Gossip Lelaki : Kujie Garang

Tadi blogger dari Kanada  twitpic  print screen macam di atas.  hehehe   gossip orang lelaki.

“comel je awak tau…. awak nak tanya petua rumahtangga ke, hantarlah emai melalui Hubungi Kujie atau tinggalkan komen di Tanya Kujie”

Ada yang kenal saya secara online lebih 5 tahun, dan saya pernah jumpa kenalan online lebih dari 100 orang.

Jom kita tanya mereka diluar sana – saya garang ke?

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. katanya kadang2 serius. boleh join obe di blogserius lah kalau mcm tu hehe 😆
    Jom terjah post menarik dari afiq aiman ..Kualiti Atau Kuantiti Blog Post? [Yang Mana Lebih Penting?]My Profile

  2. muhammad fakhruddin says:

    Pada saya kita memang suka letak persepsi awal terutamanya orang yang kita hanya kenal dalam talian. Bila dah jumpa memang 180 darjah daripada apa yang kita fikirkan 😎
    Jom terjah post menarik dari muhammad fakhruddin ..Catatan Si Perantau Dari ManinjauMy Profile

  3. sama la kita datin..mamat baru 1 bulan lbih jtuh cinta dan jthu hati dekat blog kak jie ni…he3..
    dalam 1 bulan ni..kak jie tak grang 😀
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Menanti Sesuatu Yang Pasti Akan Menjadi Milik MamatMy Profile

  4. kelakar ayat tu.. tapi betul ke kak jie garang? takotnye.. hehe
    Jom terjah post menarik dari Iqbal ..Tips Elak Akaun Facebook di HackMy Profile