52 Teman Terhangat Hari Merdeka 2009

Teman Terhangat 2009

Sempena sambutan Kemerdekaan Malaysia ke – 52 tahun ini, saya juga ingin meraikan Teman Tapi Mesra pengomen tegar di blog Hidup Biar Sedap. Jumlah komen yang dipaparkan adalah untuk sepanjang tahun 2009 (setakat Β 7 pagi 31/08/2009 ).

Ucapan terimakasih yang tidak terhingga kerana Β semua sudi memeriahkan blog yang tidak seberapa ini.

  1. Maza – Gubuk Kecil Kembara Jalanan
  2. Kruel74 – As Good As It Gets
  3. Tie – Kayteeze’s Blog
  4. OD -Opah De
  5. Iza – || Hikayat Bintang Comel =^.^= ||
  6. Fiezabaiduri – Jejari Di Kekunci
  7. Samdaddycool – Aku menulis, bukan kerana nama
  8. Kak Long – Mawar Merah
  9. Neeza – A slice Of ‘Bledho’ 2009
  10. LanBingka – Bingka
  11. ChekguBH – Bukan Melukut Di Tepi Gantang
  12. Shay – Cerita Kami
  13. Yonna – ini blog yonna =)
  14. Izzah – Life is True
  15. Arin – it’s all about me & u
  16. Toknabe – TokNabe Page’s
  17. Tekkaus – Tekkaus
  18. Megat – MEGAT
  19. Abang Long – Blog Abang Long
  20. AyKay – Travel Cinta Abadi Diteruskan

Ini adalah senarai 20 pengomen paling hangus hangat…. merangkap penerima Anugerah Teman Terhangat Kujie2.com ( TTK ) 2009 yang membawa gelaran Tukang Karut. Terimakasih kerana tidak pernah jemu bertandang dan bersenam jari di kotak komen blog saya.

Top Commentators 21-52

Seterusnya 32 pengomen yang menerima Anugerah Teman Terhangus Kujie2.com (TThK) 2009 yang membawa gelaran Tukang Tambah.

Terimakasih juga untuk semua pengunjung yang pernah menitipkan komen di ruangan maya ini. Berapa pun kedudukan dalam senarai di atas, saya sangat-sangat menghargainya.

p/s – bila direnung manja kesemua nama di atas, baru saya sedar masih ramai yang belum mempunyai avatar. Silalah register untuk dapatkan avatar dengan gambar peribadi yang cun melecun di [sini]

p/s2 – Dapat idea lebih canggih selepas baca entri di blog TT AzmanIshak

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. tunggu senarai tahun 2010 pulak kujie…
    tahniah buat semua yang tersenarai
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..Syak WasangkaMy Profile

  2. aaaa? banyak rupanya…baru tau niii.. Haih anak sapa la budak comel nombor 5 tu huhuhu…duk menyibuk selalu kat sini πŸ™„
    .-= iza´s last blog ..H.K…Catatan 1… Mei sii aaa…??? =-.

  3. wah den, dah jadi makhluk tegar kat sini rupa eh!

    wakakkaka

    t.q kujie
    .-= maza´s last blog ..Aku dan Ramadhan =-.

  4. wah aku masuk senarai tukang karut miahaha πŸ˜†
    .-= haritz´s last blog ..Kursus Crystal Report =-.

  5. 520 pokcik maza tu komen…
    hebat jgk leteran dia kat sini ya!
    .-= kuina´s last blog ..Berbudi pada tanah berbaloi.. =-.

  6. Salam Merdeka..baru sempat online selepas jalan-jalan buka puasa dengan keluarga di sabak bernam dan KL….terima kasih lah ..ada juga denaihati dalam senarai TERHANGUS ni….

  7. Sungguh tak kusangka dan kuduga, masuk dalam top ten.
    Tepuk! (3 kali) πŸ˜†
    Tak sangka erk…dapat darjah kebesaran daripada Kujie sempena Hari Kebangsaan Ke-52.
    .-= Kak Long´s last blog ..Menjelang Hari Kemerdekaan =-.

  8. Salam Kak Jie..
    Lama dah tak menjenguk ke sini.. Bz yang amat. Selamat menyambut kemerdekaan dan tidak lambat untuk ucapkan Ramadhan Mubarak..
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Tetralogi Laskar Pelangi =-.

