Kau Kata Gula Itu Manis, Adakah Semanis Kenangan Ini

Petikan dari blog AzieAzah


Macam skop hangat diinterview wartawan popular – Mazidul Akmal TV3 , Shamsul Liani Abas – wartawan jurukamera TV3 (ondscene) dan Zulhazri Abu Bakar -wartawan (Bapa Gulagula)


Blog Intan – blog comel untuk orang comel , kalau pakcik rasa cukup comel… bolehlah klik.


Pakcik ingat, pakcik lebih tinggi…. boleh buli syaya ye?

ok…ok…ok… syayang jangan nanges!

Nasib baik Pakcik Mazidul bagi hadiah. Kalau tidak Intan buat ” Aduan Rakyat”  kat Uncle Karam Singh Walia

p/s – kredit gambar untuk blogger Perhimpunan Blogger di Tama Rimba Komanvel – dah banyak sangat save gambar, tak pasti dari blog mana…

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

63 thoughts on “Kau Kata Gula Itu Manis, Adakah Semanis Kenangan Ini”

  1. Pingback: Mazidul Dua Juta Satu ( Updated ) | Hidup Biar Sedap
  2. lamanya tak ber-update blog kak jie.. busy ke?
    .-= Amir´s last blog ..Keyword popular di Malaysia minggu ini =-.

      1. hahha..tahniah..org br lg..smpt jg erk..hehe
        .-= farahaznil´s last blog ..Email sampah ! =-.

  3. whoa nice, dah ada pelapis. wonderkid! 🙂
    .-= naz´s last blog ..10 inspirasi blogging dari 10 lagu melayu popular =-.

  4. me again

    wah komen pun leh kuar gambar…

    kak jie, saya budak baru belajar:)
    .-= yangyuyu´s last blog ..BLOGGER OTAI SILA JAWAB KE MANA HILANGNYA IKON UPLOAD THE VIDEO AKU.. =-.

  5. wah siap leh sensored perkataan, canggihnya…
    .-= yangyuyu´s last blog ..BLOGGER OTAI SILA JAWAB KE MANA HILANGNYA IKON UPLOAD THE VIDEO AKU.. =-.

  6. kak jie my idola
    .-= yangyuyu´s last blog ..BLOGGER OTAI SILA JAWAB KE MANA HILANGNYA IKON UPLOAD THE VIDEO AKU.. =-.

  7. so sweet reason ank kak kujie tu 🙂
    .-= zati´s last blog ..Kebaikan Bercium…(kiss..kiss) =-.

  8. Kena ajar ammar buat blog jugaklah… heh..
    .-= nuaeman´s last blog ..Isi hati seorang pembuat Kepuk Perkuburan dan Batu Nesan =-.

    1. intan tu darjah 1 dah ada email – cikgu ajar masa kt sekolah..dia belajar komputer kat sekolah.

      dah ajar buat blog..skrg dia cuma pandai upload gambar, tulis sikit2…bukan ada byk masa…sekolah pagi petang :mrgreen:

  9. Ada kelainan blog kak jie ni..mungkin masih dalam pencariam tema yg paling sesuai
    .-= denaihati´s last blog ..Apa salahnya suami berpoligami? =-.

    1. sebebarnya theme yg digunakan theme lama, thn 2007 mcm tu jadi byk broken script dgn wp 2.9.2 – malas nk cari guna saja apa yg ada…

      yg hijau dulu default dia mcm ni…tapi dah diedit lebih 80%

      header ni ada ramndom – yg ni agak sesuai, tu yg guna

  10. Kak Jie
    Lari topik sikit.
    dah tukar advertlets nampaknya.
    hehehe
    .-= abangnara´s last blog ..Emosi Seorang Blogger Perlu Dijaga =-.

  11. ayat kanak2 ni tak pernah berbohong..maknanya betul lah kata intan tu..macamanalah berjauhan dengan ayah..hoho
    .-= wanmus´s last blog ..IsuHangat.Net Blog Yang Membosankan! =-.

