Bila Blog Dah Keluar Kat Suratkhabar

Sinar Harian 13/03/2010

Sebelum ini semua visitor blog Intan 100% dari referring sites tetapi mengikut data dari Google Analytics semalam  untuk pertama kali ada carian ‘namakuintan’ dan ‘blog comel untuk orang comel’.

Saya tak daftarkan blog Intan ke engine carian kerana blog ini hanyalah pengisian gambar peribadi. Dia tidak blogwalking, balas komen atau aktiviti sebagai blogger lain yang mendapatkan trafik.

Blog namakuintan.blogspot.com hanyalah untuk hubungan Intan dan abahnya di Algeria juga gambar bersama Along dan Angah. Dia masih sekolah pagi dan petang, saya tidak benarkan dia untuk aktif berblog.  Bukan takut lebih glemer dari mak dia tau…

Simpan kenangan ini sebagai sebuah kisah hidup yang terlalu indah untuk dibiar tanpa erti.

©Kujie – Intan cakap ” Intan cakap macam lain, dia tulis lain….”

ha ha ha…tak kan dia nak tulis erkkk…erkkk…erkkk…Intan tu… :lol:

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Memang akan jadi antara kenangan manis bila blog kita featured dalam suratkhabar…. happy mood
    Jom terjah post menarik dari hazman aka species1980 ..HAZMAN vs FOOD – Restoran DOWNTOWN KLIA SEAFOODSMy Profile

  2. Wah… muda lagi dah ada blog. Kalau remaja nanti mesti femes ni.
    Jom terjah post menarik dari Ammar ..16 Kerjaya Dengan Pendapatan Yang Tinggi Tanpa Perlu IjazahMy Profile

  3. fuhh..best la dapat keluar kat surat khabar.
    Jom terjah post menarik dari encik bakul ..Macam mana nak dapat RM800-RM100 sebulan?My Profile

  4. Untunglah intan x sebut erkk erkk erkkk… hahaha
    Jom terjah post menarik dari nurmisnan ..Blogger DiPenjara Bersama Konsep Penjara SejahteraMy Profile

  5. hehe..belaja rajin2 intan.hehe
    Jom terjah post menarik dari Farisya Anastasyia ..D-Collagen Produk Anti Penuaan TerbaikMy Profile