Louis Vuitton Penyubiru

Selama ini  saya pembaca blog Penyubiru melalui Google Reader saja, malu nak tingalkan komen di blog  . Laki orang ni, saya malu sikit nak berkomen lebih-lebih.

Dua hari lepas dia tweet new post, kebetulan saya free , terus klik masuk entri tersebut dan menjadi  pengkomen pertama yang berebut hadiah tersebut.

Bertuah,kan?  Sekali komen terus dapat hadiah.

Nak tau apa hadiah dalam tu?

Mungkinkah handbag Louis Vuitton macam hadiah harijadi Dato’ Siti Norhaliza tu?

Kalau betul saya dapat handbag LV berharga RM 40 ribu tu, jangan kecil hati ye Penyubiru……Kak Jie nak jual balik – diskaun 50% pun tak pe. Dapat cash rm 20 ribu terus tempah tiket kapalterbang ke Algeria – dapat peluk laki seminggu lagi best dari kepit beg RM 40 ribu yang kalau Kak Jie pakai, sah-sah orang ingat beli kat Nilai3. :lol:

Kita tunggu encik posmen datang mengetuk pintu hatiku

©Kujie – I don’t care if monday’s blue… Tuesday’s grey and wednesday too

60 Replies to “Louis Vuitton Penyubiru”

  1. AA pun kdg2 singgah komen jgk dkt N3 penyu biru tew. tp bkn lah pengKOMEN yg pertama. tu lah, tuah ayam nmpk di kaki, tuan org TUHAN yg tahu…
    .-= Ayah Aiman´s last blog ..BANTUAN anda diperlukan!!! =-.

  2. tahniah kakjie..tapi ade ke orang nak bagi hadiah semahal tu..ngeh3..
    .-= Mr. Cuz´s last blog ..Happy Birthday Mr. Cuz =-.

  3. Jual saja LV itu. Dapat duit then boleh buat belanja anak-anak.
    .-= Fahmishah´s last blog ..Sebab Kenapa Aku Pengguna Google Chrome =-.

  4. salam Kujie..
    suka lah blog awak…
    hehehe…
    kalau dapat beg LV..jual kat siti..
    .-= DrSinga´s last blog ..tenkiu kawan =-.

  5. Incik RestNrilekS Gelak Guling baca entri ni. Aha jual 50% terus terbang ke Algeria.

    Bagus juga cadangan tu. Mekasih Kak Jie bagi senyuman untuk bak orang kata “Monday Blues” 😛

    Tu la, sekarang ni kadang-kadang kita pakai barang berjenama pun, ada yang ingat beli di Nilai atau PS.

    p/s: Incik RestNrilekS ber”shopping” di pasar malam aje : )
    .-= Incik RestNrilekS´s last blog ..Hidup Berani Untuk Gagal 3 : 2010 =-.

    1. @Incik RestNrilekS, bahaya betul rizal ni
      tiap kali baca entri kak jie..dia guling-guling 😆

      ha..betul lah tu..sebab tu kak jie beli beg espirit kat pasar malam je 😆

  6. tahniah kak jie!
    sokong kata kak jie, dari peluk beg 40k tu baik buat tambang ke algeria. 😉
    dapat meleraikan rindu.. 😳

  7. hmm kalau dia hatar ayam pangang, mcm lak ek?

    tak pun rasanya dia hantar kuih maruku, lagipun sempena pesta Pongal! hehehehe

    apa mcm tekaan maza, ada worait ka?

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    psst; maza laki worang jugak..
    but always available gitew..
    kehkehkehkehhh…
    .-= maza´s last blog ..Ego Dalam Mesyuarat =-.

    1. @izzah, tak terbayang…400 ringgit pun tak pernah beli, 40 ringgit pun fikir banyak kali..sebb jenis tak berkepit dgn handbang – kalau keluar, isi dlm poket duit dan segala yg penting je..tak de nak usung bag 😆

      1. @Kujie, Kak Jie,maafkan saya.saya selalu tertukar dengan nickname kak jie iaitu Kujie..Akan diperbaiki di masa depan…
        .-= eyriqazz´s last blog ..7 Tips untuk Tingkatkan Trafik ke Blog Anda =-.

  8. Alhamdulillah tuah ayam nampak di kaki…tahniah.
    .-= denaihati´s last blog ..3 hari lagi peluang untuk dapat RM4250 =-.

  9. rezeki…hehehehe…nnti tempek gamba LV.. :p
    .-= zati´s last blog ..Mount Kinabalu Package ( jom daki) =-.

  10. best nye… saya pun jadi bersemangat hanya dengan membaca entry ini. in my case… wednesday is always blue…saya tak suke wed…
    .-= .D.d L a L a.´s last blog …roti canai & daging cincang. =-.

  11. Kak Jie, tak kisahlah Penyubiru itu laki orang ke… asalkan dia blogger, takde hal punya.

    p/s: tapi saya phobia juga nak beri komen di blog isteri orang… camne tu ye?

  12. adoila! hehe… tinggi betul imaginasi Kak Jie hanya dengan melihat kotak.hehe… tertiba rasa malu plak seba isi dalam kotak tu tak sehebat imaginasi Kak Jie.hehe.. *emoticon tutup mata sambil berlari² sembunyi balik pintu*

    p/s : Kak Jie, encik posmen takkan ketuk pintu rumah kak jie jika encik posmen tak tau kat mana rumah Kak Jie. (baca: Kak Jie blum emel add Kak Jie lagi)

    1. @penyubiru, makcik tengah angau …mcm ni lah
      baru lepas offline dgn encik suami – 😆

      dan dan email alamat, takut posmen tu hantar g rumah Yonna ke…rumah Jard 😆

  13. mama ni lucky je manjang T__T ni jelesss ni hahaha. xde maknanya LV mcm ct tu T__T HAHAHA> LV petaling street ja kot :p

    mama,semua org terharu mama komen blog diorg kan? :p wahh bertuahnya rasa kenal mama zaman dulu kala hahaha.
    .-= yonna´s last blog ..Y000 : Dedikasi. =-.

    1. @yonna, ada perasaan seba salah disitu

      kalau komen – mcm menarik perhatian – tuan blog mcm dah lupa entri sendiri 😆
      rasa takut mencuri visitor org – perasan gleme tak sudah 😆

      kalau tak komen – nanti orang cakap sombong – ooo dah popular dah top dah tak pandang blog kita2 ni….

      kadang2 cuma sempat post entri – lepas tu petang baru sempat online – ada banyak aktiviti offline yg nak buat.

      kita kenal dah berapa tahun ye….dekat 6 tahun?
      OMG……….. lama dah, dari Intan tu tadika 😆

      1. lama ma.dulu masa jumpa Intan kat sate Kajang, alahaii kecik gila. T__T sekarang dah tinggi,dah pandai bergaya mcm anak dara dah hahaa.

        time flies. syg mama! *hugs*
        .-= yonna´s last blog ..Dedikasi. =-.

Comments are closed.