Kontest Menang Sepasang Tiket Liverpool

Saya tak pasti siap yang tweet entri tersebut. Saya klik dan klik akhirnya membawa kepada tuan rumah yang menganjurkan contest dengan hadiah sepasang tiket untuk menyaksikan perlawanan Liverpool di Malaysia pada 16 Julai 2011.

Liverpool?  WE ROCK , yeah!

Nampak saja perkataan Liverpool terus buat keputusan untuk turut serta. Kami sekeluarga bukanlah penyokong bermusim. Bila kalah berpaling tadah. Kami penyokong bukan kerana kedudukan liga tetapi sebati sejak lebih 20 tahun.

Ok..berbalik pada syarat² contest.

Syarat & Cara penyertaan:

1. Mcm kontest2 lain, kene lah follow belog DILAKOCHAN. – done! Saya follower ke 100 Networked Blog. Dia tak letak syarat nak follow yang mana satu. Harap² betul.

2. Upload kan gambar paling eksklusif korang (atau bersama gang / 2 gambar cantum jadi satu) dengan JERSEY TEAM FAVOURITE. Tak kisah lah korang fans MU ke, CHELSEA ke, ARSENAL ke.. Markah lebih sikiiiiit la kalau sarung baju LIVERPOOL kan! =)) & Letakkan CAPTION yg menarik! Done ! Bukan sekeping malah berkeping²,


Tiada syarat, tiada ketetapan mesti berbaju serupa tetapi tiba² bila tengok gambar, baru tersedar…. mereka boria!


Semangat sepasukan kami bukan di atas padang semata.  Kita boleh adaptasikan dalam kehidupan seharian bersama family.  Yang berat sama dipikul, yang ringan sama dijinjing.  Begitulah kentalnya semangat kami sekeluarga  seperti Liverpool.


You will never walk alone……ke lurah sama dituruni.  Tiada pasukan lain yang membuat rutin latihan selasak ini…hahah..hanya kami pasukan Liverpool.

 

 

Kepercayaan kepada rakan sepasukan adalah asas penting untuk sama-sama mencapai kejayaan.  Dalam bolasepak atau dalam kerjaya, saling bergantung sesama sendiri dapat mengukuhkan kekuatan pasukan.

Saya suka gambar² ini walaupun sudah 3 tahun berlalu.  Kami memang selalu ikut suami bila dia kerja luar hujung minggu.  Mungkin sebab itu, Along sekarang sedang belajar di KLIUC Diploma Geomatic Engeneering , meneruskan kerjaya suami.

Mereka bukan saja berkongsi pasukan bola yang sama, malah mewarisi kerjaya serupa.

3. Katakan: “Aku/ Kita/ saya nak pergi saksikan perlawanan liverpool bersama sama dilakochan & the gang sebab ……… ”
(Tiada Limit Patah Perkataan) Done ! Bab membebel serah padaku.

Saya nak pergi saksikan perlawanan liverpool bersama sama dilakochan & the gang sebab we never walk alone, jadi tak sesuai kalau nak pergi seorang diri.  Kalau pergi sama², semangat nak menjerit tu membuak² dan sekurang² kita boleh bersandarkan rasa kecewa jika kecundang di tengah padang.

Kalau menang, nak sorak ramai², pun best!  Kalau kalah, nak balik naik tren pun tak malu.  Betul tak….?

 

4. Hebahkan kontest ini kepada rakan. (Tag minimum 2 rakan blogger lain). Done ! Harap² mereka juga peminat Liverpool.

 

Saya nak tag dua orang yang berkenaan :

  • Blogger A – Blog yang banyak menulis mengenai perkongsian pengetahuan, pandangan dan perbincangan tentang cabang dan portfolio pelaburan.
  • Blogger B – Seorang blogger yang menceburi bidang Khidmat Sokongan Perkhidmatan Kejuruteraan Biomedikal.

5. Namakan entry korang dengan KONTEST MENANG SEPASANG TIKET LIVERPOOL! Done!

Hadiah yang ditawarkan!

SEPASANG PASS untuk tengok team liverpool training pada 14 July 2011 berserta SEPASANG TICKET menyaksikan perlawanan LIVERPOOL di Malaysia pada 16 July.

