Kita nak dengar…

kita

“Kita nak dengar pendapat orang lain tentang Kak Jie…” katanya

Macam-macam permintaan dari pengunjung, kan… Kalau nak baca apa pendapat Kita tentang saya, lawati  blog dia di [sini] .

Hari Isnin saya ada appointment , jadi semua orang ada banyak masa untuk menulis tentang diri saya.  Nak keji nak meluahkan apa yang tak puas hati, yang terbuku dihati, jantung, limpah , paru-paru …dipersilakan.  Tentang theme blog, sidebar blog atau gaya penulisan.  Semua boleh komen.

Lagi satu, iklan dipenjuru kanan blog (Peels ads) tu mengannggu ke tidak? Apa pendapat kawan-kawan?

Selasa  saya kembali!  Insyaallah.

©Kujie – Pemenang komen ke 25000 sudah ditemui..tunggu pengumumannya!

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

36 thoughts on “Kita nak dengar…”

  1. mama,..mama,..engkaulah ratu hati ku…
    hehe..lagu utk mama :p

    syok menjengah ke blog mama ni.
    sukar utk dimengertikan.
    cewahh, mcm org angau la pulakss..hehe..

    1. @GreenLava, Kak Jie dah tua lah….nak merapu apa ya…kena tapis nak publish pun..hal peribadi pun sikit je…lite2…. jgn terover sgt..org bosan 😆

    1. @yonna, tau ngape tak letak msjbox , tak tahan nak layan org dtg…pls klik blog saya and add as ur follower…geli arrr

      lagi pun tak sempat nk reply la…hehehe..slow loading lagi 😆

  2. iza suka theme ni berbanding semalam. tapi ekceli tak kisah pon theme camna, tetap nak mai merayau2 kat sini..hehe
    Peel ads tu comey ja. masa mula2 nampak semalam ingat benda apa jatuh. maklum lah duk kusyuk merenung aksara2 kat blog ni… 😀

    1. @iza, sila pastikan url blog fiza btul…betul..u komen kat kongsiblog.com pun url sala..i tolong betulkan “ejaan blogspot” tu bukan blogsot
      .-= kita´s last blog ..Spam Duit Raya Dah Mula =-.

  3. ju br je mengenal kak jie… itu pun as a blogger… orgnya yg sebenar taka tau la mcmana…. bg ju, kak jie ni kira dah otai jg lah bab2 bloggin ni… nampak dr blog je dah tau dah matang…. anyway, teruskan berkongsi dan berbloggin’….
    .-= jue mj´s last blog ..FESYEN MENEMPUH H1N1 =-.

  4. tq kak jie yang paling cun tu komen aku siap di capture dengan pic smart aku sekali..hehehee
    .-= kita´s last blog ..Seorang Orang Awam Yang Prihatin =-.

    1. @Kak Long, kadang2 down, sengal juga kak long..kadang2 fikir 2-3 kali nak publish…. takut ada perkataan yg tak sesuai 😉

  5. sukalah ad kat hujung tu… suka sangat sebab cute aje.. takdelah menyusahkan orang macam ad kat online newspaper tu.. duduk tengah2.. silap browse aje, ad tu terus terbukak.. nak tutup kena click kat close pulak tu.. leceh sungguh..
    .-= Neeza´s last blog ..Ummi marah? =-.

  6. fuh…mantap btol..siap ada iklan peel ads lg…hehe…ok jer kak jie..tak rasa beza pon bg saya….
    .-= Life For Hire´s last blog ..Lawak Twitter Dalam David Letterman Show =-.

      1. @Kujie, uih..iklan biasa-biasa tak boleh ek? peel ads tuh bukan cam agak kompleks nak wat ke? so far, yang saya jumpa semua agak kompleks…haha
        .-= Life For Hire´s last blog ..Mungkinkah ini seorang blogger? =-.

        1. @Life For Hire, kalau iklan banner mcm biasa tu kak jie kena tukar theme..theme ni tak sesuai..mgkn kena guna 3 column..tapi setakat ni tak de sapa yg nak buat iklan kat blog kak jie…

          yg peel ads ni, tuan dia bagi code, kak jie letak je, bukan kak jie buat..mana pandai..hehehe

          1. @Kujie, isk..boleh jer ni kak jie..banyak lg jenis iklan leh letak kat blog kak jie ni…haha..tak yah yg graphic2 pon..yang lain banyak lg…
            .-= Life For Hire´s last blog ..Mungkinkah ini seorang blogger? =-.

  7. bagi saya kak jie contoh terbaik (pembaca lain faham ya, bagi aku). saya banyak belajar dari blog kak jie, alhamdulillah.

    dari sini juga kedewasaan boleh terbentuk. saya teringin menjadi penulis seperti kak jie. apa yang kak jie catatkan melambangkan tanggungjawab seorang kakak kepada adik-adiknya dan sebagainya (akan disambung dalam entri di blog saya he3).

    namun setiap orang punya pendapat masing-masing termasuk yang nak menjatuhkan kan kak? tetapi rahsia penulisan kita diterima hanyalah penulis sendiri yang tahu.

    ps – kak jgn ubah dah theme ni. saya suka! melambangkan naluri kewanitaan dan ceria. warna kegemaran saya juga he3 😉
    .-= megat´s last blog ..Celcom Broadband, Masalah Redirect ke VLBDC! =-.

    1. @megat, panjangnya komen..kak jie tak de apa nak tambah…Kak Jie selesa layan permintaan pengunjung dan mereka selesa utk bertanya itu dgn kak jie…

  8. Saya punya pendapat mudah. Blog adalah hak pemilik blog. Pembaca boleh komen tapi pemilik boleh pilih nak dengar atau tak. Blog bukan dmokrasi tapi diktator yang tentukan hala tujunya. Nak demokrasi, masuk lah forum
    .-= kruel74´s last blog ..Breakfast in bed =-.

    1. @kruel74, komen yang paling bernas aku rasa , demonkarasi dan diktator….memang theme ni cantik cuma colour font pada sidebar tu tak menyerlah kerna warna lebih kurang warna backgorund sidebar…itu ajer…
      .-= kita´s last blog ..Seorang Orang Awam Yang Prihatin =-.

Comments are closed.