Cara memikat bini orang

Tengok keywords pagi ini…haru biru jadinya.

keywords

Cara memikat bini orang? Astafirullah al-azim… Kalaulah anda bujang, carilah gadis yang masih belum bertukar geran ( belum dimiliki ) dan kalaulah anda suami orang, apa perasaan anda jika isteri anda dipikat lelaki lain.  Bangga ? Geram ?


Saya tak ajar cara-cara memikat bini orang, saya cuma ajar kawan²  saya cara memikat bini sendiri.

Makcik kantin seksi? Pakcik Google tunjukkan tempat yang betul tapi saya bukan makcik kantin, dah pencen .

Mencari tilam ? Kunjungi kedai perabut berdekatan tempat anda.

Daftar pengundi baru ? – paling mudah daftar di Pejabat Pos Malaysia.

kenapa bayi berumur 1 tahun kurang mkn ? – Selagi bayi anda sihat, tak perlu risau berapa banyak dia makan kerana bayi hanya makan mengikut berapa yang dia perlukan sahaja. Tipa bayi adalah berbeza dan keperluan masing² juga berbeza. Jika bayi sedang tumbuh gigi juga penyebab kenapa mereka kurang makan dari hari² biasa.

Polisi Penyusuan Malaysia ialah bayi hanya diberi susu ibu sahaja secara esklusif selama 6 bulan dan hanya diberi makanan pelengkap semasa berumur 6 bulan ke atas. (ini kerana susu ibu cukup segala zat dan nutrien/khasiat untuk dibekalkan kepada bayi)

Sekiranya bayi tersebut minum susu formula, makanan pelengkap boleh dikenalkan pada seawal usia 4 bulan kerana ianya bertujuan untuk menampung dan memberi nutrien yang tak dapat dibekalkan oleh susu formula.

===================================================

Saya pernah melihat video klip ini di TV, tak ingat channel mana…mungkin CH 702. Kelakar sungguh tengok gelagat kambing² ini tergolek dog bila dikejutkan. Kemudian jadi belas.. mesti penat macam orang latah yang sering di usik.

Mengikut wikipedia . Fainting Goat ini akan kejang ototnya hampir 10 saat apabila terkejut . Apabila terkejut , anak-anak kambing ini akan kejang dan jatuh ke tanah tetapi kambing² yang lebih dewasa semakin pandai untuk menyesuaikan diri cuba berlari walaupun dalam keadaan kaki yang kejang.

©Kujie –  Rindunya suasana ada bayi dalam rumah……bilalah nak bercucu ni..kahkahkah….Along tu SPM pun belum. Saya nak hantar Along balik asrama, nak pergi Lowyat,  singgah Shah Alam submit  progress claim, bla…bla…bla…. AFK !

EDIT : selepas 5 minit entri ini dipublish saya dapat sms nakal

” Nak pikat Jie…” :mrgreen::lol:

  1. kambing pun boleh pengsan
    😆
    kesian dia

    mungkin kena simbah air

    BAGAKs last blog post..Lawat Blog Kawan

  2. Lorrr… ingatkan Jie nak bagi petua kat sesapa… ha ha ha… sabar aje aku. Kot ler boleh belajor. Bukan nak pikat laki orang tapi nak pikat laki sendiri lerrr…

    ODs last blog post..What Opah Did Last Summer… Ceh… Last 3 Days Laa…

  3. gelak sorang2 kat opis mesti boss ingat kita sawan… 😆

    boleh lak kambing tu jadi macam tu yerk… :mrgreen:

    shays last blog post..TAZKIRAH…

  4. haha. ape la yang dia pikir tu. adoi. kak. baru je wt entri ni semalam? tp keyword cara memikat bini orang nombor 1 kat google search tuu. wow

    ubeys last blog post..Siri Lepas Geram 1: Sahabat?

  5. Macam2 la dinia nie…kadang2 pelik2 saja apa yg ditaipkan kat pak cik google tu 🙂

    Active Bloggers last blog post..Kisah Aku Yang Terpaksa

    • @Active Blogger, kita pun kadang2 cari benda yg bukan2 gak..agaknya tuan web tu dok gelak kat kita sama :mrgreen:

      • @Kujie, hehe tu pun kalau track visitor dia 🙂

        Active Bloggers last blog post..Kisah Aku Yang Terpaksa

  6. sabor je lah nak pikat bini orang..
    agaknya dia nak pikat nak kan duit orang tu kot..
    dengan harapan bini orang tu bagi dia duit..
    hahaha!!!
    esok, kalau dia berbini, orang lain pulak pikat bini dia..
    baru dia tahu kan Kak Jie..

