Blogger Built-In Stats Google Analytics

Dashboard blogger sekarang dah built-in stats dengan Google Analytics. Senang untuk track trafik.

Untuk melihat Stats pada Dashboard , login melalui Blogger in Draft. Saya memang menggunakan Blogger in Draft sebagai default.

Nak kenal Blogger In Draft, icon B warna biru ye kawan-kawan.

©kujie – masih ada 2 blog di blogspot yang masih aktif.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Stats dari blogger menurut saya masih kurang lengkap, walau sudah dapat terintegrasi di blogger tapi saya masih menggunakan google analytics untuk melihat data lainnya
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Cara Mendaftar dan Memasang Google Analytics di BlogMy Profile

  2. mantaf 😐 😐 😐
    Jom terjah post menarik dari inilahfaktanya ..Hebat! Inilah Faktanya Teknisi Bikin Jetpack Ala James BondMy Profile

  3. yang ini baru saya faham… kak tolong ler ajar saya page rank tue
    Jom terjah post menarik dari hasmardy ..Minyak RM250My Profile

  4. hihi..dah lame tak aktif kat blogspot..jenguk2 gitu jer..
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Snek berkhasiat untuk kitaMy Profile

  5. wah, semakin hebat blogspot ni. tak mahu mengalah. bagus2.
    Jom terjah post menarik dari mohdisa ..Cuti Cuti MalaysiaMy Profile

  6. Kak Jie , apa ye kelebihan pakai blogger in draft ni ?
    Saya tak reti guna kot . Hehe
    Jom terjah post menarik dari farah ..Hati Kecil Berbicara Mulut Itu Riuh Bertanya My Profile

  7. ha ah..ada perasan minggu lepas..tapi tak berapa berani nak klik lagi..heehehe
    Jom terjah post menarik dari anak ..Peraduan High 5 – Jom Rasa Dan MenangMy Profile

  8. terbaca pasal ni kt blog cybernetics… mantap google skg..
    Jom terjah post menarik dari Amir ..Review Nuffnang- Innity- Advertlets dan Mangga AdMy Profile

  9. Smart lah blogspot.
    Dulu design pun dlm blogger in draft je, skg dlm blogger biasa pun dah ada.
    Mintak2lah nnt stats ni pun mcm tu.

    Rasanya diorg guna blogger in draft tu mcm beta, untuk try new product

  10. Blog spot yang aktif alamatnya mana kakjie?
    Jom terjah post menarik dari Bang Iwan ..wwwsexxietv SITUS PENDIDIKAN SEKS INTERAKTIFMy Profile

  11. ooo.. ini dah bagus.
    dah lama tak bukak blogger in draft. lepas ni senang la sket nak tengok stats.

  12. Stargone says:

    ini berita baik buat pengguna blogspot. dah tak perlu harap 3rd party stats counter lagi dah. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Stargone ..FIFA World Cup 2010 – Pasukan PilihanMy Profile

  13. memang google semakin improve platform blogger dia, memang menarik bagi sesiapa yg menggunakan blogspot
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Sekadar renungan untuk rakan-rakanMy Profile

  14. hehehe~
    sangat suka bila nampak tu semalam~
    kih3~

    tak payah buka stats lain~
    Jom terjah post menarik dari Lord Zara ..Bercinta- Bertunang Dengan Orang Lain Berkahwin Dengan Orang Lain Kesat Air Mata Kamu TemanMy Profile

  15. azizan4444 says:

    bnda2 mcmni la org mahu,senang nak cek…makin hari makin maju..br ada persaingn hebat wp ng blogspot..
    Jom terjah post menarik dari azizan4444 ..Karenah Perempuan Bercinta- Lelaki Dalam DilemaMy Profile

  16. baru tersedar … hehe
    dah lama jugak zqah guna blogger in draft ..
    Jom terjah post menarik dari zqah ..My Water MomentsMy Profile

  17. ya … memang senang nak tengok stat..
    tapi masih pasang histat dalam blog juga..ntah kenapa
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..Asyik digeselkan sahajaMy Profile

  18. sy baru pasan je tadi..dah makin best skang
    Jom terjah post menarik dari aizuddin ..Streaming – Tengok Tv3 Media Prima Malaysia Secara OnlineMy Profile

  19. baru sedar ada stat ni. sbb duk guna blogger yang lama..dh lama tak guna blogger in draft.. thanks kak jie 😀
    Jom terjah post menarik dari serol ..Ada Kimia Antara KitaMy Profile

  20. Owh macam tu.. Baru tau.. Mekasih Kak Jie 🙂
    Jom terjah post menarik dari iza~de~bintang ..Entry SenafasMy Profile

  21. Mr.Bintang says:

    dah lame rasanya sy x jenguk acc. di blogger.com
    hehehe…