Keputusan Giveaway Kujie2.com

Akhirnya giveaway yang dianjurkan telah ditutup dengan secara rasminya pada 11.59malam 18/10/2011 . Seramai 79 peserta telah menghantar entri mereka.

Terimakasih kerana meluangkan masa menyertai contest ini.

random giveaway

Dari senarai peserta yang mengikut tertib penyertaan, saya telah membuat satu cabutan secara random di random.org. Dan inilah keputusan yang dipaparkan.

Siapa 5 pemenang yang akan menerima 1 box 20pcs Almond Macarons with Variety Fillings setiap seorang .?

Kita tengok antara mereka 79 peserta ini, ada tak yang dapat mengesan diri sendiri…hiks!

Tahniah untuk pemenang.

Kepada peserta no 43 , 22 , 31 , 6 dan 50 ( saya pun belum tengok siapa blogger tersebut ) , sila hubungi saya, klik Hubungi Kujie dan hantar nama penuh dan alamat penghantaran yang akan diuruskan oleh Cik Min.  Cepat hantar alamat, cepat penghantaran hadiah.  Cik Min nak bercuti ke Indonesia pula…. kirim kek lapis ye! hehehe

Komen saya mengenai giveaway ini?

Ramai blogger tidak mengambil peluang untuk mendapatkan backlink dari blog saya ke blog utama mereka apabila mereka menggunakan blog kedua yang dibina semata² untuk mengambil bahagian dalam beberapa peraduan lain.

Kebiasaannya ruangan komen yang mempunyai link akan dispam dalam kotak spam tetapi untuk giveaway ini, saya membenarkan semua link diletakkan disitu tidak termasuk backlink dari commentluv.

Giveaway ini bukan sekadar peraduan dan hadiah tetapi ada rahsia teknikal tentang dunia blogging yang boleh dipelajari oleh blogger.

Sekali lagi, terimakasih untuk penyertaan dan beberapa cadangan yang dikemukakan.  Ada beberapa cadangan akan digunakan di masa akan datang…. tunggu s

Jadual harian saya agak padat sekarang.

p/s entri wordless saya dibawah mendapat respon dari pihak McDonalds dan seorang staff mereka menghubungi saya sebentar tadi.  Walaupun tanpa sebarang kata, gambar tersebut dengan sendirinya telah bercerita.

46 Replies to “Keputusan Giveaway Kujie2.com”

  1. Pingback: Macaron Cik Min Dan Telekung Cotton Paris | Hidup Biar Sedap
  2. TAHNIAH pada yang bertuah di giveaway kujie2.com…insya’ALLAH hadiah akan dihantar pada Isnin 31hb dengan khidmat GDEX.Selepas penghantaran cikmin akan sms tracking no kepada penerima.

    p/s alaaaa..baru baca post ni…terlepas pesanan kek lapis.. 😛
    Jom terjah post menarik dari cikmin ..Kursus DSLRMy Profile

  3. Hi kak ji,sy bru trbca entry ni..sorry lambat respond yer..btw thnks kak ji.alhamdulillah saya menang.tuptup number first lagi tuh :’) sy dah bagi detail dah.
    Jom terjah post menarik dari Nasyabella ..PROBLEMS!My Profile

  4. Kak ji,sorry lmbt respond .bru trbaca entry ni.tuptup sy menang 🙂 numb firstfirst lak uhh. Thnks kak ye!!

  5. Assalamualaikum,
    Akhirnya…masa ditunggu-tunggupun dah tiba. Waaaaa ramai betul yang masuk kontes ni nak merasa cik min punya macaron.

    Tahniah kepada semua pemenang. Errr…cik min tak nak pilih lebih dari 5 pemenang ke? La la la
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Perlu Lebih Power Tambah Sampai DuaMy Profile

Comments are closed.