Koleksi Iklan Raya Petronas

Ini adalah entri yang dikitarsemula dari entri lama tahun 2008 – Iklan Raya Petronas Yang Mana Paling Best?

Iklan Raya Petronas 2010 – Kisah Terlanjur Maznah & Fendi

Iklan Raya Petronas – Ombak jahat

Iklan Raya Petronas – Lelaki berpayung di tengah hujan

Iklan Raya Petronas – Cari lembu ( Janda Anak 7 )

Iklan Raya Petronas – Kemaafan

Iklan Raya Petronas – Pengayuh Beca

Iklan Raya Petronas – Kisah di gerai air kelapa

Iklan Raya Petonas – Abah jangan lupa pakai lampin tau…

Iklan Raya Petronas – Burung Murai

Saya suka iklan raya petronas kisah anak dan bapa yang terpandang seorang anak lelaki yang sedang memandikan ayahnya di gerai air kelapa muda.

EDIT > Iklan Hari Raya Petronas 2008

34 Replies to “Koleksi Iklan Raya Petronas”

  1. Pingback: Iklan Hari Raya Petronas 2011 | Iklan Hari Raya Petronas 2011 - Iklan Hari Raya Petronas 2011 - Iklan Hari Raya Petronas 2011 = Iklan Hari Raya Petronas 2011
  2. Pingback: Video Iklan Raya Petronas Pilihan Pacifista - Pacifista : Pacifista
  3. Pingback: 2DayBlogger -Perkongsian Ilmu & Berita Terkini Di Malaysia
  4. Salam. Saya juga ada lagi entri ini yang pernah saya terbitkan dulu. Memang imbau kenangan la. Apapun, kak kujie .. saya nak ucapkan tahniah sebab jadi top10 blog berbahasa melayu alexa …

  5. Assalamua’laikum Kak Jie :mrgreen:

    Terbaiklah kumpul semua kat sini…

    Ada yg baru tgk hari ni antranya ialah yg no1, 5,

    tp. iklan di gerai kelapa, babak anak mandikan ayahnya….aduh…takleh tahan mata aku…terus ingat abah kat kampung…

    relaks sebentar ๐Ÿ˜€
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..5 cara untuk belai komputerโ€ฆMy Profile

  6. ish emosi buat kali kedua. hari tu emosi tengok entry kak pnut. pasal iklan2 ni jugak. ni sambung tgk sini mana yang takda kat situ. sebak di pagi hari. ๐Ÿ˜ฅ
    Jom terjah post menarik dari peej ..kenduri kahwin.My Profile

  7. rajinnya kak jie kumpul iklan ni. tak tertengok saya dengan internet yang slow ni huhu. tapi seingat saya, semua iklan petronas tak kira la raya ke merdeka ke semuanya marvelous! 5 star kot, semua mesej berjaya disampaikan dengan baik sekali

  8. banyak yang pocket tak pena tengok!?
    kenapa? astro baru jer nam bulan pakai…
    bukan salah astro,
    memang pocket tak tengok tv lah nii

    tgh dok re’nangis’ tengok iklan lama lama hahahah:D
    Jom terjah post menarik dari Pocket ..367. WordlessWednesday…My Profile

  9. a’kum

    selalu iklan petronas mmg byk mesej yg disampaikan, tahun ni entah bagaimana rupa iklan petronas yer. suka yang budak-budak pulang dgn lembu tu ๐Ÿ˜›
    Jom terjah post menarik dari neo ..Penulisan WebMy Profile

Comments are closed.