  9. Huhuhuhu…..Bro Maza tu JUARA BERTAHAN la kat sini.
    Semangat betul dia baca dan komen utk setiap n3 Akak Jie.
    Mesti dah khatam dah….huhuhuhu.
    .-= Zymazara´s last blog ..Cabaran Hati Ku….(n3 lalat dan langau…tak rela tau) =-.

  10. yeay..tak sangka masuk dalam top 10
    .-= Lan Bingka´s last blog ..Pahala diam =-.

  11. awww, tidak terperasan kategori terhangat kahkahkah.

    apa pun ia terjadi bukan kerana anugerah tersebut tetapi blog ini memang sesuai untuk dibaca oleh semua golongan.

    terima kasih kak jie yang banyak memberi perangsang juga πŸ˜‰

    • @megat, Ada orang cakap dengan Kak Jie, tak elok buat backlink banyak2 dari blog, nanti PR jatuh. nanti google akan takrifkan ‘ link farm ‘

      tapi Kak Jie selalu bagi backlink untuk kawan2..salah satu cara untuk menghargai πŸ˜‰

      • @Kujie, betul tu kak, tapi ia lebih sesuai untuk niche blog. untunglah nuffnang tidak bergantung pada PR he3.

        budaya kita kak, menghargai.

  12. adesssss hangus saya kali neh ek. hehe πŸ™‚
    .-= KNizam´s last blog ..Cayalah! Hari Ini Ada Special Google Doodle Kemerdekaan Malaysia Ke-52 ! =-.

  13. Asalamualaikum

    Kalau ada yang terhangat tentulah ada yang terdingin, siapalah agaknya ya ?, terima kaseh.
    .-= pakcikli00´s last blog ..Dukun Asmara =-.

  14. Gravatar Kambing menyusu ni berjaya duduk ranking teman terhangat.. ngehehehehee .

    Kujie2 memang bestttt!!
    .-= samdaddycool´s last blog ..Senarai Iklan Hari Raya Petronas Sepanjang Zaman =-.

  15. aiseh tak masuk top 20 laaa.. heh! masuk top 50 pun ok gak.. tahniah buat pengkomen-pengkomen tegar.
    .-= nuaeman´s last blog ..Apakah kita bersyukur diciptakan sebagai Manusia? =-.

  16. tak sangka nama bai pon masuk dlm list tu.
    top 10 pulak tu.hehe.. πŸ˜†

    opss,..avatar tidak tukar lagi.
    jangan maraa aaa mama..hehe.

    selamat berpuasa utk mama dan keluarga.
    .-= fiezabaiduri´s last blog ..Selamat menyambut Ramadhan al-Mubarak =-.

  17. aku kirenye kategori nasi tambah ar eh?
    ehehehe.. nasi tambah pon nasi tambah la..
    sekarang ni aku kurang berkomen. I’m sory.
    aku banyak kepada ambik gambar dan post.

    nanti satu masa nak cube kurangkan aktiviti
    macam ni.. kalau boleh la. tapi series ketagih.
    ehehehe… salam ceria, salam ramadhan, salam merdeka,
    salam nuzul Quran, dan salam Aidilfitri tak lame lagi.
    (erk.. ade lagi ke tertinggal?)
    .-= Kreuger´s last blog ..TOP Komentor : Merdeka 2009 =-.

  18. Wah, terujanya bila melihat avatar
    gadis bertudung biru tuh. Tq kak Jie.
    .-= Eriyza´s last blog ..Mat Rempit Berlagak Patriotik =-.

  19. Salam hormat wahai kujie.

    Alahai … yang ke 2 terakhir. Kalau mak tahu, balik tentu kena rotan !

  20. Amboi, yg rangkin no.1 tu dah 520++ komen dalam tahun 2009 aje. Respect..respect. Rajin betul cik abang tu. Teringin nak challenge di tahun 2010 nanti.. πŸ˜›
    .-= Ismail N´s last blog ..Ramadhan =-.

  21. Tak sangka dapat tempat kedua. Itupun sebab dah komen tak check balik nak komen semula. Nak kena register avatar ya… Nanti saya check. Hadiah nak claim kat mana? :mrgreen:
    .-= kruel74´s last blog ..This is what alumni is for… =-.