  12. apekah? kecik camtue dah masuk tv? nie jeles tahap karma nie.. pssss, bak no. anak kakjie tue.. hahaa
    .-= samanosuke_04´s last blog ..Lepas JustKhai, PascaSPM lak kena ciplak!! =-.

  13. Saye percaye..mane ade ibu tak sebak bile anak kate rindu kat ayah die..mesti ayahanda intan pun rindu kan intan dan anak2 yg lain..

    p/s – rindu pada mama dia..memang tak terkatela kan..hehe
    .-= hafizmd´s last blog ..Malaysia’s 30 Most Valuable Brands 2009 =-.

  14. Berat mata memandang berat lagi tangan yang menulis.
    .-= denaihati´s last blog ..2010 Formula 1 Team and Driver Line-up =-.

  15. Uih.. sejibik mama dierlah..
    mesti power cam mama dier juga..
    Tak per.. jap lagi aku nak usha blog dier..

    he he..
    .-= zoul´s last blog ..Followers Blog Aku Naik Angin =-.

  16. wakakaka…

    wahh.. best betul kena interview tu.. ada bakat si budak intan ni.. heheheh

    maza lak yg jeles weii, sbb tak gi join..

    sambil2 tu, tenanglah wahai kujie, esok along ambik SPM.. mudah2an dia berjaya mendapat keputusan kesemuanya A huhuhu..

    kalau main bowling kira straight!… tak der spare-spare atau split-split lorrr.. hehehhee
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    .-= maza´s last blog ..Warisan Di Tengah Sawah =-.

    1. sebab tak leh ajak maza…nanti kita tenggelam…stolen the spotlight ..hehe

      tapi mmg masa tu tak ingat nak ajak sesapa… terus kemas2…. pergi mcm gitu je

      result along…alhamdulillah… dia tak bg tulis kt blog
      anak remaja…. mcm2
      kawan2 dia ada yg tau blog ni

  17. comel la intan tu,..tak sangka diapun blogger..nampak muda sgt…
    .-= eyriqazz´s last blog ..Pengalaman Malam Pertama Bersama Astro B.yond =-.

    1. 11 thn..dia ada blog masa umur 10 tahun… dia ada email address sejak umur 7 tahun..cikgu kt sekolah ajar 😆

      myspace pun ade..kelakar gak..tapi yg add sepupu2 dia je lah…kawan2 sebaya tak de 😆

    1. tu kak jie petik dari blog azieazah… kemudian jumpa gambar dari blog2 lain..boleh jadikan satu siri…simpan utk kenangan

      tempalte kak jie ada masalah dgn plugin…tu yg tukar guna yg lama….kalau rajin nnt carilah yg latest..ni mcm gaya 98’an :mrgreen:

  18. datang nak buat spam sambil tengok apa masalah kat template ni.
    .-= Kreuger´s last blog ..Apabila kamu menaip P1W1max Azman di Google.Com =-.

    1. template hijau pokok tu, threaded comment tak bolah..sedangkan wp 2.7 ke atas dah ade threaded comment built in…. skrg guna je template ni..rasa cool pula 😆

    1. 9/3 – kan? ada kenangan juga hari tu…19 tahun dulu..kat Canon shah alam.. KAMI bertemu untuk pertama kalinya…..

      ” suzie ” 😆 😆

  19. sabar Intan ye…nanti kalau abah intan dah dapat cuti atau tamat tugasan tentu abah intan akan bawa intan cuti untuk lepas rindu…….sabar ye cik intan sayang 😛

    1. budak2….saja nak berblog..tapi dia punya seronok tgok org komen kt blog dia…

      dia nk p blog orang mana le sempat..sekolah pagi petang

  20. intan mmg ramah dengan org,semua org dia boleh get along kan? hihi sebab tu la ramai org boleh melawak2 ngan dia kot. mama dia tu yg segan2 sikit :p hahaa

Comments are closed.