Saya Tak Akan Lupa Sampai Mati!

Hari ini, seperti 19 tahun yang ditinggal, hanya catatan mengimbas kenangan.

Kalau saya nak bercerita, 19 muka surat pun tak akan habis untuk dicatit, jadi biarlah suami yang meluah rasa – baca catatan suami untuk kenangan detik hari ini 02/12/1992  di sini >> Tidak akan ku lupa!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Besarnya pengorbanan seorang ibu, hari lahir bagi si anak sememang adalah hari paling bersejarah buat si ibu bertarung nyawa melahirkan zuriat yang disayangi didunia.Selamat Hari Lahir

  2. yushi rieyn says:

    kalau adaptasi entri tu jadi filem laku gak..kisah hidup tu 😉
    Jom terjah post menarik dari yushi rieyn ..Gempar ! Video Cikgu Shida Digodam !My Profile

  3. masing2 ada pengalaman yg tersendiri…. itulah indahnya hidup
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Mana Lagi Penting – Berkahwin atau Degree ?My Profile

  4. bagi pihak, terimakasih

    dia baca entri ni…hihi

    anak2 tu selalu juga intai blog mama dia
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Mana Lagi Penting – Berkahwin atau Degree ?My Profile

  5. amin… terimakasih cikgu.
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Mana Lagi Penting – Berkahwin atau Degree ?My Profile

  6. anak ke-2
    selain ambil lesen memandu, belum lagi sebab minggu depan kami akan bercuti. balik cuti mgkn akan rancang sesuatu
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Mana Lagi Penting – Berkahwin atau Degree ?My Profile

  7. macam tagline blog dan banner – semua kisah kami..hahaha :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Berlagak Macam Merak Di Taman Burung Kuala LumpurMy Profile

  8. Betul tu…. buka album lama2, tengok gambar anak2 membesar
    tak sedar pun – cepat saja masa berlalu.

    Syukur alhamdulillah – dari kecik mereka tidak banyak ragam.
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Berlagak Macam Merak Di Taman Burung Kuala LumpurMy Profile

  9. hehehehe…sedangkan tak ada buat apa pun..ada je budak2 tu dalam bilik…dok sok sek sok sek..entah apa2

    tapi macam lega… ada depan mata. itu je kot bezanya.
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Berlagak Macam Merak Di Taman Burung Kuala LumpurMy Profile

  10. pejam celik pejam celik – tup tup dah besar panjang anaknya.

  11. suami jarang2 update entri kat sini… dia boleh bila2 masa je login.

    orang lelaki, mcm tulah
    tak mcm kita ni..sentiasa nk bercakap je
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Jangan dibicarakan rumput di halaman orang, di halaman sendiri sampai ke kaki tanggaMy Profile

  12. tiap kali baca, masih bergenang air mata
    mcm baruuuuuuuuu saja lahirkan dia
    tup2 dah tinggi panjang mcm tu dah
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Berlagak Macam Merak Di Taman Burung Kuala LumpurMy Profile

  13. kenangan tu…. sweet sgt.
    balik dari hospital lepas bersalin dgn kereta baru
    berganda2 gembira dgn baby :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Berlagak Macam Merak Di Taman Burung Kuala LumpurMy Profile

  14. semua orang akan kenang perkara2 penting dalam hidup…apalagi kalau jenis mak2

    susah nak lupus rasa ni…mmg sgt rapat2 dgn anak2
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Ha Ha Ha . . .My Profile

  15. terimakasih… :mrgreen: bagi pihak
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Ha Ha Ha . . .My Profile

  16. baru perasan… tarikhnya sama dengan seseorang yang istimewa di rumah aye… hik 😛
    Jom terjah post menarik dari yangbaik ..Ulangtahun kelahiran yang ke-4My Profile

  17. Itu gambar kat atas gunung jerai kan ! Dah pernah pergi awal tahun ni. Memang best !
    Jom terjah post menarik dari anastasyea ..Video Banjir Kilat Pekan Kajang 2 Dis 2012My Profile

  18. Happy Birthday .. kekadang tak perasaan anak membesar di depan mata sehingga rasa mereka masih seperti anak-anak kecil sedangkan dan bujang pun.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Gadget Impian Pilihan HatiMy Profile

  19. wah… hari yang berbunga buat kujie dan anak2 bujangnya dan intan tentu tersenym lebar sebab rakan ‘bergaduh’ dah balik.

    selamat bergembira dan selamat menyambut hari lahir buat along
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..bila bersendiri, jiwaku pun matiMy Profile

  20. Cepatnya masa berlalu…

    Indah dan terharu dapat juga dikenang bersama… Syukurlah semua masih ada bersama.

