Hidup Biar Sedap Sepanjang Januari 2010

Sehingga 31/01/2010 blog ini mengandungi 1,235 Posts dan 34,519 Comments .

Sepanjang Januari 2010 blog ini menghasilkan 40 Posts. Antara 10 post yang mendapat perhatian pengunjung tidak termasuk 3 post isu semasa yang melebihi +2000 visited setiap satu. Jumlah kunjungan tersebut tidak termasuk tuan punya blog kerana saya telah memasang filter untuk diri sendiri.

  • Komen Cili Api Di Geng Blogger (988 visited)
  • Beza buah dada lelaki dan perempuan ( 872 visited)
  • Keputusan Kemasukkan Ke Sekolah Berasrama Penuh Anak Saya (691 visited)
  • Kenapa Saya Tak Join Nuffnang? ( 523 visited )
  • Blogger WordPress Sombong? ( 493 visited)
  • Please..Please..Please..Kamu Jangan Nakal ( 436 visited )
  • Hubungan Cinta Jarak Jauh (418 visited )
  • Kesan seksual waktu membuka bungkusan hadiah ( 377 visited )
  • Hari Terakhir Bersama Kak Jie di Geng Blogger (366 visited)
  • Kenali Sifat Binatang Dalam Diri Kita (332 visited)

MASA UNTUK BERUNDUR SELANGKAH

It’s definitely time to take a break, to recharge my batteries

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. berundur selangkah? kenapa?
    .-= ariff´s last blog ..Mari Memasak Makaroni Goreng =-.

  2. Awalan yang baik pastinya akan diikuti dengan yang lebih baik….. πŸ˜†
    .-= Kak Long´s last blog ..Safar =-.

  3. nak gi view post bulan jan jugak, pastu wat cmni… πŸ˜›
    .-= beliamuda´s last blog ..Tarikh Semakan Program Matrikulasi Sesi 2010/2011 =-.

  4. knightblogger says:

    huhu, bukan senang tu..
    .-= knightblogger´s last blog ..What’s Blogger hate to do? =-.

  5. sy xnk jeles, tp xleh, kne jeles gak..haha
    .-= x-po´s last blog ..PENGALAMAN SEBAGAI GURU =-.

  6. waa…jeles saya
    sibuk dengan kerja, tak dapat nak blogging selalu… πŸ™‚

  7. Wah..saya belum sampai tahap hardcore blogger, benda-benda macam tu saya belum amik ‘port’
    .-= samdaddycool´s last blog ..Bisnes emas daripada barangan elektronik terpakai =-.

  8. wah
    kagum!
    kagum!
    .-= asie´s last blog ..phewitt~ dapat wang! =-.

  9. Cukup kagum dengan Kak jie. Walau sibuk dgn aktiviti offline, aktiviti online tetap mantap aje.
    .-= hafizmd´s last blog ..Chot vs Saod =-.

  10. Wow Kak Kujie, begitu cemerlang sekali pencapaian awal tahun 2010 ini. Tahniah. Kagum saya. πŸ˜‰
    .-= amirulfaiz´s last blog ..Evaluating the effectiveness of Maintenance Strategy =-.

  11. bila la saya boleh tulis byk2 dalam blog ni..
    .-= fiezaradzi´s last blog ..Semuanya Kerana Cinta =-.

  12. wah, hebatnye kak jie.. bagus2.. teruskan usaha.. πŸ™‚

  13. hoho tahniah.. sememangnya otai..
    .-= zuls´s last blog ..Twitter : Antara Follower dan Kawan =-.

  14. maksu x penah checking2 balik postings lama, tapi elok gaks sesekali diauditkan…. kita boleh kaji sendiri turun naiknya…. thumbs up to Jie πŸ˜›
    .-= Mak Su´s last blog ..Update dua haribulan dua =-.

  15. mrs sufian says:

    tahniah kak Jie!
    entry akak mmg menarik untuk di baca.. kadang2 buat saya terfikir, senyum sendiri, suka, senang citer macam2 rasa sbb macam2 ada…

  16. 1k? fuhh..banyak tu.. :mrgreen:
    .-= titan´s last blog ..21 orang TNX Super Knight =-.

  17. denaihati says:

    Betul tu bila kita berada dalam suasana yang sama BISA hilang kreativitinya .. rehat sebentar tinggalkan dunia blog sebentar tapi kekadang kalau sudah menjadi makanan harian jadi susah juga nak tinggalkan walau 1-2 hari…rasa rindu pasti ada.
    .-= denaihati´s last blog ..Hidup Berani Untuk Gagal apa entri pilihan ANDA =-.

  18. wahh..hebat2 kak jie..two thumbs up for u..
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Alasan semata-mata =-.

  19. wah.. hebatnya!!! πŸ™‚ tahniah!!!
    .-= zuhaini´s last blog ..Tidur ketika menjadi co-driver di waktu pagi ketika hendak ke kerja adalah.. =-.

  20. wah.. traffic gile2 kat blog kak jie ni.. apapun, tahniah..
    .-= sayahappyslalu´s last blog ..My Friend’s Engagement.. =-.

  21. Salam…
    Hebat la kak jie…Blogger sejati..
    40 entri ek?Sy nk wt 1 entri seminggu pon pyh..haha
    .-= oh!dawie´s last blog ..Tutorial | Simple Framing =-.

