52 Teman Terhangat Hari Merdeka 2009

Teman Terhangat 2009

Sempena sambutan Kemerdekaan Malaysia ke – 52 tahun ini, saya juga ingin meraikan Teman Tapi Mesra pengomen tegar di blog Hidup Biar Sedap. Jumlah komen yang dipaparkan adalah untuk sepanjang tahun 2009 (setakat  7 pagi 31/08/2009 ).

Ucapan terimakasih yang tidak terhingga kerana  semua sudi memeriahkan blog yang tidak seberapa ini.

  1. Maza – Gubuk Kecil Kembara Jalanan
  2. Kruel74 – As Good As It Gets
  3. Tie – Kayteeze’s Blog
  4. OD -Opah De
  5. Iza – || Hikayat Bintang Comel =^.^= ||
  6. Fiezabaiduri – Jejari Di Kekunci
  7. Samdaddycool – Aku menulis, bukan kerana nama
  8. Kak Long – Mawar Merah
  9. Neeza – A slice Of ‘Bledho’ 2009
  10. LanBingka – Bingka
  11. ChekguBH – Bukan Melukut Di Tepi Gantang
  12. Shay – Cerita Kami
  13. Yonna – ini blog yonna =)
  14. Izzah – Life is True
  15. Arin – it’s all about me & u
  16. Toknabe – TokNabe Page’s
  17. Tekkaus – Tekkaus
  18. Megat – MEGAT
  19. Abang Long – Blog Abang Long
  20. AyKay – Travel Cinta Abadi Diteruskan

Ini adalah senarai 20 pengomen paling hangus hangat…. merangkap penerima Anugerah Teman Terhangat Kujie2.com ( TTK ) 2009 yang membawa gelaran Tukang Karut. Terimakasih kerana tidak pernah jemu bertandang dan bersenam jari di kotak komen blog saya.

Top Commentators 21-52

Seterusnya 32 pengomen yang menerima Anugerah Teman Terhangus Kujie2.com (TThK) 2009 yang membawa gelaran Tukang Tambah.

Terimakasih juga untuk semua pengunjung yang pernah menitipkan komen di ruangan maya ini. Berapa pun kedudukan dalam senarai di atas, saya sangat-sangat menghargainya.

p/s – bila direnung manja kesemua nama di atas, baru saya sedar masih ramai yang belum mempunyai avatar. Silalah register untuk dapatkan avatar dengan gambar peribadi yang cun melecun di [sini]

p/s2 – Dapat idea lebih canggih selepas baca entri di blog TT AzmanIshak

78 Replies to “52 Teman Terhangat Hari Merdeka 2009”

  1. 520 pokcik maza tu komen…
    hebat jgk leteran dia kat sini ya!
    .-= kuina´s last blog ..Berbudi pada tanah berbaloi.. =-.

  2. Salam Merdeka..baru sempat online selepas jalan-jalan buka puasa dengan keluarga di sabak bernam dan KL….terima kasih lah ..ada juga denaihati dalam senarai TERHANGUS ni….

  3. awww, tidak terperasan kategori terhangat kahkahkah.

    apa pun ia terjadi bukan kerana anugerah tersebut tetapi blog ini memang sesuai untuk dibaca oleh semua golongan.

    terima kasih kak jie yang banyak memberi perangsang juga 😉

    1. @megat, Ada orang cakap dengan Kak Jie, tak elok buat backlink banyak2 dari blog, nanti PR jatuh. nanti google akan takrifkan ‘ link farm ‘

      tapi Kak Jie selalu bagi backlink untuk kawan2..salah satu cara untuk menghargai 😉

      1. @Kujie, betul tu kak, tapi ia lebih sesuai untuk niche blog. untunglah nuffnang tidak bergantung pada PR he3.

        budaya kita kak, menghargai.

  4. Asalamualaikum

    Kalau ada yang terhangat tentulah ada yang terdingin, siapalah agaknya ya ?, terima kaseh.
    .-= pakcikli00´s last blog ..Dukun Asmara =-.

  5. aiseh tak masuk top 20 laaa.. heh! masuk top 50 pun ok gak.. tahniah buat pengkomen-pengkomen tegar.
    .-= nuaeman´s last blog ..Apakah kita bersyukur diciptakan sebagai Manusia? =-.

  6. aku kirenye kategori nasi tambah ar eh?
    ehehehe.. nasi tambah pon nasi tambah la..
    sekarang ni aku kurang berkomen. I’m sory.
    aku banyak kepada ambik gambar dan post.

    nanti satu masa nak cube kurangkan aktiviti
    macam ni.. kalau boleh la. tapi series ketagih.
    ehehehe… salam ceria, salam ramadhan, salam merdeka,
    salam nuzul Quran, dan salam Aidilfitri tak lame lagi.
    (erk.. ade lagi ke tertinggal?)
    .-= Kreuger´s last blog ..TOP Komentor : Merdeka 2009 =-.

  7. Wah, terujanya bila melihat avatar
    gadis bertudung biru tuh. Tq kak Jie.
    .-= Eriyza´s last blog ..Mat Rempit Berlagak Patriotik =-.

  8. Amboi, yg rangkin no.1 tu dah 520++ komen dalam tahun 2009 aje. Respect..respect. Rajin betul cik abang tu. Teringin nak challenge di tahun 2010 nanti.. 😛
    .-= Ismail N´s last blog ..Ramadhan =-.

  9. selamat hari merdeka kak jie..!
    smalam saye singgah di dataran merdeka..on the way blk dr kg.. emm..Alhamdulillah takde sambutan yg meriah2 sakan maklumlah skang ni kan di bulan Ramadhan.. 🙂 ape yg penting semangat dlm hati kita..
    .-= nadinezuharra´s last blog ..:: Keutamaan Ramadhan =-.

  10. haah.saya tade avatar cun melecun..sat gie buat..:)
    blog kak jie adalah blog yang mmg saya takkan miss baca..
    .-= arin´s last blog ..Cuba Jaya =-.

    1. @chekguBH, baca komen saja cukup menghiburkan
      ttp skrg ni tak dpt reply komen dan berkunjung balas rasa bersalah pula

      aktiviti offline lebih penting 😆

  11. Wah…. kira okay juga Tie ni, ekekeke… puji diri sendiri !!

    Tapi, jeles betul kat pokcik sorang tu!! Mesti tambah kembang idung dia, uwaaaaa…….. 😆
    .-= Tie´s last blog ..Bingkisan dari Jauh =-.

    1. @mae, what you give you get back..kalau kita buat dgn cara yg betul, Kak Jie percaya dan yakin kita juga akan dpt balasan yang baik 😆

    1. @Aykay, 10 tahun lagi mencapai umur tersebut 😆 Insyaallah

      Laju betul korang komen, kadang2 kak jie rasa bersalah sbb tak sempat nak reply

Comments are closed.