Blogger Pertama Datang Beraya

image

Anak-anak Arin datang beraya.Β  Seronok tengok gelagat budak-budak kecik .

“Seronoknya kalau ada anak-anakΒ  ye bang….”

“Nak ke? Kalau nak abang boleh carikan…”

Hahaha… pantang dapat peluang

Selepas saya kenal Arin dalam talian, barulah kami tahu bahawa jiran saya adalah emak saudara Arin.Β  Ini kali ke-2 kami bertemu dan Intan pun dah kenal mesra dengan anak-anak Arin, Sufiah Hanum, Sara Aliyah dan Sufian Harith.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Tergelak baca entri ni tang anak tu…pantang betul…hehe
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Celoteh Kakak #6 Kahwin?My Profile

  2. Selamat berhari Raya untuk semua..
    Jom terjah post menarik dari Irawan ..Cara Cek Validasi Template BlogMy Profile

  3. Pasti mengasyikkanm bisa bertatap muka langsung πŸ™‚

  4. seronoknya mengulit dengan baby.. huhuhu
    Jom terjah post menarik dari HAdira Kifly ..Kehilangan FirmanMy Profile

  5. kak,
    selamat hari raya!

  6. Memang seronok kalau ada budak kecik. hehehehe
    Jom terjah post menarik dari Sobri Mansor ..Mandikan sayangkuMy Profile

  7. Semangat pulak nak ge beraya umah Kak Jie ni
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Buat Baik Belum Tentu Manusia Balas BaikMy Profile

  8. sungguh..memang seronok ada anak kecik2 ni..dengan karenah dan telatah yang buat kita jadi 1001 perasaan..

    err..boleh pakai cari2 ye kalo nak anak ? πŸ˜›
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Jangan lupaMy Profile

  9. wahh..ada swimming pooolll..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Pelangi Pagi Hari Raya..My Profile

  10. hahaaa .. teringin baby gak ye …

    Suami saya di sebabkan balik kampung , jumpa ank saudara terus request anak .. acaner ? layannnn ..
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Menu Istimewa Hari Raya Rendang Ayam GajahMy Profile

  11. Memang best ada baby woo …
    haruman baby dan ketawanya, perkhhhh.. menusuk kalbu..

    psst: barangkali along boleh cepat2 bagi Kak jie baby kot.. hehehe
    Jom terjah post menarik dari maza ..Kembali MerantauMy Profile

  12. comelnya bdk kecik tu, klau ada diorg mmg meriah.

  13. Terima kasih abg saipul,kak jie,intan sebab melayan kerenah anak-anak arin. πŸ™‚

  14. Tahun ni ada 3 baby baru dalam family saya…. 1 time pose hari tuh… 1 bulan 9 nanti (my wife).. 1 lagi bulan 12 nanti…. meriahlah tahun depan raya….. InsyaAllah πŸ™‚