Blogger Built-In Stats Google Analytics

Dashboard blogger sekarang dah built-in stats dengan Google Analytics. Senang untuk track trafik.

Untuk melihat Stats pada Dashboard , login melalui Blogger in Draft. Saya memang menggunakan Blogger in Draft sebagai default.

Nak kenal Blogger In Draft, icon B warna biru ye kawan-kawan.

©kujie – masih ada 2 blog di blogspot yang masih aktif.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

27 thoughts on “Blogger Built-In Stats Google Analytics”

  1. Smart lah blogspot.
    Dulu design pun dlm blogger in draft je, skg dlm blogger biasa pun dah ada.
    Mintak2lah nnt stats ni pun mcm tu.

    Rasanya diorg guna blogger in draft tu mcm beta, untuk try new product

Comments are closed.