33 thoughts on “Tukar Usernama Login Blogspot”

  1. ye..betul
    kes ini sama macam kita invite author lain dalam blog kita, kemudian kita jadikan dia grant admin privileges
    kalau dia author biasa, dia cuma boleh update blog
    tapi kalau dia grant admin privileges, dia boleh control blog 100%

    dalam kes ini, dia nak satu author saja dgn satu akaun email yg baru…jadi author baru rampas kuasa, tendang author lama… 😆

  2. Ya ampunnnn….
    komen di bawah ini sebenarnya maza punya…

    Gara-gara terlupa mahu menulis kotak nama itu, maza terus sahaja tekan butang hantar…

    huhuhu

    Kujie jangan buntangkan mata pada maza ya!
    heheheheh
    “terma kasih cikgu.. hehehehe

    psst: setakat hari ini maza masih setia dgn email yg satu itew..
    err..lain tahun tak tahu lah pula.. huhhu”

  3. terma kasih cikgu.. hehehehe

    psst: setakat hari ini maza masih setia dgn email yg satu itew..
    err..lain tahun tak tahu lah pula.. huhhu

  4. mama, masalah yonna sekarang, dulu acc gmail,and now nak change to gmail jugak. berpuluh kali dah klik add author, but dia just add kat author tu ja. takde hantar email invitation ke ape T____________T

    terima kasih sebab buat post ni. hahha tapi bukan anak manja la mama T____________T geram betul lah. ke kalau guna gmail mmg takleh tukar dah
    Jom terjah post menarik dari yonna ..Kenapa Disabled Ruangan Name-URLMy Profile

  5. tenkiu kak jie… pasnih kalo nak login blog pakai dedua username pun bley kan?! arinih pakai yahoo esok pakai gmail plak… gracias kak jie… hidup abg torres (^_^)

  6. trick ni asalnya tambah author – tapi kalau dia nak sorang2 je jadi pemilik…tu yg kena rampas kuasa, remove author lama. 😆

Comments are closed.