Charlie Bit Me …Ouch!

ha ha ha… tiba² terjumpa gambar ni kat desktop. Rasanya Angah kot yang edit.  Teringat masa ni kena paksa dengan anak² suruh ‘pakai spek’

Rindu dengan Angah. Sepanjang 2 minggu lepas, Angah ada trial exam SPM 2011 dan dia pun tak sihat.


Kalaulah ada sayap seperti burung merbok, rasa macam nak terbang je ke Merbok.

 

tajuk entri tiada kena mengena, teringat kisah si charlie & harry bila tengok gambar Along dan Angah waktu kecil2 dulu

25 Replies to “Charlie Bit Me …Ouch!”

Comments are closed.