    Selamat Ulangtahun Kelahiran, Along. Moga semua Kerahmatan bersamamu sepanjang hidup ini…
    Jom terjah post menarik dari Abang Zul ..MASIHKAH ADA YANG INGAT ?My Profile

  21. selamat hari lahir buat along..indahnya keluarga ni..
    Jom terjah post menarik dari syahrilhafiz ..4 Sebab Mengapa ANDA Harus Miliki Samsung Galaxy NoteMy Profile

  22. Cuti yang panjang ada apa-apa pelan untuk anak sulung kak Jie. Dulu orang tua saya hantar saya belajar komputer. Ada beberapa kos kemahiran jangka masa pendek untuk lepasan SPM boleh layar laman CIDB.

  23. selamat ulang tahun kelahiran untuk along. semoga menjadi anak yang soleh.
    Jom terjah post menarik dari rumah kuning ..Annano Muricata Dan DokongMy Profile

  24. Selamat hari lahir buat Along 😀

    Moga terus menjadi anak yg soleh…ameen
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Raikan kawan, hindari lawanMy Profile

  25. Cik Norfa says:

    seksa ya nak bersalin…huhu..
    Selamat hari lahir Along. Saya juga pasti akan ingat pengorbanan mak yang melahirkan saya.
    Jom terjah post menarik dari Cik Norfa ..Saya Kecewa Dengan Simplisiti StudioMy Profile

  26. Ingat pengorbanan ibu tu Along… 😀
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..Wordless Wednesday 17 – Buah PanasMy Profile

  27. Best la Kak Jie anak dah besar2 he3…happy birthday untuk Along!
    Jom terjah post menarik dari Azman ..Antara Jakarta dan BandungMy Profile

  28. selamat ulang tahun along
    Jom terjah post menarik dari jedi ..Siapakah Mustafa Kamal Atarturk yang sebenarnya??My Profile

  29. mohd firhan jasni says:

    selamat hari lahir along. semoga menjadi anak yang soleh. amin

  30. yeeee abang
    hari ni Along balik…. Angah pun balik , SPM dah habis
    kita org nak celebrate birthday Along + birthday Angah yg tertunda dr bulan lepas.

    rasa gebu2 je sbb dua dua anak akan balik.
    abg jgn sedih lak… 😆 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Gerhana Bulan Penuh 10 Disember 2011My Profile

  31. selamat hari jadi.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Oh! budu ..Penangan Tukar DomainMy Profile

  32. salam kak jie,
    dah baca entry khas itu…penuh bermakna dan ada kenangan yang sukar dilupakan nampaknya

    selamat hari jadi untuk Along..kenang jasa ibubapa selalu…

  33. selamat makin berumur ye a.l.o.n.g!! 😆
    Jom terjah post menarik dari tips-kurus ..Tips Cuci Cermin MataMy Profile

  34. Rasanya baru tahun lepas baca dan sekarang dah tiba masa itu kembali..
    cepatnya berlalu..
    selamat hari lahir anak soleh..
    Jom terjah post menarik dari isza ..Usahawan baruMy Profile

  35. Pacifista says:

    gambar lama dengan kereta proton saga tu saya pun ada.amik gambar dengan ayah dan arwah atuk.sungguh nostalgia 🙂
    Jom terjah post menarik dari Pacifista ..Contest Gadget Impian: Like, +1, Tweet, Tolonglah…My Profile

  36. Selamat Hari Lahir buat Along.. Semoga Along menjadi anak yang soleh. Dah baca entri tu.. memang kena sangat dengan tajuk entri Kak Jie hari ni.
    Jom terjah post menarik dari Nur ..Siapalah Yang Search Keyword ni?My Profile

  37. selamat hari ulang tahun along ku sayang. 😛

  38. dah baca, 😥 dan 🙂
    selamat hari ulang tahun along
    Jom terjah post menarik dari jemarioren ..Ibu, kunciMy Profile