Jumpa Anak Isteri Blogger

Majlia Pelancaran Rakan Niaga Program Qurban & Aqiqah Di Kemboja (RAQA)


Tempat : Hotel Equatorial, Bangi
Anjuran : Al Ansar Agro Sdn Bhd ( e-qurban ) jemputan denaihati
Dirasmikan oleh : YM Tan Sri Dato’ Seri Tengku Ahmad Rithaudeen Tengku Ismail.

Rakan blogger semeja

Jumpa blogger popular – Yanmie , Eyriqazz dan Joe

Blogger pengaturcara laman web – Anarm ( tiada di dalam gambar ) Jaws ,

Makan-makan dengan blogger – Jai yang  suka mengusik, kita tempek gambar dia

Anak² blogger – nak booking, buat baik dengan mak bapa dia sekarang.

Isteri² blogger – wanita disebalik kejayaan seorang lelaki!

Jumpa adik blogger – yang ni kena contact @ariffshah untuk tanya status.

Gambar denaihati?

Tuan rumah cakap – Just for your eyes only

Terimakasih DenaiHati atas jemputan majlis hi-tea yang meriah dan bermanfaat ini.  Juga Yanmie , Eyriqaa , Jai , Anarm , Jaws  dan Joe .

……entri kak jie banyak yg garang² ke ?  Dasar blogger, dok dalam majlis orang, nak bertweet bergossip juga tu ….:mrgreen:

sebahagian gambar koleksi yanmieonline.com

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. datnag jugak ye kak yanmie kat majlis tu..haha..mesti meria ni
    Jom terjah post menarik dari afif ..Aaron Aziz Kahwini Peminat?My Profile

  2. bestnya dapat berkumpul dgn blogger2 popular… 😆
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..100% Authentic Coach PoppyMy Profile

  3. Sumijelly says:

    bilakah sumi nak berjumpa ngna kak Jie ni?? hehehe

    insya allah ada masa kita ketemu ye kak
    Jom terjah post menarik dari Sumijelly ..Jom sertai Giveaway dari Miza Yusuf!My Profile

  4. salam…

    baru nampak keseronokan dunia blog…buleh gathering sesama kawan…

    dulu money is power…skang blogging is power…

    hehehehe…komen tah pape..
    Jom terjah post menarik dari zainal ..Sukarnya Menjaga AnakMy Profile

  5. teringin jugak bertemu dengan blogger-blogger popular ni suatu hari nanti 🙂
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Teknik Jualan BerpengaruhMy Profile

  6. sape adik dia kak jie?
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Teknik Jualan BerpengaruhMy Profile

  7. mankuchai says:

    Nak sangat tgk blogger Denai Hati yang baik hati tu…bila agaknya boleh berjumpa sembang2 sambil ngeteh…
    Jom terjah post menarik dari mankuchai ..Catatan seorang bapaMy Profile

  8. Cit.. dulu kak jie jelitawan tu.. skrg keayuan dan kejelitawannya sudah tumpah pada anaknya.. hehehehe

    opppps.. ke lautan dalam sudah. hahahha

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..GKKJ kena sepak dengan MALWAREMy Profile

  9. wah bestnya dpt tgk bro DH live. jeles2. hahah
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..Apartment Sekecil 20 Kaki Persegi Tetapi Idea Dekorasi Sebesar KLCCMy Profile

  10. wah, jejai dengan eyriqazz pon mai. hebat btol la depa ni. denaihati for your eyes only? isk2
    Jom terjah post menarik dari matjoe ..LELUCKY dapat Harta Lebih, kenapa?My Profile

  11. Fazreen says:

    Mother of the mother kak jie ni sbb tu org ckp garang kot..kekeke..
    Jom terjah post menarik dari Fazreen ..Wallpaper of the Week #1 by FazreenMy Profile

  12. ramainya awek, ada single tak ni..kekeke
    Jom terjah post menarik dari syahrilhafiz ..Muaturun Firefox 5 Final (Versi Stabil)My Profile

  13. ingat nk buat mcm denaihati gak la.. Just for your eyes only.. bleh tak? 😛
    Jom terjah post menarik dari Anarm ..Selamat Hari Bapa, Happy Father’s Day 2011My Profile

  14. Salam, tumpang lalu (buat baik dengan mak dia hehe)

    tapi anak ku masih tecit. Anyway, what a great moments there. Tahniah kujie. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..RFQ: Memerlukan seorang designer untuk up kan page aku.My Profile

  15. yang pakai songkok tu mesti denaihati
    Jom terjah post menarik dari pereman ..Confirmed: Anak PM Akan Bertunang Mamat Kazakh 17/6 [Gambar]My Profile

  16. Salam,
    seronok dapat jumpa ramai2 mcm nie, lebih lagi jumpa makcik je yang ku ingatkan selama nie garang 😆 rupanya tak kenal maka tak cinta, dah kenal baru tau cinta ke tak, tapi..seriusss tengah ‘cinta’ nie 😆

    intan pun comel, kalau jalan berdua xmustahil org cakap adik beradik…ehehe, abislah kembang semua bdn kena puji 😆
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Alhamdulillah Menang iPad2My Profile

