Blogger Patriotik Vs Blogger Tak Berapa Patriotik

Ini namanya siaran tertunda.

Selepas bersesak-sesak beramaiΒ² seperti tagline never walk alone keluar dari gate stadium , kami bergegas menuju surau di hadapan stesen LRT. Sementara bergilir-gilir menjaga kasut, dapat panggilan dari dia.

Sebenarnya dalam stadium dah cuba menghubungi tetapi tak lepasΒ². SMS pun pending apalagi nak update blog secara live.

Dia pemenang contest kujie2.com – yang sebelah kiri tu….. yang kanan adik ipar bongsu saya , Hadi Munir.

 

kami yg tak patriotik inilah yg beli tiket bagi penganjur untung, ada duit bawa pasukan luar bagi pengalaman kt pasukan negara.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Saya rasa kalau ramai yang dok kat bahagian penyokong Malaysia, pasukan kita lebih bersemangat. Tapi apa-apa pun itu pilihan masing-masing :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Prestasi Alexa Rank terkiniMy Profile

  2. saya tetap menyokong pasukan Malaysia :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Prestasi Alexa Rank terkiniMy Profile

  3. harap-harap pasukan Malaysia boleh menang
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Prestasi Alexa Rank terkiniMy Profile

  4. haha…dalam sungguh perumpamaan ko.siap dengan hadis lagi :p
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Bayangkan Kalau Trafik 4.2 Juta…My Profile

  5. tak pernah masuk stadium lagi.tak tau lak aku susah nak dapat line kat dalam nu…
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Bayangkan Kalau Trafik 4.2 Juta…My Profile

  6. ada kes fb kak jie aritu.lupa lak entri mana… 😐
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Astro: Lawak Minggu Ini. Perlukah Kita Boikot?My Profile

  7. jom pergi singapore mamat πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Astro: Lawak Minggu Ini. Perlukah Kita Boikot?My Profile

  8. org kita lawak.. pi bersih pndai sgt pkai baju kuning, pi stadium tak nak plak pakai baju kuning belang belang tuh…
    Jom terjah post menarik dari FD ..#TechThursday – Kalau Anda Edit Jugak, Langit Akan Runtuh Atas AndaMy Profile

  9. kes fb? psl apa ek? x terperasan, x layan fb dh skrg :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Azah ..Wordless Wednesday #4My Profile

  10. Salam abg maza,

    Yeke ada perlawanan antara Malaysia dan Singa pura-pura?Bila?Tak tau pun.
    Jom terjah post menarik dari InfoBuahPinggang ..Tahukah Anda Bahaya Paracetamol?My Profile

  11. Nabi Muhammad s.a.w bersabda,

    “Sesungguhnya dalam diri manusia itu ada seketul daging. Jika daging itu baik, maka baiklah seluruh anggota badannya tetapi seandainya daging itu rosak dan kotor, maka kotor dan rosaklah seluruh anggota badannya. Daging yang dimaksudkan ini adalah hati.”

    (Riwayat Bukhari dan Muslim daripada Nu’man bin Basyir)

    bukannya terletak pada baju kan???
    Jom terjah post menarik dari chekgu naman ..Rabu Tanpa Kata- Dah Besar Pun Nak BersuapMy Profile

  12. terbaik la bro πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Page Rank dah update!My Profile

  13. kes facebook la ni aritu…
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Page Rank dah update!My Profile

  14. haha….kalau pakai selipar jepun pun salah susah la..hehe
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Ceritamamat.com Dapat Tajaan Header Dari Mas Ahmad SafwanMy Profile

  15. huhu..dapat jugak jumpa kak jie :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Lan Bingka ..Kurang satu bebanMy Profile

  16. sape yg ada kat stadium masa tu tau la macam mana padunya sokongan penonton yang hadir kepada pasukan kita.. πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari Lan Bingka ..Kurang satu bebanMy Profile

  17. Assalamualaikum,
    Huihhhh! tak kan pakai baju kaler merah pun dah diFATWAkan tak patriotik kot…awatnya la sempit sangat depa dok pikir ni, kena jerebu apa —-> wat2 marah πŸ˜›

