Charlie Bit Me …Ouch!

ha ha ha… tiba² terjumpa gambar ni kat desktop. Rasanya Angah kot yang edit.  Teringat masa ni kena paksa dengan anak² suruh ‘pakai spek’

Rindu dengan Angah. Sepanjang 2 minggu lepas, Angah ada trial exam SPM 2011 dan dia pun tak sihat.


Kalaulah ada sayap seperti burung merbok, rasa macam nak terbang je ke Merbok.

 

tajuk entri tiada kena mengena, teringat kisah si charlie & harry bila tengok gambar Along dan Angah waktu kecil2 dulu

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. saboooo.. tk mo meroyan2..
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Lirik Lagu Tema Solehah Program Realiti Tv AL-HijrahMy Profile

  2. kak jie upload mcm biasa…mcm gambar2 lain
    entah…tengok jadi, tu yg letak juga ni
    rasa best je tengok….lagi pun yg buat gif ni anak2

    * mak tengah meroyan rindukan anak *
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Gambar Empire Shopping Gallery Yang MeletupMy Profile

  3. hehe comel.. kak jie upload kat mana gambar ni ? sy upload gambar jenih format gif di blog tk boleh le..
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Pilih Hadiah Misteri & Lemang Daun PisangMy Profile

  4. gambar tu animate…saya pun selalu buat gambar gerak gerak macam tu memang best kaka jie
    Jom terjah post menarik dari Mr rieyn ..very cute business cardMy Profile

  5. Nasib baiklah Kak Jie tidak boleh teleport melalui telefon bimbit kalau tidak sudah lap hidung Angah yang berdarah 🙂

  6. Comel betul gambarnya yer… siap pakai teropong tu… heheheh
    Jom terjah post menarik dari Rozeman ..Letupan di Empire Shopping GalleryMy Profile

  7. hehe..comelnya..dulu suka jugak convert gambar dari movie ke animated gif..

    oo..bw handset ye..;)
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..Jangan Guna Perkataan Jakun dalam Blog?My Profile

  8. igt kan psal video America Funniest home video tadi.. hehe
    Jom terjah post menarik dari Fakarepain ..DOKTOR ITU BUKAN TUHANMy Profile

  9. lawak la gambar tu. hehe. hepi famili forever, insha Allah
    Jom terjah post menarik dari afiq aiman ..Kenapa Blog Anda Gagal?My Profile

  10. nama pun ibu, tak payah tipu la, kantoi jugak 🙂
    Jom terjah post menarik dari afiq aiman ..Kenapa Blog Anda Gagal?My Profile

  11. Wah, gambar gif yg kelakau juga tgk lama2
    Jom terjah post menarik dari Faceberuk ..Theyab Awana pemain bolasepak UAE a.k.a back-heel-penalty man mati kemalangan. [BREAKING]My Profile

  12. salam kak jie. pe khabar? lama tak jenguk ke sini. kiut la gambar tu 🙂
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Tips diet untuk kekal mudaMy Profile

  13. dah lama tak mengedit gambar macam tuh. comel.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Tips Buang Habuk Dalam MataMy Profile

  14. hik3..comelnya kak jie..terserlah jiwa keibuaan yang sporting….
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Once a Liar Always a Liar | Salinan Report Polis Blogger PopularMy Profile

  15. kenangan manis takkan dilupai
    Jom terjah post menarik dari Hanif ..Halinis Food: New Produk Cakar AyamMy Profile

  16. comel lah gambar tu kak ji.. i like!!

  17. smoga angah sembuh dan sihat seperti sediakala
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..Rekaan Meja Kopi Daripada Enjin Kapal Terbang Ini Berharga RM97,000!!!My Profile

  18. jarang beritahu mak bila sakit..malas nak buat dia risau.tapi dah nama mak,dia mesti boleh dapat tahu kita sakit ke tak ho3
    Jom terjah post menarik dari izwannizam ..Umur Persaraan Dilanjutkan 70 TahunMy Profile

  19. Just Lovely!!!
    Jom terjah post menarik dari DiDa ..Mati tu sakit ke?My Profile

  20. siap kasik tau… jangan reply… ustaz tengah round.. haha.. takut kantoi la tu. nanti henpon kene rampas susah plak 😀
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Seharian di Kujie’s Water Theme Park bersama @HeymijieMy Profile

  21. anak dengan ibu kan….itulah kerisauannya, apa2 pun harap semuanya ok
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Dari dunia online turun ke dunia realiti bersama @kujie dan @azmanishak di rumah kakjieMy Profile

  22. susah hati Kak Jie, lepas sms hidung berdarah tu, senyap tak reply² pun sms Kak Jie…. nak tau juga keadaan dia

    dah sihat ke, masih demam ke….aduhaiiii hati kita kat sini tak senang duduk
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Mereka Bukan Sekadar BloggerMy Profile

  23. ….tempat orang Bujang 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Mereka Bukan Sekadar BloggerMy Profile

  24. Merbok? MRSM Merbok ke. huhu..
    Jom terjah post menarik dari arena84 ..Kartun Terbaru Utusan Malaysia Hina Islam dan Hukum Hudud (Gambar)My Profile

  25. siap pantun dua kerat tu kakjie, semoga angah cepat sihat dan semoga angah menjawab trial spm dgn cemerlang
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Dari dunia online turun ke dunia realiti bersama @kujie dan @azmanishak di rumah kakjieMy Profile