Google Authority Listing : kujie

Pagi tadi saya gatal-gatal tangan klik Statistics di MyBlogLog. Salah satu bahagian “Where Readers Came From” tu saya klik pada pada “Google Search: kujie”

Tahu apa yang saya jumpa? Blog saya telah diberikan Authority Listing oleh Google!

 Google Authority Listing : kujie

Google Authority Listing : kujie

Sesiapa yang kerap  menaip  kata kunci di Google akan tahu perbezaan hasil carian dengan ‘Authority Listing’. Mengikut www.mohdismail.net , ‘Authority Listing’ ini banyak dipengaruhi oleh jumlah carian secara harian, jumlah backlink yang signifikan dan juga backlink dari laman web yang juga mempunyai kekuatan di Google.

Maknanya KUJIE telah membina jenama di enjin carian — Google terutamanya. ‘Authority Listing’ akan memberikan lebih keyakinan kepada pelawat untuk klik kepada pautan yang diberikan oleh Google.

©Kujie – sob…sob…. saya nak nangis! :lol:

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Blog saya sepertinya belum punya nie..
    Butuh kerja keras untuk memperoleh google authority listing
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Cara Meningkatkan Trafik BlogMy Profile

  2. buat keyword baru mesti xde saingan,tapi nak naikkan keyword tu satu hal juga..bila bw ke blog2 yang banyak info mcm ni..bru sikit2 faham dunia blogging ni..banyak lagi rahsia-rahsia mak power rangers yang perlu saya korek huhu
    Jom terjah post menarik dari pneumedic ..RIVER OF DARKNESS 2010 MKV &amp RMVBMy Profile

  3. Salam.. Tahniah buat Kak Kujie… Itu tanda kehebatan blog org Melayu.. 💡 :mrgreen: Syabas kak.. Salam perkenalan.. I love your blog.. 😀

    Nurs last blog post..too busy… sorryy..

  4. N81blogger says:
  5. tahniah 😛 tahniah 😆 tahniah ❗

    zanys last blog post..Bermacam perangai……………

  6. BAGAK says:

    tahniah!!

    saya pun akan menuju ke sana

  7. wow congrats!!

  8. tahniah…. tingkatkan lagi usaha anda untuk mencapai kejayaan yg lebih cemerlang.
    (copy dari komen dlm kad kemajuan murid).
    Apa pun, blog kujie memang besttt sangat. sekali lagi tahniah.

    cikgu panjis last blog post..Jom Berehat

  9. tahniah kak jie !!

    Mindaku Di Sinis last blog post..Respons : Kisah di sebalik dua bukit, satu batang

  10. samanosuke_04 says:

    wah2, mantapnye.. tahniah kepada akak, huhu, nak try taip nickname sendiri kat google, mintak2 dapat authority listing gak.. haha!!

    samanosuke_04s last blog post..Aku, korang dan Twitter…

  11. wahhh kak kujie dah fofular la…hebat!

    fazemys last blog post..Wallpaper Yang Menarik dan Mustajab

  12. tahniah..best nyer….

  13. wan wma says:

    Wah! Bestnyer…………TAHNIAH! 😉

  14. alang says:

    saya baru jerk nak bertatih..hahaaa 😯

    alangs last blog post..

  15. udah ghope VIP ek kak?? tahniah2.. 😀

    Zanas last blog post..Desktop

  16. Mohd Ismail says:

    owh.. sbb ini rupanya.. he he.. ingatkan nape Kak Jie tiba2 ucap terima kasih kat blog..

    u deserve it :mrgreen:

    Mohd Ismails last blog post..Custom URL untuk Facebook Dengan Domain Sendiri

  17. Meh opah sob sob sama meh. Berkongsi air mata gumbira. Canggih ooo… dapat lesen besau… ha ha ha.

    ODs last blog post..What Opah Did Last Summer… Ceh… Last 3 Days Laa…

  18. wow..sama la cam blog hubby kita..type je akubetul..sure encik google letak paling atas..
    hubby jenuh terang pasal ni..tapi teman dok la mengerti sampai ari ini ape maksud authority listing..wekekekeke…

    roses last blog post..Uri Di Bawah atau Placenta Previa (PP)

  19. alamak! sohih tak mengerti isu ni….. rabun IT 😉

    Mak Sus last blog post..Tisu dan wanita

  20. haritz says:

    saya pun sedang berusaha ni..

    haritzs last blog post..Jadi beruntunglah kepada mereka yang mempunyai suami boroi

  21. suealeen says:

    saya dah tak terkejar dah kak jie ni… hehehe… :mrgreen:

  22. Aaaa…. apa maksudnya authority listing tu ye? Maknanya Google suggest a few other things that can be found on one’s blog ke? Atau kata kunci tu hanya pegi that page aje (as first choice lah) :roll: (Saya galah budak belajar, bla, bla, bla – check link mohdismail.net tu pun kureng paham. Banyak makan isi badan binatang nih agaknya. Mmg fav pun hati lembu/ayam)

    kruel74s last blog post..Inside the mind of Malaysia top banker

  23. Mohd Hafifi says:

    huhu..blog2 BM tak byk dapat Authority Listing ni..tahniah kak jie 😀

  24. lihatlah dunia!

    Lan Bingkas last blog post..Award Mei 2009

  25. Tahniah.. GEREK tuh… kak Jie memang power… go go go power rangers…. :mrgreen:

    samdaddycools last blog post..Beruk, Ayam dan Babi

  26. menteil says:

    oo.. sama macam topo la.. hehe…
    apepun tahniah…

    sekarang sedang menggalas cabaran supaya keyword menteil dapat mengatasi keyword mentol.. huhu..
    ntah pape..

  27. hohoho best ke benda ni sebenarnye? hohoho topotato pon dapat gak authority listing ni.. tapi xleh nak dibaggakan sangat la sebab keyword topotato memang xde saingan lain.. hohoho

    • @topo, best…sebab dulu tak de..skrg baru ade…hehehe

      entri pagi lepas segala beban dah selesai :mrgreen:

  28. menangis lah sepuasnya.. 😛

    ade try search kekunci, ada kuar link ke blog bai.hehe.. 😆

    fiezabaiduris last blog post..Telefon ku rosak

    • @fiezabaiduri, hehehe Bai…. try la taip nick sendiri..mesti dok 1st page punya…. :mrgreen:

      tak moh nanes arr…nk lipat kain..semlm tak sempat :mrgreen:

Trackbacks

  1. […] nak share…. kalau taip keyword “kujie” pada search google, anda akan nampak  Google Authority Listing blog ini dan terdapat link ‘Aiman’. Cuba klik ‘Aiman’ dan anda akan di bawa […]