Hidup Biar Sedap Sepanjang Januari 2010

Sehingga 31/01/2010 blog ini mengandungi 1,235 Posts dan 34,519 Comments .

Sepanjang Januari 2010 blog ini menghasilkan 40 Posts. Antara 10 post yang mendapat perhatian pengunjung tidak termasuk 3 post isu semasa yang melebihi +2000 visited setiap satu. Jumlah kunjungan tersebut tidak termasuk tuan punya blog kerana saya telah memasang filter untuk diri sendiri.

  • Komen Cili Api Di Geng Blogger (988 visited)
  • Beza buah dada lelaki dan perempuan ( 872 visited)
  • Keputusan Kemasukkan Ke Sekolah Berasrama Penuh Anak Saya (691 visited)
  • Kenapa Saya Tak Join Nuffnang? ( 523 visited )
  • Blogger WordPress Sombong? ( 493 visited)
  • Please..Please..Please..Kamu Jangan Nakal ( 436 visited )
  • Hubungan Cinta Jarak Jauh (418 visited )
  • Kesan seksual waktu membuka bungkusan hadiah ( 377 visited )
  • Hari Terakhir Bersama Kak Jie di Geng Blogger (366 visited)
  • Kenali Sifat Binatang Dalam Diri Kita (332 visited)

MASA UNTUK BERUNDUR SELANGKAH

It’s definitely time to take a break, to recharge my batteries

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

51 thoughts on “Hidup Biar Sedap Sepanjang Januari 2010”

  1. Cukup kagum dengan Kak jie. Walau sibuk dgn aktiviti offline, aktiviti online tetap mantap aje.
    .-= hafizmd´s last blog ..Chot vs Saod =-.

  2. maksu x penah checking2 balik postings lama, tapi elok gaks sesekali diauditkan…. kita boleh kaji sendiri turun naiknya…. thumbs up to Jie πŸ˜›
    .-= Mak Su´s last blog ..Update dua haribulan dua =-.

  3. tahniah kak Jie!
    entry akak mmg menarik untuk di baca.. kadang2 buat saya terfikir, senyum sendiri, suka, senang citer macam2 rasa sbb macam2 ada…

  4. Betul tu bila kita berada dalam suasana yang sama BISA hilang kreativitinya .. rehat sebentar tinggalkan dunia blog sebentar tapi kekadang kalau sudah menjadi makanan harian jadi susah juga nak tinggalkan walau 1-2 hari…rasa rindu pasti ada.
    .-= denaihati´s last blog ..Hidup Berani Untuk Gagal apa entri pilihan ANDA =-.

  5. Salam…
    Hebat la kak jie…Blogger sejati..
    40 entri ek?Sy nk wt 1 entri seminggu pon pyh..haha
    .-= oh!dawie´s last blog ..Tutorial | Simple Framing =-.

  6. tentu ada kisah duka disebalik berita gembira nie kanss..

    kena ber”GURU” dgn kak G lepas nie!!!
    .-= Ayah Aiman´s last blog ..Pergi Tak Akan Kembali… =-.

    1. @Ayah Aiman, jarang luahkan perasaan keterlaluan kat blog –
      saya bukan guru yang baik – tak pandai menulis artikel yang berilmiah.. πŸ˜†
      tapi saya blogger yang rajin membaca – itu saja πŸ˜†

      Tips di sini – rajin membaca πŸ˜†

      1. @Kujie, tu yang susah orang kita memang ramai yg malas membaca…
        .-= denaihati´s last blog ..Hidup Berani Untuk Gagal apa entri pilihan ANDA =-.

        1. @denaihati, tabiat membaca kena dipupuk sejak kecik lagie..klu dah besar mmg payah..bak kata pepatah lama “Melentur Buluh Biarlah dari Rebungnya”…
          .-= Ayah Aiman´s last blog ..Pergi Tak Akan Kembali… =-.

      2. @Kujie, tak pandai takpe, janji IKHLAS…
        .-= Ayah Aiman´s last blog ..Pergi Tak Akan Kembali… =-.

      3. @Kujie, Buluh kalau dah jadi rebung memang susah nak dilentur. Mungkin boleh dibuat lemang saje.. :mrgreen:
        .-= hafizmd´s last blog ..Chot vs Saod =-.

  7. lupa nak catat smlm… hoho..
    .-= Mr.Bintang´s last blog ..Pilihan Raya Kecil Dun Gunung Denai, 28 Calon Bertanding =-.

          1. @Kujie, saya pun ada plugin ni memang best boleh sentiasa monitor
            .-= denaihati´s last blog ..Hidup Berani Untuk Gagal apa entri pilihan ANDA =-.

          2. @Kujie, ok thanks kak. nnt sy cube.. hehe..
            .-= Mr.Bintang´s last blog ..Pilihan Raya Kecil Dun Gunung Denai, 28 Calon Bertanding =-.

    1. @.D.d L a L a., blog kak jie simple – kisah seorang isteri, ibu , anak menantu dan kisah blogger…. blog peribadi yang diupgardekan untuk informasi secara tanpa sedar πŸ˜†

  8. tahniah kak ujie..blog kak ujie memang menjadi inspirasi buat saya…teruskan berblog..saya suka baca entry kak ujie,membuatkan saya berfikir…

    P/s :maaf,kadang2 komen saya yang agak tak related dengan entry kak ujie…
    .-= eyriqazz´s last blog ..I Love Nuffnang =-.

    1. @eyriqazz, sangat-sangat berhati-hati untuk tidak menulis entri yang ‘hot dan sensasi’
      sebab tanggungjawap lebih besar πŸ˜†
      kak jie hanya nak bersantai menulis blog kerana minat dan mencuba beberapa tips yang diperolehi dari pembacaan

  9. salam ka jie…lum terjenguk d sini lagi…tak tau plak sini xda shout box…ekekekek…apapun…selamat berkenalan…
    .-= eryati´s last blog ..Tips Blogwalking yang berkesan =-.

    1. @eryati, salam eryati… terimakasih kunjungan balas

      blog kak jie tak de shoutbox sbb kak jie pemalas….

      komen kt blog pun tak sempat nak reply semua..kalau ada shoutbox..mmg tempat spam je la…lagi pun kak jie suka beramah mesra dgn blogger bukan spammer πŸ˜†

      1. @Kujie, ntah la kak kengkadang shout box wat org salah guna kan…ngeheheh…komen box akak ni best la…macamana nak dapat?
        .-= eryati´s last blog ..Tips Blogwalking yang berkesan =-.

  10. hohoh semua post stock rats-ratus je hits dia.. giler dasyat..
    .-= topo´s last blog ..Serlahkan Blog Dengan Favicon yang Unik =-.

    1. @topo, tapi ada beberapa post tahun lepas boleh memintas post baru…dan yang agak pelik, bukan post SEO pun…post peribadi biasa… πŸ˜†

    1. @tekkaus, knizam pernah ada sebulan 150+ entri tau…

      normal sehari 1 post, cuma kadang2 je ada 2

      belum cukup tegar πŸ˜†

Comments are closed.