  7. haha, serius lucu keyword2 tue.. tapi kalo headline2 yg 18 sx memang popular kak, sekali aku buat tajuk kontroversi, mesti melambung traffic..

    samanosuke_04s last blog post..Jiwang Seorang Geek (part finale)

    • @samanosuke_04, jgn tajuk je menarik..tp tak de isi
      kak jie tak minat mcm tu…..
      apa pun entri kak jie..kadang2 hal2 remeh temeh..kak jie akan sedaya upaya isikan fakta utk dikongsi

  8. humang aihhh…

    kak jie ajar cara memikat bini org ke??
    waakakakakakaka..

    dasat betul klu tgk keywords ni…

    psssttt… nak ada baby dlm rumah, kak jie je la yg beranak.. hikssss… muda lagi kan… apa salahnya 😀

  9. Hahaha … pasal kambing2 tu … teringat kartun shawn the sheep plak .. lawak gler ..

    • @Melayu Boleh, kisah kambing2 tu memang pelik…. kelakar..gelak sampai keeras perut :mrgreen:

      shawn the sheep tu…sampai skrg pun best :mrgreen:

  10. hohoh dah lama dah tak dapat keyword pelik2 camni.. kalo tak dulu selalu update kt twitter psal keyword pelik..

    • @topo, hari2 minggu mmg dpt layan keyword2 mcm tu….. bersantai dan intai pengunjung sendiri…heheeh :mrgreen:

  11. macam2 orang cari melalui iternet ni kan.? tanya google tak apa… nak malu apa, bukannya orang kenal muka, itu yang ada keyword macam2 tu.

    TokNabes last blog post..Bulan Mei 2009

  12. salam…akak kita tgh sedih ni. masih ada yg masih kesempitan hidup, nak beli buku yang berharga 50 sen pun masih tak mampu.. 🙁

    mengajar di sekolah kampung lebih mendidik hati…

    bersyukurlah wahai semua yang cukup makan pakai!!!

    saffas last blog post..Hasrul, maafkan cikgu!

    • @saffa, insyaallah….

      kisah tu teringat zaman kak jie dulu2….dlm satu2 masa adik beradik yg bersekolah 5 org….mmg susah

      jadi bersyukurlah dgn apa yg kita miliki skrg

  13. Keyword yg mahal. Hehehe!!!
    Kak Jie guna plugin apa tuk
    track keyword nih erkkk??

    Eriyzas last blog post..Pergi Lambat, Pulang Cepat

    • @Eriyza, ingat nak tnye soklan yang same td..alang2 u dah tnye, i xyah la tnye.. 😀

      Mohd Hafifis last blog post..Aku, Twitter Dan Contest

    • @Eriyza, guna code dari extremetracking.com
      bkn wp plugin..sy guna sejak kat blogspot lagi

      rasanya kebanyakkan site meter boleh check keywords :mrgreen:

  14. He he…… Tie pun kena gitu gak… Malu pulak.

    Tapi, ramai yang cari orang gaji kat blog Tie, siap antor mesej lagi… doktor pulak tu… kesian gak, tak boleh nak tolong… kih kih …….! 😛

    Ties last blog post..Cuti hari buruh

  15. suspen je tajuk hari ni, susulan datuk merintih dalam melodi ke? Aouchhhhh….. 😆

    zanys last blog post..Ada sajalahkan…………

  16. Tak hairan lah rasanya zaman ni.Memang ramai lelaki mcm tu zaman ni. Bini saya pun boss dia pernah cuba ngorat dulu. Nasib baik saya cool sbb bini saya tak apa-apa. Kalau tak mahu bertumbuk juga. Dunia… dunia…

    • @Ismail N, wahhhh….dr zaman bujang berebut sampai bertumbuk..dah jadi bini pun boleh bertumbuk lagi :mrgreen:

  17. ha3.tgelak tgk artikel kak kujie ni. igtkan artikel betul pasal nak ajar orang tekel bini orang. ha3..

    • @j_hafiz, hari minggu kena ada tajuk entri yg ” hangit” :mrgreen:

      itu salah satu petua tanpa kajian saintifik

      kak jie nk keluar ni…hari2 minggu rugi dok dpn pc…tp boleh online mobile :mrgreen:

  18. Hehheh. Saya hanya mampu tersenyum. Tak pernah pula terlintas apa yang Pakcik Google tunjukkkan jalan untuk orang ke rumah saya. Pasti menarik kan?

    🙂