Ada Yang Tak Mampu Kulupa

Hari ini genap umurnya 16 tahun – tak sabar tunggu dia balik bercuti minggu depan. Dah lama  tak peluk² Angah.

©kujie – anak ini  – bayi atau remaja- sama saja debarnya tiap rasa.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. kini saya faham erti menjadi seorang ibu..

    thanks kak..menitis air mata saya membaca post ni, sebab 12 tahun asyik berjauhan dari ibu sendiri.
    Jom terjah post menarik dari ShueQry ..Bila Cinta – 5 Tip Bagaimana Untuk Mempamerkan Rasa Sayang Pada PasanganMy Profile

  2. chumeell
    Jom terjah post menarik dari matjoe ..Tips Teknik SEO Blog Berkesan tapi tak bestMy Profile

  3. sama bulan ngan saya 🙂
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Rangkuman dua hariMy Profile

  4. tapi semua baby memang comel
    wajah tulus mulus tanpa warna kelam dunia

  5. belum setahun – gambar tu bulan 6 1995
    dia lahir bulan 11 1994

  6. baby menyusu mak mmg gini…montel
    dia susut ikut tambah umur – keaktifan kemudian tu

  7. kasih ibu, tetap yg terbaik.. 😀
    Jom terjah post menarik dari fikri91 ..ULYSSE NARDIN LIMITED LEATHER BROWN RM245My Profile

  8. Selamat hari lahir ye angah…..dah 20 x kot hari ini dah type ucapan utk angah…rindu kat angah.
    Jom terjah post menarik dari ann ..GPSMy Profile

  9. denaihati says:

    kasihnya ibu bawa ke mati kasih nya anak ada yg hantar emak bapak ke pusat penjagaan orang ta
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Membangun Jaringan Informasi Melalui Komunitas BloggerMy Profile

  10. Cepat masa berlalu.
    Jom terjah post menarik dari Benrauf ..Cetak T-ShirtMy Profile

  11. lama tak masuk blog kakjie. hehehe..
    gmbr tu si dia umur berapa? kakjie plak?
    Jom terjah post menarik dari mosyar ..Zekr Quran v100My Profile

  12. tembamnya..hehe..ikut sape ye

  13. alahai.. comelnya.. hehe
    Jom terjah post menarik dari RedBoys ..NetKL – Penyedia Domain &amp Hosting TerbaikMy Profile

  14. ye ker? kedah kat mana tu kak?
    Jom terjah post menarik dari RedBoys ..NetKL – Penyedia Domain &amp Hosting TerbaikMy Profile

  15. tembamnya pipi 😀
    Jom terjah post menarik dari serol ..Tersilap-aku ingatkan hang brader jual ayaqMy Profile

  16. jawatan kosong says:

    kekeke memang tambun la pipi budak ni..
    Jom terjah post menarik dari jawatan kosong ..Foto Prime Vacancy in Miharja- KLMy Profile

  17. ALOLOLOLO seb baik dah besor dah kalu idak ciklinn pun nak tlg peluks2 budak pipi tambun tu hahhaa

  18. COMELNYA ANAK AKAK….. 😆
    Jom terjah post menarik dari fadah ..Suasana Kiamat Di Universiti Gadjah Mada Selepas Hujan Abu Dan Kerikil Di YogyakartaMy Profile

  19. intankuterpilih says:

    geramnya tgk pp dia…rasa mcm nak geget2 jerk..
    Jom terjah post menarik dari intankuterpilih ..Bayi Cuba Dijual Disyaki Menghidap HIVMy Profile

  20. Alahai Jie…macam Mat masa kecik…bulat2!!!
    Jom terjah post menarik dari Yatie ..Tapai PulutMy Profile

  21. alahai…tembamnya…anak2..tetap juga dirindu untuk dipeluk…kecil atau besar… :mrgreen:

  22. tadibru tgk kat fb. hehe.
    dah macam budak iklan michelin. hehe
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Pengalaman Program Latihan Khidmat Negara PLKN Kem Puncak Permai- SarawakMy Profile

  23. Hari ini genap umurnya 16 tahun – bukan bermaksud 16 tahun tak jumpa

    dan…bagi pembaca blog ini, mereka tahu Angah berada di sekolah berasrama di Kedah.

  24. 😛 16 tahun sudah dibesarkan bonda yg penyayang… 😀
    Jom terjah post menarik dari laily ..kerja last minuteMy Profile

  25. Fitrihadi says:

    dah 16 tahun?? wah macam dah lama tak jumpa..
    Jom terjah post menarik dari Fitrihadi ..Ahh! Aku Di Serbu Dua Wanita Dan Seorang Lelaki!My Profile

  26. happy birthday angah 😉
    semoga menjadi anak yg soleh 😉
    Jom terjah post menarik dari Bb Hussain ..Maher Zain Live in Concert Feb 2011My Profile

  27. alololo ma! tembamnya angahhhhhhhhhhhhh! hihi.

    happy birthday angah! 🙂
    Jom terjah post menarik dari yonna ..Maki &amp CarutMy Profile

  28. gebunya pipi angah!! bila dah besar hilang!!
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..coti deepavaliMy Profile

  29. comel lah masa kecik..
    Jom terjah post menarik dari CikLilyPutih ..Bercuti Di Hatyai – Terleka SebentarMy Profile

  30. balik cuti sekolah ek 😛
    Jom terjah post menarik dari Mak Su ..Dah dapat- MenangMy Profile

  31. mak oiii.. geram pulak aku nengok pipi nya!
    Jom terjah post menarik dari Pala Maldini ..MENANGMENGANTUKHAJIHOSPITALOFISMy Profile

  32. comelnya angah, masa tu umur berapa tu kakjie?
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Rangkuman dua hariMy Profile

  33. alahai comelnya…
    tapi hari ini angah sudah kurus kedengking gitew.. hahaha
    Jom terjah post menarik dari maza ..Di Tasik Biru ituMy Profile