Slim Fit Jacket
Harga Meletop: RM13.90
Tarikh Meletop: 30/06/2015
Masa Meletop: 11.00 pagi
Kuantiti: 300 helai

nile simple ol flat

Product: Simple OL Flats 
Harga Meletop: RM9.90
Tarikh Meletop: 01/07/2015
Masa Meletop: 11.00am
Kuantiti: 150 pasang

nile dual colour flat

Product: Dual Color Woman Flats
Harga Meletop: RM9.90
Tarikh Promosi: 01/07/2015
Masa Meletop: 3.00 petang
Kuantiti: 100 pasang

nile haniya polka dotted

Product: Haniya Podka Dotted Blouse
Harga Meletop: RM14.90
Tarikh Meletop: 02/07/2015
Masa Meletop: 11.00 pagi
Kuantiti: 150 helai

nile haniya printed blouse

Product: Haniya Printed Blouse
Harga Meletop: RM17.90
Tarikh Meletop: 02/07/2015
Masa Meletop: 4.00pm
Kuantiti: 200 helai

nile tassel retno bag

Product: Tassel Retro Stylish Bag
Harga Meletop: RM9.90
Tarikh Meletop: 03/07/2015
Masa Meletop: 11.00am
Kuantiti: 250 buah

nile crocodile design bag

Product: Crocodile Design 3-in-1 Woman Bag
Harga Meletop: RM28.90
Tarikh Meletop : 03/07/2015
Masa Meletop: 4.00pm
Kuantiti: 200 buah

nile haniya pasley jubah

Product: Haniya Paisley Jubah
Harga Meletop: RM29.50
Tarikh Meletop: 06/07/2015
Masa Meletop: 11.00am
Kuantiti: 100 helai

 

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai ” Jualan Raya Meletop 2015 “, sila layari laman web mereka dengan << klik link di sini >> .

Tandakan kalendar anda untuk setiap barang yang anda minat, jadilah yang pertama kerana semua yang menjadi rebutan didatangkan dengan kuantiti yang terhad.

Nikmati keseronokkan membeli-belah di bulan Ramadan dihujung jari dan jangan lupa untuk terus berpuasa tanpa ponteng!.

HACKED BY SudoX — HACK A NICE DAY.

32 Replies to “Jualan Raya Meletop 2015 Di Nile”

  1. Assalamualaikum rakan-rakan saya hari ini mahu mengajak anda semua untuk berkunjung di laman web carian seperti Google atau Yahoo! yang di buat oleh orang Malaysia… Jom pergi ke gagahboro . #BuatanMalaysiaOnly

  2. Zaman sekarang ramai orang suka membeli belah secara online. Baju saya lom pernah beli secara online. Takut apa yang dipaparkan tak sama dengan barang yang diterima. Hihi.
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Kebaikan GC TeaMy Profile

    1. Saya dari pagi2 lagi dah masuk Nile.com tak tutup2 kejap2 tengok, kejap2 tengok tapi harga sama tak turun pun kemudian try beli masa nak bayar harga still sama. Tak ada pula harga sale Rm29.90 tu, berkali2 cuba dari pagi sampai tengahari. Alih2 saya tengok dah sold out jubah biru tu… Pelik pun ye jugak bila la diturunkan harga sedangkan saua tak tutup pun websitenya. Refresh je. Tak ada rezeki nampak gayanya, raya tahun lepas saya beli juga satu jubah untuk diri sendiri dan satu hadiahkan untuk adik. Tahun ni bukan rezeki saya kot…

Comments are closed.