    Kalau macam gitu gayanya, tak bolehlah pakai sliper jepun pergi tandas ya…kot dikatanya kita mengagungkan penjajah masa dok termenung tu…ish! ish! ish!
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Cara Mengurat Janda?My Profile

  18. tak kisah la kak jie, dorang ni selagi daya nak cari kesalahan org lain.. kdg2 pelik, benda kecil sebegini pun dijadikan besar, sedangkan yg jelas lagi bersuluh, tak nak plak pertikaikan..
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Bagus Ke BERSIH?My Profile

  19. pergh…bule tu…hehe

  20. tak sabar nak tunggu game malaysia vs singapura.. πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Ceritamamat.com Dapat Tajaan Header Dari Mas Ahmad SafwanMy Profile

  21. haha..menarik2…contest kemerdekaan πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Ceritamamat.com Dapat Tajaan Header Dari Mas Ahmad SafwanMy Profile

  22. dalam stadium kalau send msz..memang susah nak dapat…lagi2 bila stadium penuh
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Ceritamamat.com Dapat Tajaan Header Dari Mas Ahmad SafwanMy Profile

  23. iyelah…dah sekali sekala datang, bila lg nak pakai baju pasukan yg kita minat..tp tak bermakna kita tak patriotik
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Bola sepak: Lelaki, perempuan dan dot dotMy Profile

  24. Kalau tidak bawa masuk pasukan luar tidak ada peluang peminat tempatan untuk melihat idola mereka secara dekat. Jauh sekali kalau hendak ke luar negara semata-mata untuk melihat idola mereka bermain.

    Inilah peluagnya. Mungkin over excited πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Langkah Pertama Baby AslahMy Profile

  25. sabar….jangan cepat marah.dia orang tu saja mangacah jer nak tgk zie marah tak…

  26. statement yang paling baik…..

  27. pe citer…ma;aysia nak blasah singapore plak nih! huhu… πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari scaniaz ..Hantu Dalam Kereta BombaMy Profile

  28. orang suka menilai luaran je , pastu dengan bangganya mengata org ye .. sabar2 kak jie.. heheh 😳 tunggu malaysia lawan singapore gak ni
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Tema Hari Kebangsaan 2011 Yang ke 54 | Sambutan Kemerdekaan ke-54 ditunda ke 16 SeptemberMy Profile

  29. sape la yg ckap k.jie x patriotik ni? hish x senonoh betul :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Azah ..Penjagaan Cik V!My Profile

  30. muhammad fakhruddin says:

    Penganjur untung, secara tak langsung menyumbang kepada ekonomi negara πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari muhammad fakhruddin ..RM20 To Explain RM200 Billion MatterMy Profile

  31. yeah,kita sokong negara… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Page Rank dah update!My Profile

  32. salam..
    antara minat dan negara..
    dah tentu kalau saya pilih
    negara..realiti yang berbaju
    liverpool tempohari sekadar
    memberi muka pada team pelawat
    bukan bermakna tidak patriotik
    Jom terjah post menarik dari zulkbo ..Gambar Kuchofuku Jacket Penghawa Dingin ( Aircond)My Profile

  33. Opps.. bab yg ni maza kurang layan sikit..

    maza nantikan esok hari.. Malaysia vs Singapura..

    errr.. mcm Harimau Malaya vs Singa pura-pura.. ahaks.. hehehehe

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Wordless Wednessday: Togetherness for better life..My Profile

  34. hik3…samalah kite..pi chelsea training session pakai baju kije je..hak3…
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Gambar Sekitar Sesi Latihan Chelsea di Stadium Bukit JalilMy Profile

  35. nak tengok patriotik ke tak,kita buat contest untuk bulan kemerdekaan nanti.sponsornya kak jie.hehe… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Page Rank dah update!My Profile

  36. mmg ade jenis manusia mcm tu.. kita buat ape pun salah.. dia sorang jer la betul.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Ezany-Kun ..Gambar Harper Seven, Anak Perempuan David BeckhamMy Profile

  37. Liverpool vs Malaysia….. πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..SPM this year!!!! Check out #TutorTVSPM community who shares the same jitters as youMy Profile