  17. ekeke…sonok plak tgk laki bini bergurau 😆
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Alhamdulillah Menang iPad2My Profile

  18. Denaihati says:

    Terima kasih tak terhingga dapat hadir di Majlis kami yang tak seberapa ini. Program ni jadi suntikan semangat untuk buat program khas untuk blogger dimasa depan.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..iPad 2 tahniahMy Profile

  19. akmalhilmi says:

    seronok tgk
    huuuu
    Jom terjah post menarik dari akmalhilmi ..KARTUNIS UJANG QAYYUM MENINGGAL DUNIAMy Profile

  20. Kak Jie hanya pernah pergi 2 gathering
    sekali tahun lepas GB punya
    ini bukan gathering blogger, tapi jemputan majlis lain
    kebetulan ada beberapa blogger lain juga dijemput.

  21. kembang tu tanda bahagia..tak de kurus kering mkn hati 😆

  22. ariff belum balik, dia kat Russian tengah nangis sorang nengok gambar ni…hehehe

    tapi adik dia yg datang , jadi wakil

  23. bilalah nak jumpa saya plak ye kak jie. teheheh
    Jom terjah post menarik dari alex adriana ..kerjaya pilihan jiwaMy Profile

  24. jangan puji sangat….nanti tambah kembang…he he he

  25. tu la….balik cepat.

  26. Wow Mijie ini terlebih sudah. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Soto Ayam sempena Hari BapaMy Profile

  27. Uihhh si eyriqazz nampak sangat kuat makan..hehe

  28. reezluv says:

    belum pernah jumpa blogger2 yang retis ni semua…kak jie pun belum lagi..:D
    Jom terjah post menarik dari reezluv ..Takziah:Zami Ismail @ Pak Uda Meninggal DuniaMy Profile

  29. bestnya tengok perjumpaan gini ..
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Tonton Online Imam Muda Musim 2 Episod 8My Profile

  30. bestnya hukhuk 😳
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Tonton Online Imam Muda Musim 2 Episod 8My Profile

  31. sedapnya makan..
    Jom terjah post menarik dari ariff ..Senarai Blog Yang Bakal Digodam – Backup Blog Anda SekarangMy Profile

  32. – aku sedang jeles –
    Jom terjah post menarik dari jemarioren ..T2J # 2: RepairMy Profile

  33. wah..seronoknyaa..teringin nak join gathering2 yg blogger – blogger selalu dok buat tu..tp tak dapat sebab mak ayah tak bagi keluar dari kepulauan ni sorang – sorang. nak ajak kawan, bagai dikata, confirm takmau 🙁
    tunggu kawen la kot baru nk dapat merasa T_T
    Jom terjah post menarik dari fina fento ..BALI: a simple giveaway for fabulous followers…My Profile

  34. lesung pipit tu yang buat nampak muda tu… macam kakak ngan adik dalam gambar.
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..Tips untuk lebih kreatifMy Profile

  35. gambar pakai rayban tak ada ke kak?hehe
    Jom terjah post menarik dari yusri ..Luahan Hati dari Peminjam Blacklist PTPTNMy Profile

  36. hehe, setahun baru jmpa balik =)
    Jom terjah post menarik dari joegrimjow ..Nora Elena : Scene yang dipotong dalam episod akhirMy Profile

  37. hihihi………….. mcm model suratkhabar lama… 😀

  38. kesian intan semlm, dia balik tusyen 12.30
    siap2…keluar dari rumah, tak sempat nak siap, pakai tudung dlm kereta sementara kak jie memandu…pandai pula dia belet2 sendiri tu…hihi 😆

  39. Kak jie..nak booking intan boleh..hihihi 😆
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Wordless Wednesday #1My Profile

  40. eh.. kenape takde gambar kakjie pakai rayban.. 😛

  41. hahaha
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Percubaan memasang Google Adsense di blog berbahasa MelayuMy Profile

  42. hik3..seronok dpt jumpa kak jie….hik3,mula2 tu memang ingat garang…dah jumpa memang happening,siap boleh usik2 lagi..Kak jie,blogger yang memang saya kagum dan byk mengajar erti asam garam kehidupan….
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Jom Jumpa Hero Nora Elena di Oreo Daddy DunkMy Profile

  43. Rugi tak dapat nak join, jemputan di terima di saat2 akhir… 🙂 kalau tak lerh berkenal-kenalan ngan ramai blogger…

  44. memang benar apa yang dikata orang lain, nampak muda lagi kalau tengok secara live, kadang2 bila 2,3 kali tengok macam adik beradik dgn intan, hehe

    *ok ini bukan bodek
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Wordless Wednesday #1 Adam, Muhammad Fahim dan HarrisMy Profile

Trackbacks

  1. […] Intan sentiasa bertuah bila menghadiri event dan bersama http://www.eQurban.com.. Tahun 2010, Intan menang cabutan bertuah sewaktu Majlia Pelancaran Rakan Niaga Program Qurban & Aqiqah Di Kemboja (RAQA) […]

  2. […] KakJie dan Intan, siapa kata kakjie garang?? heee peramah weiiii […]