Ya! Mereka Anak Saya

anak blogger Baca dari bawah ke atas.

Saya di Raub waktu itui. Memang itu anak-anak saya.Β Β  Nasiblah jadi anak kepada mama blogger.Β  Tak terfikir dalam beribu-ribu orang di Time Square, ada yang mengenali mereka.

Saya dah balik dari program Tourism Malaysia. Kami berjumpa di KL Sentral dan balik bersama.

Terimakasih Encik Rizal, kalau sesiapa terjumpa anak-anak saya di lain kali dan ternampak mereka berkelakuan tidak sopan atau membuat kesalahan, jangan takut untuk menegur.

 

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Anak blogger selebritis tuh ya.hehehe
    Jom terjah post menarik dari nira ..Perbedaan Penyebab Asma dan BronkhitisMy Profile

  2. Femesnya anak-anak kak Kujie. πŸ™‚

    Anak beranak selebriti nih.
    Jom terjah post menarik dari Asyrof Asri ..That’s Why Im Here!My Profile

  3. takut…cctv merata2 hihi
    Jom terjah post menarik dari dennis ..11 FAKTA MENGENAI MAHA INTERNATIONAL 2012My Profile

  4. aimannajmy says:

    haha.. so anak2 takleh nakal2.. maknya sentiasa tak off radar huhu
    Jom terjah post menarik dari aimannajmy ..Melukis karikatur dengan Samsung Galaxy S2 part 1My Profile

  5. wah betul2 terkenal blog kak Kujie nih..anak2 pun dapat tempias yer…:)
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..Selamat Hari Lahir Ariana YasmeenMy Profile

  6. Wah terkenal juga anak2 Kak Jie…anak2 Kak Jie baik2 belaka..dont worry lah..
    Jom terjah post menarik dari azman ..Kurnia Insurans One Touch – Aplikasi AndroidMy Profile

  7. Tudiaaa jenuh , p mana2 je orang kenal , siap tweet tu lg cepat .. hahaha
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Promosi Botol susu AVENT murah | botol susu bebas bpa (0% bpa)My Profile

  8. Ibunya terkenal anaknya juga bakalan terkenal, dah resiko ni…

  9. Wah, alhamdulillah, ada yang kenal yang boleh tengok-tengokkan anak ketika berjauhan.
    Jom terjah post menarik dari amirulfaiz ..Anak demamMy Profile

  10. femes anak2 akak..hehe
    meh tgk theme br akak… suka..laju je load =)
    Jom terjah post menarik dari cik tom ..Ulang Tahun Ke 2 Blog Cik TomMy Profile

  11. Ikhtiar Shah says:

    untung orang kenal.hehe

  12. Hebat ya kalau jadi blogger beken ni..
    Banyak orang yang dah kenal kita dcan keluarga
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Cara Membuat Internal Redirect Pada Halaman BlogspotMy Profile

  13. Salam,

    Abislahhhh Intan, kat sekolah dan luar sekolah banyak mata2 heheee πŸ˜€

    • Angah tu lagi…

      dia cakap kat kolej ada kawan tanya ” blog kujie2.com tu blog mak awak ye?”
      semalam jalan kat TS, kawan mama pula buat report

      adoilah……………..angah bkn selalu jalan2 kt KL pun..hahaha
      Jom terjah post menarik dari Kujie ..KosongMy Profile

  14. ini macam baru la mak ayah pun tak risau..

    teringat zaman kecik2 kat kampung dulu boleh kata satu kampung tu kenal kita ni siapa..nak nakal lebih sikit pun agak mencabar sebab kekadang tu belum sempat sampai rumah, berita nakal (bergembira mandi sungai ngan kawan2) dah sampai dulu dari kita..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..PeluangMy Profile

  15. Ramai yang boleh jadi mata-mata.
    Jom terjah post menarik dari Cikgu Hairul ..Demam tapi degil tak nak jumpa doktorMy Profile

  16. mak anak beranak dah familiar muka kat sini, mau tak cam. terimakasih πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari jemarioren / ciknor ..Makan free sapa tak nakMy Profile

  17. mohd firhan jasni says:

    mak femes, anak2 terima tempias :p

  18. Salam Alaiyka,

    Tuu la tadi terperasan. Saya tergesa-gesa, depa pun tergesa-gesa sambil jalan tengok barang. Intan cam biasa sengih-sengih je sambil jalan. Hehe. Nasib baik tak stop, sergah depa sebab tak sangka.

    Agaknya on the way nak jumpa kak jie kot ke KlSentral.
    Mau depa terkejut kalau kena camtu ingat orang nak rompak. Hahaha.
    Jom terjah post menarik dari Incik Restnrileks ..Ini Cerita Tentang EmakMy Profile

  19. untungla jadi intan. hehe
    Jom terjah post menarik dari Azah ..Tiga KunciMy Profile

  20. Bila orang kenal terus sahaja buat laporan. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Sentuhan Kasih Ramadan Kg Orang Asli Bukit KalaMy Profile