About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Terima kasih kak Jie, berkat ulasan di atas saya jadi tahu xara mengganti email untuk login di blogger
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Reconsideration Request, Solusi Mengatasi Masalah Blog di GoogleMy Profile

  2. ohhhhh..
    saya teruja nga kak kujie
    tutorial step superb
    thanks

  3. Hi Kujie, Akk dah clearkan semua cookies, tapi still tak boleh login blog lah.. ngape ye??

  4. ni yg suka kak jie ni.. semua pertanyaan akan dijawab mesra.. hehee
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Rajin Boleh DipupukMy Profile

  5. hahaha…rampasan kuasa ye, tukar kerajaan 😆

  6. Terima kasih Kak Jie kerana sudi berkongsi tutorial ni. Saya ingat dah tak boleh tukar dah emel login blogspot.. Entry Kak Jie amat membantu..
    Jom terjah post menarik dari Nur ..Dinner at Pulai Spring ResortMy Profile

  7. ye..betul
    kes ini sama macam kita invite author lain dalam blog kita, kemudian kita jadikan dia grant admin privileges
    kalau dia author biasa, dia cuma boleh update blog
    tapi kalau dia grant admin privileges, dia boleh control blog 100%

    dalam kes ini, dia nak satu author saja dgn satu akaun email yg baru…jadi author baru rampas kuasa, tendang author lama… 😆

  8. dah lama cari ni…
    arigato gozaimas…
    Jom terjah post menarik dari mie ..– berkampung di pasir gudang –My Profile

  9. Ya ampunnnn….
    komen di bawah ini sebenarnya maza punya…

    Gara-gara terlupa mahu menulis kotak nama itu, maza terus sahaja tekan butang hantar…

    huhuhu

    Kujie jangan buntangkan mata pada maza ya!
    heheheheh
    “terma kasih cikgu.. hehehehe

    psst: setakat hari ini maza masih setia dgn email yg satu itew..
    err..lain tahun tak tahu lah pula.. huhhu”

  10. Anonymous says:

    terma kasih cikgu.. hehehehe

    psst: setakat hari ini maza masih setia dgn email yg satu itew..
    err..lain tahun tak tahu lah pula.. huhhu

  11. hari ni bz, ramai org kat rumah

  12. masa kak jie reply tadek pon
    semua data tu yang dimaksudkan tu.
    pelih ah… cube reply yang ni.
    saya nak tengok ade ke tak???
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Mari kita belajar cara mandi babyMy Profile

  13. ok…ni testing….try tgok email notice tu

  14. lama jugak tak belek blogspot ni almaklumlah blogspot makin canggih sekarang nie
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Antara program keynote di astro ria dan akuMy Profile

  15. testing… testing… jangan marah ye kak jie.
    nak test tengok ape kes… ok!

  16. takpe.yonna try lg. sob sob
    Jom terjah post menarik dari yonna ..Kenapa Disabled Ruangan Name-URLMy Profile

  17. mama, masalah yonna sekarang, dulu acc gmail,and now nak change to gmail jugak. berpuluh kali dah klik add author, but dia just add kat author tu ja. takde hantar email invitation ke ape T____________T

    terima kasih sebab buat post ni. hahha tapi bukan anak manja la mama T____________T geram betul lah. ke kalau guna gmail mmg takleh tukar dah
    Jom terjah post menarik dari yonna ..Kenapa Disabled Ruangan Name-URLMy Profile

  18. lama dah xgodek blogspot.. hehe.. xpe, tambah ilmu utk kegunaan masa depan..
    Jom terjah post menarik dari Paksu-IT ..Kelajuan Pakej Streamyx Yang Anda SubscribeMy Profile

  19. tenkiu..nanti nak tukar ni
    Jom terjah post menarik dari mrs jamal ..10 Kesilapan ibu bapa mendidik anakMy Profile

  20. ilmu baru dapat dari kujie

    tq
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..lalangMy Profile

  21. itulah sy pun banyak pertanyaan pasal gengblogger ni, last2 buat artikel satu sampai skrg dah kurang pertanyaan 🙂
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Demam yang tak sudahMy Profile

  22. sesape yg dah reti tutor tu jgn lupa invite emel saya tuk jadik author plak.pahtu bagi grant admin kat saya.nnt pandai² lah saya remove author lain.hehe.. 😉
    Jom terjah post menarik dari penyubiru ..Video Anak Kucing Betina Bernama AzmerMy Profile

  23. tenkiu kak jie… pasnih kalo nak login blog pakai dedua username pun bley kan?! arinih pakai yahoo esok pakai gmail plak… gracias kak jie… hidup abg torres (^_^)

  24. dunia kak jie di sini………… 😆

  25. nujum pak belalang le pula ayie ni

  26. trick ni asalnya tambah author – tapi kalau dia nak sorang2 je jadi pemilik…tu yg kena rampas kuasa, remove author lama. 😆

  27. siapa la mintak tutorial tu ek.. macam kenal je… huhuhuhuh

    mungkin itu ilusi saya kalau saya tahu siapa orang itu…
    Jom terjah post menarik dari A-Y-I-E ..Lenyaplah segala kisah kitaMy Profile

  28. :roll: kiranya nak tambah emel la ni..kasi emel baru pun boleh post kat blog yg sama
    Jom terjah post menarik dari aizuddin ..Komuniti Gengblogger Masuk Paper KosmoMy Profile

  29. servis kaunter pertanyaan kak jie tip-top!
    kelas gitu 🙂
    Jom terjah post menarik dari Kie-yu ..Abang Polis ada Mesej untuk si GadisMy Profile

  30. sebenarnya ni entri ke dua mengenai hal ini…dah ada sebenarnya

    tapi sebab isu berbangkit 😆

  31. sampai ketua ye…hehe 😆

  32. haha dh lame tggu sape2 wt tutorial nih..best2!!
    Jom terjah post menarik dari nenananie .. Wehh!!Cantik ke My Profile

  33. bagus ni, ingat kan sampai bila2 dah terpaksa guna email yang sama tu..trima kasih.. jauh nya muncung, sampai ke penang. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari serol ..Dari Gopeng ke Taiping-Oh Kisah Bas lompatMy Profile