Jumpa Anak Isteri Blogger

Majlia Pelancaran Rakan Niaga Program Qurban & Aqiqah Di Kemboja (RAQA)


Tempat : Hotel Equatorial, Bangi
Anjuran : Al Ansar Agro Sdn Bhd ( e-qurban ) jemputan denaihati
Dirasmikan oleh : YM Tan Sri Dato’ Seri Tengku Ahmad Rithaudeen Tengku Ismail.

Rakan blogger semeja

Jumpa blogger popular – Yanmie , Eyriqazz dan Joe

Blogger pengaturcara laman web – Anarm ( tiada di dalam gambar ) Jaws ,

Makan-makan dengan blogger – Jai yang  suka mengusik, kita tempek gambar dia

Anak² blogger – nak booking, buat baik dengan mak bapa dia sekarang.

Isteri² blogger – wanita disebalik kejayaan seorang lelaki!

Jumpa adik blogger – yang ni kena contact @ariffshah untuk tanya status.

Gambar denaihati?

Tuan rumah cakap – Just for your eyes only

Terimakasih DenaiHati atas jemputan majlis hi-tea yang meriah dan bermanfaat ini.  Juga Yanmie , Eyriqaa , Jai , Anarm , Jaws  dan Joe .

……entri kak jie banyak yg garang² ke ?  Dasar blogger, dok dalam majlis orang, nak bertweet bergossip juga tu ….:mrgreen:

sebahagian gambar koleksi yanmieonline.com

46 Replies to “Jumpa Anak Isteri Blogger”

  1. Salam,
    seronok dapat jumpa ramai2 mcm nie, lebih lagi jumpa makcik je yang ku ingatkan selama nie garang 😆 rupanya tak kenal maka tak cinta, dah kenal baru tau cinta ke tak, tapi..seriusss tengah ‘cinta’ nie 😆

    intan pun comel, kalau jalan berdua xmustahil org cakap adik beradik…ehehe, abislah kembang semua bdn kena puji 😆
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Alhamdulillah Menang iPad2My Profile

  2. Terima kasih tak terhingga dapat hadir di Majlis kami yang tak seberapa ini. Program ni jadi suntikan semangat untuk buat program khas untuk blogger dimasa depan.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..iPad 2 tahniahMy Profile

  3. Kak Jie hanya pernah pergi 2 gathering
    sekali tahun lepas GB punya
    ini bukan gathering blogger, tapi jemputan majlis lain
    kebetulan ada beberapa blogger lain juga dijemput.

  4. ariff belum balik, dia kat Russian tengah nangis sorang nengok gambar ni…hehehe

    tapi adik dia yg datang , jadi wakil

  5. kesian intan semlm, dia balik tusyen 12.30
    siap2…keluar dari rumah, tak sempat nak siap, pakai tudung dlm kereta sementara kak jie memandu…pandai pula dia belet2 sendiri tu…hihi 😆

  6. Rugi tak dapat nak join, jemputan di terima di saat2 akhir… 🙂 kalau tak lerh berkenal-kenalan ngan ramai blogger…

Comments are closed.