Anak blogger

Along dah selesai SPM. Dalam perjalanan balik selepas selesai kertas terakhir, dia sms ” Along dah tamat zaman persekolahan, bukan budak sekolah lagi”

Wah… rasa diri dah besar.

Semalam saya tanya dia, cuti panjang ni nak buat apa?

” Nak buat blog , mama ajar Along buat blog ye ”

Ini betul-betul anak blogger.

86046875

p/s – sebab itulah saya tiada masalah dengan blog muda mudi Β yang bling bling sebab blog anak saya pun macam tu… blog comel untuk orang comel

p/s – cuma saya ada masalah untuk komen blog yang lambat loading dan kotak komen yang tak mesra alam. Maaf saya cakap, selalunya yang guna blogspot thirt party commnet box – Blog aku, Ikut Suka Aku ( ISA) katanya.

p/s – ada kawan sekelas dia dah jumpa blog ini- “femesnya mama awak…” hiks! makcik bling bling…:lol:

39 Replies to “Anak blogger”

  1. Mula-mula anak blogger,lepas tu cucu blogger lak…he3x

    mcm anak betong jd cucu betong :mrgreen:

    Salam Maal Hijrah
    .-= muhammad fakhruddin´s last blog ..Doa & Harapan Maal Hijrah 1431H =-.

  2. aduhaii mokcik bling. bling itew…

    org rumah maza pun ada blog.. tapi dah tersandar kat perdu pokok sena.. hehehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    psst: kalau anak maza yg masih berumur setahun jagung itu bikin blog juga, mau terbeliak mata semua org, kanzz.. hehehheh
    .-= maza´s last blog ..Lambaian Ibu =-.

  3. Wahh, macam tu la baru Anak Blogger. Mak borek, anak rintik.. Hehe.. πŸ˜‰
    .-= Baloot´s last blog ..Pengumuman: DVD Raja Grafik Malaya Kini Mempunyai Affiliate (Komisyen RM40 Setiap Jualan) =-.

  4. fu la mak.. bangganya anak blogger femes nih !! congrats !!
    .-= Jejaktrend´s last blog ..Rahsia 2 hari melengkapkan paypal wishlist =-.

  5. KLau Mie dulu pas Abes SPM terus Da kene ikut Pakuda keje..huahua
    tu yg keje nye pun freelance gak..~_”
    .-= takumi´s last blog ..Wedding Saiful & Norzila =-.

  6. pejam celik pejam celik dah besar anak kak jie. yang selalu bermain dikepala saya ialah apa pengalaman pahit manis yang menemani kak jie selama membesarkan anak-anak.

    sekurang-kurangnya boleh menjadi panduan kepada orang seperti saya yang bakal melalui proses mendidik anak-anak sehingga dewasa.

    semakin hebatlah dunia blog kita apabila ada generasi blogger menurunkan ilmu kepada keluarga yang secara tak langsung menambah baik kedudukan blogger negara.

    ps – kebetulan 2 hari lepas adik bongsu saya sms dan bertanyakan macam mana nak bikin blog (ha3)
    .-= megat´s last blog ..Wanita Hebat Bersama 11 Lelaki Hebat! Mahu Pecah Rekod? =-.

  7. Pocket leaving comment anonymously:D

    n ajar la dia pasal the do’s and dont’s dlm blogging,
    moga blogging akan jadi pengalaman baru yg menarik
    bagi dia:D

    pas ni nak suruh mama pocket plak lah blogging πŸ˜€ hehehehe

  8. ini betul-betul anak mama nih~ hehe~
    apa pun, pelajaran jangan diabaikan ya~ habis SPM bermakna akan masuk ke alam remaja yang lebih mencabar. semoga berjaya dengan apa saja bidang yg diceburi ya~ πŸ™‚
    .-= Akuro San´s last blog ..Nuff Oh Nuffnang =-.

  9. Ooo… dah abis exam, ya… alhamdulillah. Tentu Jie rasa lega. Tinggal 2 orang lagi tu.

    Nanti nak tengok blog along tu.. :mrgreen:
    .-= Tie´s last blog ..Ketam =-.

  10. wow..kemasnya blog anak kakjie ni..hehe ske2..hehe
    .-= Mr. Cuz´s last blog ..TEKNIK TRAFIK LEVEL MASTER KAMIBLOGGER =-.

  11. Caiyolah Along.
    Nanti blehlah bekenalan. 😈

    Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii. πŸ˜†
    .-= Eriyza´s last blog ..E-Novel : Biarkan Ia Berlalu =-.

  12. waah..pasni anak akak comment entry akak.coolnye!
    .-= β™₯chentatikuβ™₯´s last blog ..::bila hati dan akal berbicara dan beradu kata:: =-.

  13. haha. makcik bling-bling…. boelh geng dgn 50cent nii… yo yo
    .-= paeh´s last blog ..chrome dan ciri-cirinya =-.

  14. takpelah.. diorang bakal penyambung warisan makcik blogger.. πŸ™‚
    .-= nuaeman´s last blog ..Sekeping Roti Tisu, Dua Gelas Nescafe Panas =-.

Comments are closed.