Saya amat jarang masuk contest – tapi nampak saja tiket Liverpool terus bersemangat.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. good luck kak jie. mesti boleh menang ni 🙂
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Cara mengurus dan menangani stressMy Profile

  2. good luck in winning
    Jom terjah post menarik dari matjoe ..Ceria Hasanah di Taman dia pernah hilang….My Profile

  3. tiket untuk arsenal lwn malaysia ada x?hihi
    mamat fan arsenal..he3
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Laungan Azan Disaat Kita TerlekaMy Profile

  4. wah.. i’m a liverpool fan too.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Iqbal ..Aku SEOrang Blogger – Contest SEOMy Profile

  5. Peminat anak beranak Liverpool. Memang kenalah slogan Liverpool, ‘We never walk alone’
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Maharaja Lawak Akhir – babak peserta akhirMy Profile

  6. Terbaik. Nak beli faham-faham je lah. Kalau ada contest macam ini memang berebut nak masuk. Nak tengok Steve G.
    Jom terjah post menarik dari Zaini ..Jom Menang Hadiah: Sertai Peraduan ‘Kenapa Saya Suka Komputer Saya?’My Profile

  7. Macam mana kak jie boleh minat liverpool ye?
    Jom terjah post menarik dari InfoBuahPinggang ..Anak anda pesakit buah pinggang?Ini 14 tip untuk anda.My Profile

  8. perrr bestnya.kalau dapat tiket tu..he3
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Selamat Tinggal Apesal Kau Memang Cari PasalMy Profile

  9. Pergh ~ penyokong tegar ni.. siap satu keluarga.. hehe.. ades.. kalau saya yang kawin nanti, silap2 gaduh kalau bukan satu team.. haha.. eh? advance sungguh pemikiran.. hehe..

  10. Denaihati says:

    Hidup Arsenal .. nak ge tengok juga ni
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Video PilihanMy Profile

  11. pernah nampak family yang anak bujang dia boleh anak mama sekali tgok youtube pasal gol2 menarik..

    semalam dia boleh buka lfc…kendian baca rumor2 pasal bola kt situ…erhh…dgn mak pun boleh nak sembang bola 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Exploit AttackMy Profile

  12. hahaha…sebab tu masuk contest, kot2 dpt cover utk satu family…hehe 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Cara Lebarkan Sidebar BlogMy Profile

  13. X ckp sepasang tiket & pass tuk 1 family. kekeke 😛
    Jom terjah post menarik dari kayshafiQ ..KONTEST MENANG SEPASANG TIKET LIVERPOOL!My Profile

  14. Sabahan Bloggers Club says:

    Waaaaaah.
    Baru perasan Kak jie peminat Liverpool juga. 😀
    Good luck. Nak join tapi saya tak suka bergambar dengan jersi liverpool.
    Jom terjah post menarik dari Sabahan Bloggers Club ..Aku seorang bloggerMy Profile

  15. saya dok belakang kamera…. :mrgreen:

  16. skrg lebih gelap…. tgh galak main panas

  17. kesian Along… sebab rakan sebaya kebanyakkan minat MU..so faham2 jelah kalau kumpul kt kedai mamak 😆

  18. dlm family dah biasa sgt derang sembang bola…. 😆

  19. aminnn……………

  20. hehehe..typo sikit2 tak pe, boleh faham

  21. pass trainin tu yg best , kan…

  22. Gambar kujie pakai baju liverpool tu xde la pulak…
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..Semakin yakin hati ini dengan cintanyaMy Profile

  23. Selamat berjaya kak jie..
    Wahhh..comel intan masa kecik² dulu :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Wordless Wednesday #2My Profile

  24. HAHAHAHHA ni confirm mng ni, satu family sokong liverpool rupanya hahaha
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Sebab kenapa SEO itu bosan dan membosankanMy Profile

  25. eh silap pembetulan…ajak aku sekali..(sorry kak jie..berebut taip)
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Berapa Harga Samsung Galaxy S II Di Malaysia ?My Profile

  26. kalau kaka jie ajal aku sekali kan best :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Berapa Harga Samsung Galaxy S II Di Malaysia ?My Profile

  27. fuh ni best gileer nihhh :mrgreen: nanti buat kujie football club…krugger jadi goalkeeper dia…
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Berapa Harga Samsung Galaxy S II Di Malaysia ?My Profile

  28. hehe semoga berjaya kak jie 🙂
    Jom terjah post menarik dari izwan ..Infinity Downline:Haram?My Profile

  29. sayacomel says:

    wahh..tiket training liverpool free…
    Jom terjah post menarik dari sayacomel ..Comel Sangat – Bila anak kucing dan anak ayam berkawan..My Profile