  22. selamat hari merdeka kak jie..!
    smalam saye singgah di dataran merdeka..on the way blk dr kg.. emm..Alhamdulillah takde sambutan yg meriah2 sakan maklumlah skang ni kan di bulan Ramadhan.. πŸ™‚ ape yg penting semangat dlm hati kita..
    .-= nadinezuharra´s last blog ..:: Keutamaan Ramadhan =-.

  23. Anyway selamat Merdeka kepada semua ya! malaysia boleh! πŸ™‚
    .-= tekkaus´s last blog ..Do You Believe In Ghost? =-.

  24. Fuyoh!Memang un-sangka-able. Saya juga dapat masuk kat senarai Kujie! Aiyoh…bangganya saya. Terima kasih! πŸ˜‰
    .-= tekkaus´s last blog ..Do You Believe In Ghost? =-.

  25. :wink::wink: i berjaya jadi tukang tambahla…. :mrgreen:
    .-= mrs azmi´s last blog ..we made it! =-.

  26. haah.saya tade avatar cun melecun..sat gie buat..:)
    blog kak jie adalah blog yang mmg saya takkan miss baca..
    .-= arin´s last blog ..Cuba Jaya =-.

  27. jauh jugak si maza tinggal si kruel74 tu ek??
    byk tak byk la maza tu komen…

    waa..good job…
    semoga belog akak akan fofuler, sefofulernye msia dgn bilangan kes H1N1…
    huhu
    .-= ChekguBH´s last blog ..RON95 ke RON97? Tak kisah laa… =-.

  28. tambah lagi komen…
    biar byk2… πŸ˜†
    .-= ChekguBH´s last blog ..RON95 ke RON97? Tak kisah laa… =-.

  29. okeh…dah tukar balik…
    haha…

    120 komen mungkin melambangkan ke-bubbly-an aka kepetahan chekguBH membebel kat sini…
    haha
    .-= chekguBH´s last blog ..RON95 ke RON97? Tak kisah laa… =-.

    • @chekguBH, baca komen saja cukup menghiburkan
      ttp skrg ni tak dpt reply komen dan berkunjung balas rasa bersalah pula

      aktiviti offline lebih penting πŸ˜†

  30. Ι―Δ±ssɐΙ₯Δ±uɐq nΖƒΚžΗΙ₯Ι” tak sama dengan chekguBH ke kak??
    kalau cemtu…
    sya tukar nick balik laa…
    kalau tak, maybe leh jadi top ten tukang bebel kat belog akak nih…
    .-= Ι―Δ±ssɐΙ₯Δ±uɐq nΖƒΚžΗΙ₯Ι”´s last blog ..RON95 ke RON97? Tak kisah laa… =-.

    • @Ι―Δ±ssɐΙ₯Δ±uɐq nΖƒΚžΗΙ₯Ι”, hehehehe….bukan Kak Jie yg ubah2 tu..dah script dia macam tu πŸ˜†

  31. Wah…. kira okay juga Tie ni, ekekeke… puji diri sendiri !!

    Tapi, jeles betul kat pokcik sorang tu!! Mesti tambah kembang idung dia, uwaaaaa…….. πŸ˜†
    .-= Tie´s last blog ..Bingkisan dari Jauh =-.

  32. wah..teman terhangat..kite x de dlm list la..nnti kite tmbah komen..
    .-= mae´s last blog ..Masih Berkata Merdeka =-.

  33. ya ya ya .. kena dengar cakap kak kujie tu .. cepat pi set-up avatar korang .. πŸ˜›
    .-= eldy´s last blog ..Blog boleh buat lebih drpd itu .. =-.

  34. Merdeka 52thn, tapi kita semua blom sampai umur tu kan. kan.

    blog ni macam ada magnet, setiap hari ada je bunyi seruan utk dtg bertenggek. Dan kak jie memang mentor jika saya ada persoalan bab2 blog nih.

    continue blogging, selamat bercuti dan tambah2 amalan di bulan berkat ini. semoga semua dapat mencapai peningkatan taqwa. amin
    .-= Aykay´s last blog ..Merdeka notes – Syiah dan Islam Liberal menggugat akidah =-.

    • @Aykay, 10 tahun lagi mencapai umur tersebut πŸ˜† Insyaallah

      Laju betul korang komen, kadang2 kak jie rasa bersalah sbb tak sempat nak reply

Trackbacks

  1. […] p.s – Ini adalah Teman Terhangat Hari Β Merdeka 2009 – 52 Teman Terhangat Hari Merdeka 2009 […]