Ya! Mereka Anak Saya

anak blogger Baca dari bawah ke atas.

Saya di Raub waktu itui. Memang itu anak-anak saya.Β Β  Nasiblah jadi anak kepada mama blogger.Β  Tak terfikir dalam beribu-ribu orang di Time Square, ada yang mengenali mereka.

Saya dah balik dari program Tourism Malaysia. Kami berjumpa di KL Sentral dan balik bersama.

Terimakasih Encik Rizal, kalau sesiapa terjumpa anak-anak saya di lain kali dan ternampak mereka berkelakuan tidak sopan atau membuat kesalahan, jangan takut untuk menegur.

 

    • Angah tu lagi…

      dia cakap kat kolej ada kawan tanya ” blog kujie2.com tu blog mak awak ye?”
      semalam jalan kat TS, kawan mama pula buat report

      adoilah……………..angah bkn selalu jalan2 kt KL pun..hahaha
      Jom terjah post menarik dari Kujie ..KosongMy Profile

  1. ini macam baru la mak ayah pun tak risau..

    teringat zaman kecik2 kat kampung dulu boleh kata satu kampung tu kenal kita ni siapa..nak nakal lebih sikit pun agak mencabar sebab kekadang tu belum sempat sampai rumah, berita nakal (bergembira mandi sungai ngan kawan2) dah sampai dulu dari kita..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..PeluangMy Profile

  2. Salam Alaiyka,

    Tuu la tadi terperasan. Saya tergesa-gesa, depa pun tergesa-gesa sambil jalan tengok barang. Intan cam biasa sengih-sengih je sambil jalan. Hehe. Nasib baik tak stop, sergah depa sebab tak sangka.

    Agaknya on the way nak jumpa kak jie kot ke KlSentral.
    Mau depa terkejut kalau kena camtu ingat orang nak rompak. Hahaha.
    Jom terjah post menarik dari Incik Restnrileks ..Ini Cerita Tentang EmakMy Profile