Geng Blogger : ID Kujie, Profile Miss Izzah

Sign in guna akaun facebook saya.  Tetapi profile di Geng Blogger orang lain walaupun avatar gaya wakil rakyat masih milik saya.

Bila nak reply di forum , nampak avatar sendiri.   Bila post,  keluar profile dan feed blog orang lain.

Bila check profile, ada new post untuk di ping.  Tapi bila masuk blog tuan punya ID, entri ni dia dah ping pun.

Misteri Nusantara.

Miss Izzah , Kak Jie share profile ye sementara Kong selesaikan masalah tersebut.   Dia mabuk sebab England kalah!:lol: Kong dah buat thread khas kat Geng Blogger, jangalah setiap orang buka thread baru lagi – feedback saja di thread tersebut.


Belajarlah memahami dan bersabar.  Bukan mudah untuk menjaga komuniti yang dicemburui .

Part yang paling best – tiba-tiba jadi mude remaje…

EDIT : Pantas Kong reply di twitter – sekarang pening-pening lalat dah hilang.  ID , profile dan avatar gaya wakil rakyat tu kembali menjadi milik Kujie

©kujie – entah siapalah yang guna ID saya

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

44 thoughts on “Geng Blogger : ID Kujie, Profile Miss Izzah”

  1. boleh pulak gitu ya…
    pernah dengar kes lebih kurang gini gak di facebook…
    masalah security lah kut ya…
    kena panggil pengawal berjaga script tu kut…
    apa pun, dunia maya ni mencabar ya terutama yang terkenal macam gengblogger tu…
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..Babyhatch terima bayi pertamaMy Profile

  2. haaa mama.lagi satu. cerita pasal gambar avatar mama ni.

    masa tu kawan yonna dtg rumah yonna tau. lepas tu, dia dok tgk la yonna dok main2 twitter. masa tu tgh tweet dengan mama kot. tiba2 dia menjerit tgk avatar mama.

    “weh! macam muka aku!!! ”

    yonna macam.. errr? sah2 muka lain gila! HAHAHA. then dia nak tgk betul2 muka mama tu. yonna bukak la.dia dok tanya lagi awat avatar tu macam muka dia? LOL T______________T dia cakap avatar mama tu mcm gambar pasport dia hahaha

    ecehh,suka la tu muka mcm org ummur 24 :p
    Jom terjah post menarik dari yonna ..Wajdi SelisingMy Profile

  3. tak boleng ping je kat GB, ramai yang meroyan,marah2,maki2 semua. alahai, apa kata pegi tny kat admin2 GB tu ha. dari korang mengamuk-ngamuk tak masal hahaa.

    setiap kali mama tulis avatar wakil rakyat mesti yonna gelak gila! HAHAHAHAHA. tatau kenapa. rasa kelakar gila T_________T gambar comel pulak tu! :p :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari yonna ..Wajdi SelisingMy Profile

  4. salam kak kujie..
    morning..
    silence pernah kena mcm kak kujie kena..
    lg worst sbb avatar pn bukan sy punya..
    dah buat pn thread tu kat forum GB..
    anyway just nak bgtau profile sbnr kak kujie kat GB..
    bila klik link entry tu..
    yg kuar error 404 not found..

    p/s just bg cadangan..pekata GB wat web portal..at least blogger leh bertumpu kat sana utk berforum sementara kong leh cuba selesaikan script kat GB tanpa gangguan..at least forum lebih teratur..bila siap GB nnt link kan jer kat web portal..just my 2 cents.
    Jom terjah post menarik dari silenceshooter ..WhaTs wRonG WiTh ToDaYMy Profile

    1. salam & morning
      minggu lepas, cuma tak boleh ping saja – anggap masalah internet yg slow
      cuma tenghari semlm saja boleh tertukar profile..hehe
      forum bkn aktif sgt pun – skrg ni cuma nampak isu tak boleh ping saja…rasanya ahli GB patut follow @gengblogger kat twitter – mudah utk dapatkan info terbaru

  5. macam mana leh jadi mcm tu kak?? miss izah tu ade je kat twitter sy hehe…selalu gak laa jenguk blog die…

    agaknya betul laa kot kak ckp tu,jadi mengong after england kalah haha
    Jom terjah post menarik dari cikgufarha ..Aku kahwin dengan orang lain My Profile

    1. englan kalah tu gurau saje tu..hiburkan hati Kong
      sebenarnya dia ada masalah serius

      Kak Jie kenal Miss Izzah tu… baca juga blog dia

    1. angka boleh di padam…. tukar script kt komputer dah jadi lain dah…yg asal azali ni tak boleh undur2 lagi…

      mcm tak sedar diri le pula makcik ni 😆

    1. yes.. sebab itulah dok pesan 2-3 kali dah
      tak perlu buat thread baru kt forum tu..berpuluh2 org buka thread baru

      kong dah siapkan satu thread – reply saja kt situ
      belajarlah faham ttg internet dan laman web

Comments are closed.