Komuniti Kujie NetworkedBlogs

Kesian makcik tu dok sorang² kat sidebar.  Ramping macam ratu jamu je gayanya… he he he:lol:

Dah lama ada akaun networkedblogs ni, sama umur dengan akaun facebook tapi baru hari ni nak verify akaun.  Salah satu cara untuk verify akaun kena letak widget ini.

Sitebar tu kosong je , kan….tak kalerful  langsungl.  Apa salahnya letak makcik guard terpacak jaga sighboard kat situ, kan… kan…  ( Baca : ler…apasal tengok saja…klik lah join untuk follow )

p/s – follower sorang yang ada tu – Intan  dengan teknik  paksa rela – saya login akaun dia, saya sendiri klik to follow – kuasa veto seorang mama!

* Terimakasih…. baru letak 2 jam dah 14 orang yang sudi follow…walaupun avatar tak keluar kat sitebar lagi!

©kujie – hari ini Angah balik..yeah!  MRSM dah cuti ~

22 Replies to “Komuniti Kujie NetworkedBlogs”

  1. plugin tu ada crash dgn theme… dulu ada Community Service. tapi skrg buat segmen : Berita Komuniti Kujie – tolong promosikan aktiviti masyarakat kawan2.

  2. wah.. dh ada networkedblogs plak ye.. bagus ler..

    p/s: kakjie, kenapa tak letak komuniti kujie kt sidebar.. yg promo entry terkini blogger.. ada masalah plugin ke?
    Jom terjah post menarik dari RedBoys ..Hanya Kerana Sebiji EpalMy Profile

  3. terimakasih krn temankan makcik tu…ade note kat fb

    There is an ongoing problem with publishing to fan pages due to a broken update that Facebook pushed late last night. We confirmed that Facebook engineers are working on a fix and we’ll update you when we get more information.

Comments are closed.