Kita nak dengar…

kita

“Kita nak dengar pendapat orang lain tentang Kak Jie…” katanya

Macam-macam permintaan dari pengunjung, kan… Kalau nak baca apa pendapat Kita tentang saya, lawati  blog dia di [sini] .

Hari Isnin saya ada appointment , jadi semua orang ada banyak masa untuk menulis tentang diri saya.  Nak keji nak meluahkan apa yang tak puas hati, yang terbuku dihati, jantung, limpah , paru-paru …dipersilakan.  Tentang theme blog, sidebar blog atau gaya penulisan.  Semua boleh komen.

Lagi satu, iklan dipenjuru kanan blog (Peels ads) tu mengannggu ke tidak? Apa pendapat kawan-kawan?

Selasa  saya kembali!  Insyaallah.

©Kujie – Pemenang komen ke 25000 sudah ditemui..tunggu pengumumannya!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. mama,..mama,..engkaulah ratu hati ku…
    hehe..lagu utk mama :p

    syok menjengah ke blog mama ni.
    sukar utk dimengertikan.
    cewahh, mcm org angau la pulakss..hehe..

  2. iklan? takla menganggu..silau aje. hehe..
    .-= abrablog´s last blog ..TNX July Cashout: How to keep Make Money with TNX every month? =-.

  3. Saya rasa Kak Jie has the complete package ehem, menulis boleh, komunikasi dengan readers pun okay, webmastery pandai dan tak merapu.
    .-= GreenLava´s last blog ..Free Blogger templates with glider =-.

    • @GreenLava, Kak Jie dah tua lah….nak merapu apa ya…kena tapis nak publish pun..hal peribadi pun sikit je…lite2…. jgn terover sgt..org bosan 😆

  4. adv – ok
    kotak komen -ok
    theme – err ok la (yonna prefer hijau)
    msjbox – takde 🙁

    the rest is perfect.mama dah jadi idola pada bloggers2 lain tau ma 🙂 hehe.
    .-= yonna´s last blog ..Y529 : Pusat Kaunseling Yonna =-.

    • @yonna, tau ngape tak letak msjbox , tak tahan nak layan org dtg…pls klik blog saya and add as ur follower…geli arrr

      lagi pun tak sempat nk reply la…hehehe..slow loading lagi 😆

  5. iza suka theme ni berbanding semalam. tapi ekceli tak kisah pon theme camna, tetap nak mai merayau2 kat sini..hehe
    Peel ads tu comey ja. masa mula2 nampak semalam ingat benda apa jatuh. maklum lah duk kusyuk merenung aksara2 kat blog ni… 😀

    • @iza, sila pastikan url blog fiza btul…betul..u komen kat kongsiblog.com pun url sala..i tolong betulkan “ejaan blogspot” tu bukan blogsot
      .-= kita´s last blog ..Spam Duit Raya Dah Mula =-.

  6. saya suka dtg sini….suka sangat.
    .-= cikgu panji´s last blog ..Cerita Terkumpul =-.

  7. Kak Jie baikkkk, k. Jie best.. K. Jie cool. (ada unsur-unsur bodek kah?)
    .-= samdaddycool´s last blog ..Headscarf hijab Modern BEADS : Koleksi Tudung Permaisuri manik corak bunga =-.

  8. oke je peel ads tu…
    😀
    .-= chekguBH´s last blog ..Prevention Is Always Better Than Cure… =-.

  9. ponnn ponnn….

    jgn lupa sekembali ke dunia blog, dtg ke blog beri komen entri ini http://abangdinlorry.blogspot.com/2009/08/sekolahkan-abg-din.html

  10. ju br je mengenal kak jie… itu pun as a blogger… orgnya yg sebenar taka tau la mcmana…. bg ju, kak jie ni kira dah otai jg lah bab2 bloggin ni… nampak dr blog je dah tau dah matang…. anyway, teruskan berkongsi dan berbloggin’….
    .-= jue mj´s last blog ..FESYEN MENEMPUH H1N1 =-.

  11. tq kak jie yang paling cun tu komen aku siap di capture dengan pic smart aku sekali..hehehee
    .-= kita´s last blog ..Seorang Orang Awam Yang Prihatin =-.