  22. Ayah Aiman says:

    tentu ada kisah duka disebalik berita gembira nie kanss..

    kena ber”GURU” dgn kak G lepas nie!!!
    .-= Ayah Aiman´s last blog ..Pergi Tak Akan Kembali… =-.

    • @Ayah Aiman, jarang luahkan perasaan keterlaluan kat blog –
      saya bukan guru yang baik – tak pandai menulis artikel yang berilmiah.. πŸ˜†
      tapi saya blogger yang rajin membaca – itu saja πŸ˜†

      Tips di sini – rajin membaca πŸ˜†

      • denaihati says:

        @Kujie, tu yang susah orang kita memang ramai yg malas membaca…
        .-= denaihati´s last blog ..Hidup Berani Untuk Gagal apa entri pilihan ANDA =-.

        • Ayah Aiman says:

          @denaihati, tabiat membaca kena dipupuk sejak kecik lagie..klu dah besar mmg payah..bak kata pepatah lama “Melentur Buluh Biarlah dari Rebungnya”…
          .-= Ayah Aiman´s last blog ..Pergi Tak Akan Kembali… =-.

      • Ayah Aiman says:

        @Kujie, tak pandai takpe, janji IKHLAS…
        .-= Ayah Aiman´s last blog ..Pergi Tak Akan Kembali… =-.

      • @Kujie, Buluh kalau dah jadi rebung memang susah nak dilentur. Mungkin boleh dibuat lemang saje.. :mrgreen:
        .-= hafizmd´s last blog ..Chot vs Saod =-.

  23. Mr.Bintang says:

    lupa nak catat smlm… hoho..
    .-= Mr.Bintang´s last blog ..Pilihan Raya Kecil Dun Gunung Denai, 28 Calon Bertanding =-.

    • @Mr.Bintang, post ni dalam draft dari semalam lagi… mgkn nak buat setiap bulan ( kalau tak lupalah..hehehe )

      • Mr.Bintang says:

        @Kujie, hehe.. same lah.. tp lupe nk wat.. :mrgreen:

        er. kakjie.. analytic apa yang best erk?

        • @Mr.Bintang, yg ni kak jie guna plugin Top 10, tak nak letak kat sidebar, letak kat Dashboard pun boleh..

          • denaihati says:

            @Kujie, saya pun ada plugin ni memang best boleh sentiasa monitor
            .-= denaihati´s last blog ..Hidup Berani Untuk Gagal apa entri pilihan ANDA =-.

          • Mr.Bintang says:

            @Kujie, ok thanks kak. nnt sy cube.. hehe..
            .-= Mr.Bintang´s last blog ..Pilihan Raya Kecil Dun Gunung Denai, 28 Calon Bertanding =-.

  24. .D.d L a L a. says:

    saya satu pos sehari pun sangat merangkak…shud find more energy to write la…

    • @.D.d L a L a., blog kak jie simple – kisah seorang isteri, ibu , anak menantu dan kisah blogger…. blog peribadi yang diupgardekan untuk informasi secara tanpa sedar πŸ˜†

  25. tahniah kak ujie..blog kak ujie memang menjadi inspirasi buat saya…teruskan berblog..saya suka baca entry kak ujie,membuatkan saya berfikir…

    P/s :maaf,kadang2 komen saya yang agak tak related dengan entry kak ujie…
    .-= eyriqazz´s last blog ..I Love Nuffnang =-.

    • @eyriqazz, sangat-sangat berhati-hati untuk tidak menulis entri yang ‘hot dan sensasi’
      sebab tanggungjawap lebih besar πŸ˜†
      kak jie hanya nak bersantai menulis blog kerana minat dan mencuba beberapa tips yang diperolehi dari pembacaan

  26. ermm~ macam mana nak pasang filter untuk diri sendiri tu ye kak jie? ❓

    • @Akuro San, Jangan tick Track visits of authors on their own posts? jadi bila kita sendiri view post kita…dia tak count

  27. salam ka jie…lum terjenguk d sini lagi…tak tau plak sini xda shout box…ekekekek…apapun…selamat berkenalan…
    .-= eryati´s last blog ..Tips Blogwalking yang berkesan =-.

    • @eryati, salam eryati… terimakasih kunjungan balas

      blog kak jie tak de shoutbox sbb kak jie pemalas….

      komen kt blog pun tak sempat nak reply semua..kalau ada shoutbox..mmg tempat spam je la…lagi pun kak jie suka beramah mesra dgn blogger bukan spammer πŸ˜†

      • @Kujie, ntah la kak kengkadang shout box wat org salah guna kan…ngeheheh…komen box akak ni best la…macamana nak dapat?
        .-= eryati´s last blog ..Tips Blogwalking yang berkesan =-.

        • @eryati, kak jie guna blog wordpress selfhosting…dah ada domain dgn hosting sendiri nanti kak jie ajar..hehehe πŸ˜†

  28. hohoh semua post stock rats-ratus je hits dia.. giler dasyat..
    .-= topo´s last blog ..Serlahkan Blog Dengan Favicon yang Unik =-.

    • @topo, tapi ada beberapa post tahun lepas boleh memintas post baru…dan yang agak pelik, bukan post SEO pun…post peribadi biasa… πŸ˜†

  29. Tengok lar hits hits yang kak dapat untuk setiap post….ganas betul kak. πŸ˜€
    .-= tekkaus´s last blog ..Why I MIA? =-.

  30. War…ganasnya kak! Januari saje sudah ada 40 post?
    .-= tekkaus´s last blog ..Why I MIA? =-.