Charlie Bit Me …Ouch!

ha ha ha… tiba² terjumpa gambar ni kat desktop. Rasanya Angah kot yang edit.  Teringat masa ni kena paksa dengan anak² suruh ‘pakai spek’

Rindu dengan Angah. Sepanjang 2 minggu lepas, Angah ada trial exam SPM 2011 dan dia pun tak sihat.


Kalaulah ada sayap seperti burung merbok, rasa macam nak terbang je ke Merbok.

 

tajuk entri tiada kena mengena, teringat kisah si charlie & harry bila tengok gambar Along dan Angah waktu kecil2 dulu

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

25 thoughts on “Charlie Bit Me …Ouch!”

Comments are closed.