  12. Saya pula berpendapat yang blog Kujie ni ‘macam-macam ada’.
    Theme tu, okay, sejuk mata memandang. Peel ad tu, comel jugak…
    .-= Kak Long´s last blog ..Satu Keputusan =-.

  13. sukalah ad kat hujung tu… suka sangat sebab cute aje.. takdelah menyusahkan orang macam ad kat online newspaper tu.. duduk tengah2.. silap browse aje, ad tu terus terbukak.. nak tutup kena click kat close pulak tu.. leceh sungguh..
    .-= Neeza´s last blog ..Ummi marah? =-.

  14. Life For Hire says:

    fuh…mantap btol..siap ada iklan peel ads lg…hehe…ok jer kak jie..tak rasa beza pon bg saya….
    .-= Life For Hire´s last blog ..Lawak Twitter Dalam David Letterman Show =-.

    • @Life For Hire, ada kawan lama email tanya boleh tak pasang iklan… bolehlah utk bil telekom bulan ni 😆

      • Life For Hire says:

        @Kujie, uih..iklan biasa-biasa tak boleh ek? peel ads tuh bukan cam agak kompleks nak wat ke? so far, yang saya jumpa semua agak kompleks…haha
        .-= Life For Hire´s last blog ..Mungkinkah ini seorang blogger? =-.

        • @Life For Hire, kalau iklan banner mcm biasa tu kak jie kena tukar theme..theme ni tak sesuai..mgkn kena guna 3 column..tapi setakat ni tak de sapa yg nak buat iklan kat blog kak jie…

          yg peel ads ni, tuan dia bagi code, kak jie letak je, bukan kak jie buat..mana pandai..hehehe

          • Life For Hire says:

            @Kujie, isk..boleh jer ni kak jie..banyak lg jenis iklan leh letak kat blog kak jie ni…haha..tak yah yg graphic2 pon..yang lain banyak lg…
            .-= Life For Hire´s last blog ..Mungkinkah ini seorang blogger? =-.

  15. bagi saya kak jie contoh terbaik (pembaca lain faham ya, bagi aku). saya banyak belajar dari blog kak jie, alhamdulillah.

    dari sini juga kedewasaan boleh terbentuk. saya teringin menjadi penulis seperti kak jie. apa yang kak jie catatkan melambangkan tanggungjawab seorang kakak kepada adik-adiknya dan sebagainya (akan disambung dalam entri di blog saya he3).

    namun setiap orang punya pendapat masing-masing termasuk yang nak menjatuhkan kan kak? tetapi rahsia penulisan kita diterima hanyalah penulis sendiri yang tahu.

    ps – kak jgn ubah dah theme ni. saya suka! melambangkan naluri kewanitaan dan ceria. warna kegemaran saya juga he3 😉
    .-= megat´s last blog ..Celcom Broadband, Masalah Redirect ke VLBDC! =-.

    • @megat, panjangnya komen..kak jie tak de apa nak tambah…Kak Jie selesa layan permintaan pengunjung dan mereka selesa utk bertanya itu dgn kak jie…

  16. Pada kita ok je peel ads tu 😉
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Roses of Mine =-.

  17. Saya punya pendapat mudah. Blog adalah hak pemilik blog. Pembaca boleh komen tapi pemilik boleh pilih nak dengar atau tak. Blog bukan dmokrasi tapi diktator yang tentukan hala tujunya. Nak demokrasi, masuk lah forum
    .-= kruel74´s last blog ..Breakfast in bed =-.

    • @kruel74, komen yang paling bernas aku rasa , demonkarasi dan diktator….memang theme ni cantik cuma colour font pada sidebar tu tak menyerlah kerna warna lebih kurang warna backgorund sidebar…itu ajer…
      .-= kita´s last blog ..Seorang Orang Awam Yang Prihatin =-.

    • @kruel74, kadang2 kita saja nak penungjung pun terlibat sama dgn blog..rasa lebih dekat

  18. Saya tahu…kak ini adalah isteri yang baik. Haha 🙂