Anak blogger

Along dah selesai SPM. Dalam perjalanan balik selepas selesai kertas terakhir, dia sms ” Along dah tamat zaman persekolahan, bukan budak sekolah lagi”

Wah… rasa diri dah besar.

Semalam saya tanya dia, cuti panjang ni nak buat apa?

” Nak buat blog , mama ajar Along buat blog ye ”

Ini betul-betul anak blogger.

86046875

p/s – sebab itulah saya tiada masalah dengan blog muda mudi Β yang bling bling sebab blog anak saya pun macam tu… blog comel untuk orang comel

p/s – cuma saya ada masalah untuk komen blog yang lambat loading dan kotak komen yang tak mesra alam. Maaf saya cakap, selalunya yang guna blogspot thirt party commnet box – Blog aku, Ikut Suka Aku ( ISA) katanya.

p/s – ada kawan sekelas dia dah jumpa blog ini- “femesnya mama awak…” hiks! makcik bling bling…:lol:

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

39 thoughts on “Anak blogger”

  1. Mula-mula anak blogger,lepas tu cucu blogger lak…he3x

    mcm anak betong jd cucu betong :mrgreen:

    Salam Maal Hijrah
    .-= muhammad fakhruddin´s last blog ..Doa & Harapan Maal Hijrah 1431H =-.

  2. aduhaii mokcik bling. bling itew…

    org rumah maza pun ada blog.. tapi dah tersandar kat perdu pokok sena.. hehehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    psst: kalau anak maza yg masih berumur setahun jagung itu bikin blog juga, mau terbeliak mata semua org, kanzz.. hehehheh
    .-= maza´s last blog ..Lambaian Ibu =-.

  3. Wahh, macam tu la baru Anak Blogger. Mak borek, anak rintik.. Hehe.. πŸ˜‰
    .-= Baloot´s last blog ..Pengumuman: DVD Raja Grafik Malaya Kini Mempunyai Affiliate (Komisyen RM40 Setiap Jualan) =-.

  4. fu la mak.. bangganya anak blogger femes nih !! congrats !!
    .-= Jejaktrend´s last blog ..Rahsia 2 hari melengkapkan paypal wishlist =-.

  5. KLau Mie dulu pas Abes SPM terus Da kene ikut Pakuda keje..huahua
    tu yg keje nye pun freelance gak..~_”
    .-= takumi´s last blog ..Wedding Saiful & Norzila =-.

  6. pejam celik pejam celik dah besar anak kak jie. yang selalu bermain dikepala saya ialah apa pengalaman pahit manis yang menemani kak jie selama membesarkan anak-anak.

    sekurang-kurangnya boleh menjadi panduan kepada orang seperti saya yang bakal melalui proses mendidik anak-anak sehingga dewasa.

    semakin hebatlah dunia blog kita apabila ada generasi blogger menurunkan ilmu kepada keluarga yang secara tak langsung menambah baik kedudukan blogger negara.

    ps – kebetulan 2 hari lepas adik bongsu saya sms dan bertanyakan macam mana nak bikin blog (ha3)
    .-= megat´s last blog ..Wanita Hebat Bersama 11 Lelaki Hebat! Mahu Pecah Rekod? =-.

  7. Pocket leaving comment anonymously:D

    n ajar la dia pasal the do’s and dont’s dlm blogging,
    moga blogging akan jadi pengalaman baru yg menarik
    bagi dia:D

    pas ni nak suruh mama pocket plak lah blogging πŸ˜€ hehehehe

  8. ini betul-betul anak mama nih~ hehe~
    apa pun, pelajaran jangan diabaikan ya~ habis SPM bermakna akan masuk ke alam remaja yang lebih mencabar. semoga berjaya dengan apa saja bidang yg diceburi ya~ πŸ™‚
    .-= Akuro San´s last blog ..Nuff Oh Nuffnang =-.

  9. Ooo… dah abis exam, ya… alhamdulillah. Tentu Jie rasa lega. Tinggal 2 orang lagi tu.

    Nanti nak tengok blog along tu.. :mrgreen:
    .-= Tie´s last blog ..Ketam =-.

  10. wow..kemasnya blog anak kakjie ni..hehe ske2..hehe
    .-= Mr. Cuz´s last blog ..TEKNIK TRAFIK LEVEL MASTER KAMIBLOGGER =-.

  11. Caiyolah Along.
    Nanti blehlah bekenalan. 😈

    Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii. πŸ˜†
    .-= Eriyza´s last blog ..E-Novel : Biarkan Ia Berlalu =-.

  12. waah..pasni anak akak comment entry akak.coolnye!
    .-= β™₯chentatikuβ™₯´s last blog ..::bila hati dan akal berbicara dan beradu kata:: =-.

  13. haha. makcik bling-bling…. boelh geng dgn 50cent nii… yo yo
    .-= paeh´s last blog ..chrome dan ciri-cirinya =-.

  14. takpelah.. diorang bakal penyambung warisan makcik blogger.. πŸ™‚
    .-= nuaeman´s last blog ..Sekeping Roti Tisu, Dua Gelas Nescafe Panas =-.

Comments are closed.