Bila Blog Dah Keluar Kat Suratkhabar

Sinar Harian 13/03/2010

Sebelum ini semua visitor blog Intan 100% dari referring sites tetapi mengikut data dari Google Analytics semalam  untuk pertama kali ada carian ‘namakuintan’ dan ‘blog comel untuk orang comel’.

Saya tak daftarkan blog Intan ke engine carian kerana blog ini hanyalah pengisian gambar peribadi. Dia tidak blogwalking, balas komen atau aktiviti sebagai blogger lain yang mendapatkan trafik.

Blog namakuintan.blogspot.com hanyalah untuk hubungan Intan dan abahnya di Algeria juga gambar bersama Along dan Angah. Dia masih sekolah pagi dan petang, saya tidak benarkan dia untuk aktif berblog.  Bukan takut lebih glemer dari mak dia tau…

Simpan kenangan ini sebagai sebuah kisah hidup yang terlalu indah untuk dibiar tanpa erti.

©Kujie – Intan cakap ” Intan cakap macam lain, dia tulis lain….”

ha ha ha…tak kan dia nak tulis erkkk…erkkk…erkkk…Intan tu… :lol:

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

95 thoughts on “Bila Blog Dah Keluar Kat Suratkhabar”

Comments are closed.