Anak blogger

Along dah selesai SPM. Dalam perjalanan balik selepas selesai kertas terakhir, dia sms ” Along dah tamat zaman persekolahan, bukan budak sekolah lagi”

Wah… rasa diri dah besar.

Semalam saya tanya dia, cuti panjang ni nak buat apa?

” Nak buat blog , mama ajar Along buat blog ye ”

Ini betul-betul anak blogger.

86046875

p/s – sebab itulah saya tiada masalah dengan blog muda mudi Β yang bling bling sebab blog anak saya pun macam tu… blog comel untuk orang comel

p/s – cuma saya ada masalah untuk komen blog yang lambat loading dan kotak komen yang tak mesra alam. Maaf saya cakap, selalunya yang guna blogspot thirt party commnet box – Blog aku, Ikut Suka Aku ( ISA) katanya.

p/s – ada kawan sekelas dia dah jumpa blog ini- “femesnya mama awak…” hiks! makcik bling bling…:lol:

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. muhammad fakhruddin says:

    Mula-mula anak blogger,lepas tu cucu blogger lak…he3x

    mcm anak betong jd cucu betong :mrgreen:

    Salam Maal Hijrah
    .-= muhammad fakhruddin´s last blog ..Doa & Harapan Maal Hijrah 1431H =-.

  2. lupa nak edit nama hahahha

  3. HAHAHHA ewahh habis lah mama bersaing dgn anak nnt :p along nak blog pasal ape lah ye :p

  4. aduhaii mokcik bling. bling itew…

    org rumah maza pun ada blog.. tapi dah tersandar kat perdu pokok sena.. hehehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    psst: kalau anak maza yg masih berumur setahun jagung itu bikin blog juga, mau terbeliak mata semua org, kanzz.. hehehheh
    .-= maza´s last blog ..Lambaian Ibu =-.

  5. Wahh, macam tu la baru Anak Blogger. Mak borek, anak rintik.. Hehe.. πŸ˜‰
    .-= Baloot´s last blog ..Pengumuman: DVD Raja Grafik Malaya Kini Mempunyai Affiliate (Komisyen RM40 Setiap Jualan) =-.

  6. farahaznil says:

    hahaha..mak cik bling2..leh thn…blog mama berhias gitu

  7. hahaha πŸ˜€ betul, betul anak blogger kan? :p
    .-= tekkaus´s last blog ..I Am Studying Again! =-.

  8. Jejaktrend says:

    fu la mak.. bangganya anak blogger femes nih !! congrats !!
    .-= Jejaktrend´s last blog ..Rahsia 2 hari melengkapkan paypal wishlist =-.

  9. KLau Mie dulu pas Abes SPM terus Da kene ikut Pakuda keje..huahua
    tu yg keje nye pun freelance gak..~_”
    .-= takumi´s last blog ..Wedding Saiful & Norzila =-.

  10. pejam celik pejam celik dah besar anak kak jie. yang selalu bermain dikepala saya ialah apa pengalaman pahit manis yang menemani kak jie selama membesarkan anak-anak.

    sekurang-kurangnya boleh menjadi panduan kepada orang seperti saya yang bakal melalui proses mendidik anak-anak sehingga dewasa.

    semakin hebatlah dunia blog kita apabila ada generasi blogger menurunkan ilmu kepada keluarga yang secara tak langsung menambah baik kedudukan blogger negara.

    ps – kebetulan 2 hari lepas adik bongsu saya sms dan bertanyakan macam mana nak bikin blog (ha3)
    .-= megat´s last blog ..Wanita Hebat Bersama 11 Lelaki Hebat! Mahu Pecah Rekod? =-.

  11. Pocket leaving comment anonymously:D

    n ajar la dia pasal the do’s and dont’s dlm blogging,
    moga blogging akan jadi pengalaman baru yg menarik
    bagi dia:D

    pas ni nak suruh mama pocket plak lah blogging πŸ˜€ hehehehe

  12. mama fofuler di alam blogger…
    hehehe..
    pasnih..anak teruna dia plak kot..
    leh buat keluarga blogger nie kak jie… :mrgreen:

  13. cool giler
    mak dia nak ajar blogging la
    aku blogging sendiri je πŸ™

  14. hahaha…mak borek, anank rentek…hihihi…

    lps ni blh la bg hadiah anak2 domain dan hosting..hehehe..

  15. xlama lagi blog anak pulak jadi femes
    .-= ariff´s last blog ..Lagi Cerita Hidup Berani Untuk Gagal =-.

