Bulan Puasa Pun Buat Projek

Yeahh……….. projek mega !  Pertama kali buat projek dengan domain mahal – dot my.  Ini bukan projek saya tetapi untuk orang lain.  Saya hanya menolong setup dari domain, hosting hingga pindahkan isi perabut lama ke rumah baru ini.   Sebelum raya boleh hand over lah kot.

Masih belum jumpa theme yang sesuai tetapi semua plugin yang sepatutnya dah install.  Yang ni saya tak risau – nak transfer post dan komen dari blogspot ke blog baru wordpress ini yang agak risau.  Takut tersengguk² di tengah jalan.  Saya pernah pindahkan 2 blog sebelum ini tiada masalah.  Harap² kali ini juga berjalan lancar.  Kalau ada masalah, kena SOS rakan-rakan membantu.

Blog ini akan mengandungi banyak gambar, sesiapa boleh cadangkan theme yang sesuai?

©kujie – projek ini adalah  siri projek khidmat masyarakat kujie2.com hasil dari pengiklanan di blog ini.

72 Replies to “Bulan Puasa Pun Buat Projek”

Comments are closed.