Bulan Puasa Pun Buat Projek

Yeahh……….. projek mega !  Pertama kali buat projek dengan domain mahal – dot my.  Ini bukan projek saya tetapi untuk orang lain.  Saya hanya menolong setup dari domain, hosting hingga pindahkan isi perabut lama ke rumah baru ini.   Sebelum raya boleh hand over lah kot.

Masih belum jumpa theme yang sesuai tetapi semua plugin yang sepatutnya dah install.  Yang ni saya tak risau – nak transfer post dan komen dari blogspot ke blog baru wordpress ini yang agak risau.  Takut tersengguk² di tengah jalan.  Saya pernah pindahkan 2 blog sebelum ini tiada masalah.  Harap² kali ini juga berjalan lancar.  Kalau ada masalah, kena SOS rakan-rakan membantu.

Blog ini akan mengandungi banyak gambar, sesiapa boleh cadangkan theme yang sesuai?

©kujie – projek ini adalah  siri projek khidmat masyarakat kujie2.com hasil dari pengiklanan di blog ini.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. ye sy ada bace komen kak jie tu, tp still berharap entry dari kak jie.huhuhu.truk nyer sy… 😳
    Jom terjah post menarik dari noreed ..Blogger Yang TerdesakMy Profile

  2. Wow.. projek mega.. ingatkan sapa yang projek dalam bulan puasa ni..
    Jom terjah post menarik dari samdaddycool ..Menulis entry sambil bermain pool sementara menunggu waktu berbukaMy Profile

  3. a ah, kukus.. tapi dia jadi macam rapuh.. senang nak hancur.. >.<
    Jom terjah post menarik dari mrnamie ..Niat tidak menghalalkan caraMy Profile

  4. Owhh okay, kak jie masih belum berjumpa theme dengan yang berkenan di hati ke? kalau belum, nanti saya cadangkan 😀
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Dingin pagi iniMy Profile

  5. hehehe….berbinkai cantik ye

  6. kak jie dah reply blog..harap membantu

  7. bukan photolog – entri mmg ada byk gambar

  8. kalau lewat, orang lain beli dulu…melepas
    ada org buat bisness jual beli domain
    :mrgreen:

  9. bila rasa- rumah mmg sedia open terima tetamu

  10. apasal tak jadi… kukus kan..

  11. Oho~
    Ku sedang fikir nak beli domain sendiri ke tak nanti~
    🙂
    Jom terjah post menarik dari Lord Zara ..Bila Bekas Kekasih Dan Gadis Itu Bercerita Tentang Aku Di Waktu Sahur Tolong Jangan Bagi Aku GelakMy Profile

  12. jangan salah faham……… pertolongan untuk kawan2
    bukan perkhidmatan secara personal

  13. lepas puada, boleh makan kek :mrgreen:

  14. insyaallah…tapi senang je..banyak tutorial dah orang buat

  15. orang punya..

  16. bila-bila masa yg sesuai..hehe

    tpi skrg janganlah…sibuk sgt

  17. tu utk kawan2

  18. awal minggu lepas dah bagitau Ijad, Kak Jie tk ambil bahagian…tak sempat

  19. untung ada kawan2 yang ‘geek’

  20. tulis kat situ tolong
    tolong adalah percuma kalau tak salah pemahaman kak jie 😆

Trackbacks

  1. […] ini saya mulakan progress projek mega yang saya cakapkan minggu lepas.  Dah seminggu domain dan hosting ini dilahirkan, cuma hari ini […]