  16. Kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi?
    .-= eyriqazz´s last blog ..Color Me Corby =-.

  17. Walla.. 1Blog untuk 1Setiap ahli rumah… mantap ni… 😎
    .-= samdaddycool´s last blog ..Menangani jenayah : Patutkah kita sebagai warganegara membantu membanterasnya? =-.

  18. blog comel untuk budak kecik yang comel.hihihi
    kiut giler πŸ˜€
    .-= mario´s last blog ..Newbie Journal For Internet Marketer Beginners =-.

  19. ini betul-betul anak mama nih~ hehe~
    apa pun, pelajaran jangan diabaikan ya~ habis SPM bermakna akan masuk ke alam remaja yang lebih mencabar. semoga berjaya dengan apa saja bidang yg diceburi ya~ πŸ™‚
    .-= Akuro San´s last blog ..Nuff Oh Nuffnang =-.

  20. memang anak blogger tul kak jie…
    hehehehe :mrgreen:

  21. Wah, ini dah jadi mamablog dah ni Kak Jie. XD

    Meluntur buluh biarlah dari rebungnya, kan.

  22. pasti suatu hari nanti lebih power dari ibu nya
    .-= denaihati´s last blog ..HIDUP BERANI UNTUK GAGAL edisi khas ProPiTo =-.

  23. Memang femes pun mak nya..
    Tengoklah samada anak kak jie mampu mencabar kepopularitian maknya.. πŸ™‚
    .-= zool´s last blog ..Barang dagangan =-.

  24. Ooo… dah abis exam, ya… alhamdulillah. Tentu Jie rasa lega. Tinggal 2 orang lagi tu.

    Nanti nak tengok blog along tu.. :mrgreen:
    .-= Tie´s last blog ..Ketam =-.

  25. Salam kak Jie. Lama tak menyapa. Rindu…. blogger rindu blogger πŸ˜†

  26. wow..kemasnya blog anak kakjie ni..hehe ske2..hehe
    .-= Mr. Cuz´s last blog ..TEKNIK TRAFIK LEVEL MASTER KAMIBLOGGER =-.

  27. Caiyolah Along.
    Nanti blehlah bekenalan. 😈

    Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii. πŸ˜†
    .-= Eriyza´s last blog ..E-Novel : Biarkan Ia Berlalu =-.

  28. β™₯chentatikuβ™₯ says:

    waah..pasni anak akak comment entry akak.coolnye!
    .-= β™₯chentatikuβ™₯´s last blog ..::bila hati dan akal berbicara dan beradu kata:: =-.

  29. heee terasa tu sebab guna blogspot tapi tak apa gitu lah … apa kata kalau kak jie komen kat sini @ http://denaihati.wordpress.com
    .-= denaihati´s last blog ..HIDUP BERANI UNTUK GAGAL selami hati mereka =-.

  30. Mr.Bintang says:

    hihi.. makcik bling bling..
    x pe.. lepas ni anak plak jd cam mama dia.. bling bling.. :mrgreen:

  31. haha lepas neh satu family ada blog la k jie eh, bagus2 hehe
    .-= KNizam´s last blog ..Jemput Makan Jemput2 Ngan Sambal =-.

    • @KNizam, yg best nyer, bila isu melibatkan mak ada kat blog anak, isu melibatkan anak ada kat blog mak…berita tu lebih sahih dan benar…hehe
      .-= ejam´s last blog ..Cimbeng Baru? =-.

  32. he, heh, mana tumpahnya kuah kalau tak ke mulut ye.
    bestnya along dah habis SPM, teringat anak saya, bimbang pun ada dengan exam2 ni.
    .-= zany´s last blog ..Dah Malas Lerrr………. =-.

  33. so cute and sweet blog Intan. nak tengok blog Along cmner pulak lepas ni πŸ˜›
    .-= kenari´s last blog ..Pisang ada kaki ke? =-.

  34. mama borek, anak rintik <– boleh pakai ke? πŸ˜†
    .-= beliamuda´s last blog ..Trailer Filem Adnan Semp-it =-.

  35. haha. makcik bling-bling…. boelh geng dgn 50cent nii… yo yo
    .-= paeh´s last blog ..chrome dan ciri-cirinya =-.

  36. takpelah.. diorang bakal penyambung warisan makcik blogger.. πŸ™‚
    .-= nuaeman´s last blog ..Sekeping Roti Tisu, Dua Gelas Nescafe Panas =-.

Trackbacks

  1. […] blog mereka tak sama, namun mereka tetap sama, iaitu seorang blogger. Ya untung mereka kan jadi anak blogger. […]