Blogger Patriotik Vs Blogger Tak Berapa Patriotik

Ini namanya siaran tertunda.

Selepas bersesak-sesak beramaiΒ² seperti tagline never walk alone keluar dari gate stadium , kami bergegas menuju surau di hadapan stesen LRT. Sementara bergilir-gilir menjaga kasut, dapat panggilan dari dia.

Sebenarnya dalam stadium dah cuba menghubungi tetapi tak lepasΒ². SMS pun pending apalagi nak update blog secara live.

Dia pemenang contest kujie2.com – yang sebelah kiri tu….. yang kanan adik ipar bongsu saya , Hadi Munir.

 

kami yg tak patriotik inilah yg beli tiket bagi penganjur untung, ada duit bawa pasukan luar bagi pengalaman kt pasukan negara.

  1. Nabi Muhammad s.a.w bersabda,

    “Sesungguhnya dalam diri manusia itu ada seketul daging. Jika daging itu baik, maka baiklah seluruh anggota badannya tetapi seandainya daging itu rosak dan kotor, maka kotor dan rosaklah seluruh anggota badannya. Daging yang dimaksudkan ini adalah hati.”

    (Riwayat Bukhari dan Muslim daripada Nu’man bin Basyir)

    bukannya terletak pada baju kan???
    Jom terjah post menarik dari chekgu naman ..Rabu Tanpa Kata- Dah Besar Pun Nak BersuapMy Profile

  2. Assalamualaikum,
    Huihhhh! tak kan pakai baju kaler merah pun dah diFATWAkan tak patriotik kot…awatnya la sempit sangat depa dok pikir ni, kena jerebu apa —-> wat2 marah πŸ˜›

    Kalau macam gitu gayanya, tak bolehlah pakai sliper jepun pergi tandas ya…kot dikatanya kita mengagungkan penjajah masa dok termenung tu…ish! ish! ish!
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Cara Mengurat Janda?My Profile

  3. tak kisah la kak jie, dorang ni selagi daya nak cari kesalahan org lain.. kdg2 pelik, benda kecil sebegini pun dijadikan besar, sedangkan yg jelas lagi bersuluh, tak nak plak pertikaikan..
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Bagus Ke BERSIH?My Profile

  4. Kalau tidak bawa masuk pasukan luar tidak ada peluang peminat tempatan untuk melihat idola mereka secara dekat. Jauh sekali kalau hendak ke luar negara semata-mata untuk melihat idola mereka bermain.

    Inilah peluagnya. Mungkin over excited πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Langkah Pertama Baby AslahMy Profile