Kujie2.com MenggunakanTwenty Eleven


Saya sedang menggunakan default theme terbaru WordPress – Twenty Eleven dengan bantuan penuh dari eizil.com.

Dalam tempoh terdekat ini, anda mungkin akan alami beberapa perubahan kecil yang sedang dibaikpulih dari masa ke semasa.

Terimakasih.

 

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. patut dia tak nak tunjuk demo haritu..
    oo ni ye hasilnya
    wow! thumbs up bro eizil, memang puas hati saya tengok 🙂
    Jom terjah post menarik dari syahrilhafiz ..Wordless Wednesday # : I LOVE HarvardMy Profile

  2. oic.. Tanjung Aru.. selalu juga saya ke sana,
    jurugambarnya mmg pandai tu..
    Jom terjah post menarik dari Mus ..Hahaha.. Terpaksa Sengaja Buang Angin Tepi JalanMy Profile

  3. ooo..patut la lebih kemas..sidebar pun ada…huhu
    ok terima kasih kak jie 😀
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Menanti Sesuatu Yang Pasti Akan Menjadi Milik MamatMy Profile

  4. hakimfaridzul says:

    keman, bersih.
    Jom terjah post menarik dari hakimfaridzul ..Gambar Duit Syiling Terbaru Edisi Ketiga -3My Profile

  5. lagi parah lepas dpt mesej dari anak bujang tu kan…kembang doble terus kuncup… 😛
    Jom terjah post menarik dari cikmin ..Macaron Ramadhan & Raya dibuka untuk tempahanMy Profile

  6. cik min ni……….. pagi2 dah guna ayat ada mauripan…kita kembang tak kuncup2 tau 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Rindukan Mama Atau Harry Potter?My Profile

  7. blog k.jie ni pakai themes apa pun tetap menarik… 🙂 mcm tuannya…
    Jom terjah post menarik dari cikmin ..Macaron Ramadhan & Raya dibuka untuk tempahanMy Profile

  8. kalau mamat perasan , twenty eleven, bila single post – tak ada sidebarkan? dia jadi single kolum, yang ni dah edit letak sidebar.

    sidebar kecik, yang ni dah dibesarkan.
    Tak ada frame kotak2..yang ni ada
    header dan bannder tu pun dah dikecikkan sizenya.
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Dibogelkan Oleh Wp-IncludesMy Profile

  9. header tu random…baru letak 2
    header yang lama dgn gambar family kami kat Tjg Aru KK
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Dibogelkan Oleh Wp-IncludesMy Profile