Komuniti Kujie NetworkedBlogs

Kesian makcik tu dok sorang² kat sidebar.  Ramping macam ratu jamu je gayanya… he he he:lol:

Dah lama ada akaun networkedblogs ni, sama umur dengan akaun facebook tapi baru hari ni nak verify akaun.  Salah satu cara untuk verify akaun kena letak widget ini.

Sitebar tu kosong je , kan….tak kalerful  langsungl.  Apa salahnya letak makcik guard terpacak jaga sighboard kat situ, kan… kan…  ( Baca : ler…apasal tengok saja…klik lah join untuk follow )

p/s – follower sorang yang ada tu – Intan  dengan teknik  paksa rela – saya login akaun dia, saya sendiri klik to follow – kuasa veto seorang mama!

* Terimakasih…. baru letak 2 jam dah 14 orang yang sudi follow…walaupun avatar tak keluar kat sitebar lagi!

©kujie – hari ini Angah balik..yeah!  MRSM dah cuti ~

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. tu dia….penuh terus…haha…
    p/s : komen tu bukan dituju tuk blog kak jie, tapi blog saya…huhu…
    Jom terjah post menarik dari Amry ..Meriahkan Content Email Anda Dengan Mad MimiMy Profile

  2. Syafrizal says:

    akak baru nak letak ke
    tak perasan
    ingatkan dah letak
    tak tengok pun kat sidebar tu
    tapi memang menarik guna networkedblogs..
    saya dapat banyak gak trafik dari akaun Facebook
    Jom terjah post menarik dari Syafrizal ..Garam Bukit HPA dari Pergunungan HimalayaMy Profile

  3. aik, baru kat sini saya terbaca pasal NetWorkedBlogs..owh, inilah masa sesuai untuk mengkaji lebih dalam tentangnya..

    thanks kak Jie
    Jom terjah post menarik dari ShueQry ..Bila Cinta – 5 Tip Bagaimana Untuk Mempamerkan Rasa Sayang Pada PasanganMy Profile

  4. dah tekan button follow dah.. bestnye ade kuasa veto seorang mama.. haha
    Jom terjah post menarik dari Anarm ..Apa itu FollowFriday TwitterMy Profile

  5. saya terus follow, terima kasih kerana membuka pintu untuk follower kakjie
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Kemana menghilangnyaMy Profile

  6. L@n@ aka Mak Budak says:

    kak jie .. tugasan sudah siap!! ..
    Jom terjah post menarik dari L@n@ aka Mak Budak ..Keputusan UPSR 2010 Dari 482-334 Calon- 48-327 Peroleh Semua AMy Profile

  7. Jangan risau…polo molo ni suka² saja.
    kalau serius dari dulu lagi dah letak berbagai² widget polo molo ni… 😆

  8. kujie, x lepas laa nak follow, block dr opis
    Jom terjah post menarik dari matjoe ..70 Pembiayaan- Tahniah dan Terima Kasih Bank NegaraMy Profile

  9. sudah follow dah kak~

    🙂
    Jom terjah post menarik dari Lord Zara ..Kalau Awak Paksa Saya- Awak Juga Yang Rugi Sebab Saya Akan Tukar Segala Kata Kunci HatiMy Profile

  10. Hadi Rofiee says:

    Alamak, tak ada akaun FB. :mrgreen:

    Tahniah. 1 langkah lagi telah digerak. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Hadi Rofiee ..Naik taraf blog wordpress ke versi 301My Profile

  11. JundullahOsman says:

    salam
    baru je follow. selalu jd silence reader je. hehe
    Jom terjah post menarik dari JundullahOsman ..Charity Event – Homestay Sg Haji Dorani- Sabak BernamMy Profile

  12. dah folow tapi tak kuar gambar lak.mb lmbt skit kot 😳
    Jom terjah post menarik dari aizuddin ..Tutorial Cara Nak Buat Facebook Shoutbox Di BlogMy Profile

  13. terus saya follow sekarang…tapi tak keluar lagi…ade masalah lagi rasenye…takpe2..nanti saya datang jenguk lagi kat blog ni… :mrgreen:

    psst..mesti kak jie dah ada plan utk angahkan? 😆
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Kolaborasi Hakim dan iMeknya makin serasi…My Profile

  14. dah follow. erk.. jap nak refresh tengok jadi ke tak. 😆
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Kepulan asap hitam memenuhi ruang udaraMy Profile

  15. kesian kan… nak kena letak avatar gadis comel baru org nak polo kan..hehe 😆

  16. tak ada follower…muahahaahaa…. 🙁

  17. plugin tu ada crash dgn theme… dulu ada Community Service. tapi skrg buat segmen : Berita Komuniti Kujie – tolong promosikan aktiviti masyarakat kawan2.

  18. wah.. dh ada networkedblogs plak ye.. bagus ler..

    p/s: kakjie, kenapa tak letak komuniti kujie kt sidebar.. yg promo entry terkini blogger.. ada masalah plugin ke?
    Jom terjah post menarik dari RedBoys ..Hanya Kerana Sebiji EpalMy Profile

  19. ooo .. kdg code dia bermasalah

    p/s : sy dah lama letak tp baru sikit followernye .. perkataan tertinggal .. hehehe
    Jom terjah post menarik dari Zqah ..Funny Girl – Nick Arnstein and Fanny BriceMy Profile

  20. terimakasih krn temankan makcik tu…ade note kat fb

    There is an ongoing problem with publishing to fan pages due to a broken update that Facebook pushed late last night. We confirmed that Facebook engineers are working on a fix and we’ll update you when we get more information.

  21. dah follow kak jie tp x kuar pon 😆

    sy dah lama x tp baru sikit followernye ..
    Jom terjah post menarik dari Zqah ..Funny Girl – Nick Arnstein and Fanny BriceMy Profile

  22. makdara TERdiva says:

    skrg jugak sy folo.. haha! 🙂
    Jom terjah post menarik dari makdara TERdiva ..cikgu 18SXMy Profile