Google Authority Listing : kujie

Pagi tadi saya gatal-gatal tangan klik Statistics di MyBlogLog. Salah satu bahagian “Where Readers Came From” tu saya klik pada pada “Google Search: kujie”

Tahu apa yang saya jumpa? Blog saya telah diberikan Authority Listing oleh Google!

 Google Authority Listing : kujie
Google Authority Listing : kujie

Sesiapa yang kerap  menaip  kata kunci di Google akan tahu perbezaan hasil carian dengan ‘Authority Listing’. Mengikut www.mohdismail.net , ‘Authority Listing’ ini banyak dipengaruhi oleh jumlah carian secara harian, jumlah backlink yang signifikan dan juga backlink dari laman web yang juga mempunyai kekuatan di Google.

Maknanya KUJIE telah membina jenama di enjin carian — Google terutamanya. ‘Authority Listing’ akan memberikan lebih keyakinan kepada pelawat untuk klik kepada pautan yang diberikan oleh Google.

©Kujie – sob…sob…. saya nak nangis! :lol:

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

32 thoughts on “Google Authority Listing : kujie”

  1. tahniah…. tingkatkan lagi usaha anda untuk mencapai kejayaan yg lebih cemerlang.
    (copy dari komen dlm kad kemajuan murid).
    Apa pun, blog kujie memang besttt sangat. sekali lagi tahniah.

    cikgu panjis last blog post..Jom Berehat

  2. wah2, mantapnye.. tahniah kepada akak, huhu, nak try taip nickname sendiri kat google, mintak2 dapat authority listing gak.. haha!!

    samanosuke_04s last blog post..Aku, korang dan Twitter…

  3. owh.. sbb ini rupanya.. he he.. ingatkan nape Kak Jie tiba2 ucap terima kasih kat blog..

    u deserve it :mrgreen:

    Mohd Ismails last blog post..Custom URL untuk Facebook Dengan Domain Sendiri

  4. Meh opah sob sob sama meh. Berkongsi air mata gumbira. Canggih ooo… dapat lesen besau… ha ha ha.

    ODs last blog post..What Opah Did Last Summer… Ceh… Last 3 Days Laa…

  5. saya pun sedang berusaha ni..

    haritzs last blog post..Jadi beruntunglah kepada mereka yang mempunyai suami boroi

  6. Aaaa…. apa maksudnya authority listing tu ye? Maknanya Google suggest a few other things that can be found on one’s blog ke? Atau kata kunci tu hanya pegi that page aje (as first choice lah) 🙄 (Saya galah budak belajar, bla, bla, bla – check link mohdismail.net tu pun kureng paham. Banyak makan isi badan binatang nih agaknya. Mmg fav pun hati lembu/ayam)

    kruel74s last blog post..Inside the mind of Malaysia top banker

  7. oo.. sama macam topo la.. hehe…
    apepun tahniah…

    sekarang sedang menggalas cabaran supaya keyword menteil dapat mengatasi keyword mentol.. huhu..
    ntah pape..

  8. hohoho best ke benda ni sebenarnye? hohoho topotato pon dapat gak authority listing ni.. tapi xleh nak dibaggakan sangat la sebab keyword topotato memang xde saingan lain.. hohoho

    1. @fiezabaiduri, hehehe Bai…. try la taip nick sendiri..mesti dok 1st page punya…. :mrgreen:

      tak moh nanes arr…nk lipat kain..semlm tak sempat :mrgreen:

Comments are closed.