Feed CommentLuv Error

Salam dan selamat pagi Sabtu – entri yang paling ringkas sebab saya terima email mengadu feed commenluv yang ada masalah.  Dua hari lepas saya pun alami masalah yang sama tetapi secepat larian jari 55 patah perkataan seminit, saya login commenluv dan reset setting di sana.

Tak perlu panik, sebab bila kita klik icon commenluv di ruangan komen, akan keluar warning error – baca yang…baca…. lepas baca buat tindakan.  Saya pasti ramai yang tak baca .

Error tu keluar macam ni, kan?

Persistent errors when trying to read the feed on this site. visithttp://comluv.com/member/unban-url/ to remove the ban. ** Your last feed fetching error : A feed could not be found athttp://kujie2.com No feed exists here (maybe rss link missing in header or site is down) **nothingPlease read the error message above and try to fix the problem it mentions and then visithttp://comluv.com/member/unban-url/ and enter your site url to reset your settings on comluv.

Kalau baca , mesti jumpa jalan penyelesaian – to fix the problem visit http://comluv.com/member/unban-url – masukkan url blog untuk reset semula .

Bila saya dah tempuh sendiri masalah ini dan berjaya selesaikan, barulah saya boleh berkongsi dengan orang lain.  Harap membantu.

Sesiapa yang belum mendaftar dengan ComentLuv, silalah register – kelebihan feed terbaru blog akan dipaparkan diruangan komen kebanyakkan blog dan mempunyai pilihan memilih antara 10 post terbaru.

p.s – dah terbiasa dengan commenluv walaupun dah bertukar nama comluv.

©kujie – ada program di Masjid dari pagi hingga petang anjuran JAKIM dan NGO, kalau ada masalah atau pertanyaan, tinggalkan di kotak komen.  Malam saya balas ye….

43 Replies to “Feed CommentLuv Error”

  1. kat WP , bahagian comment setting boleh setkan – Users must be registered and logged in to comment

    nak filter boleh, ada plugin boleh filter perkataan2 yg kita tak ingin keluar di blog

  2. bulan lepas saya kena .. susah hati tol .. bila nak komen jea x ada new entry yg kuar 😕 last2 saya google jumpalah cara yang kak jie kata macam kat atas .. lps buat jea cara macam kat atas barulah new entry kuar 😛
    Jom terjah post menarik dari zqah ..Traffic Jam di PasarayaMy Profile

  3. aik, dah tukar nama ek. thanks kak kujie atas info. alhamdulillah, ina masih belum ada lagi masalah dengan commenluv.

    bleh jadikan panduan ni kot esok lusa berlaku.
    Jom terjah post menarik dari ikoko ..Whitey Mommy GiveawayMy Profile

Comments are closed.