Louis Vuitton Penyubiru

Selama ini  saya pembaca blog Penyubiru melalui Google Reader saja, malu nak tingalkan komen di blog  . Laki orang ni, saya malu sikit nak berkomen lebih-lebih.

Dua hari lepas dia tweet new post, kebetulan saya free , terus klik masuk entri tersebut dan menjadi  pengkomen pertama yang berebut hadiah tersebut.

Bertuah,kan?  Sekali komen terus dapat hadiah.

Nak tau apa hadiah dalam tu?

Mungkinkah handbag Louis Vuitton macam hadiah harijadi Dato’ Siti Norhaliza tu?

Kalau betul saya dapat handbag LV berharga RM 40 ribu tu, jangan kecil hati ye Penyubiru……Kak Jie nak jual balik – diskaun 50% pun tak pe. Dapat cash rm 20 ribu terus tempah tiket kapalterbang ke Algeria – dapat peluk laki seminggu lagi best dari kepit beg RM 40 ribu yang kalau Kak Jie pakai, sah-sah orang ingat beli kat Nilai3. :lol:

Kita tunggu encik posmen datang mengetuk pintu hatiku

©Kujie – I don’t care if monday’s blue… Tuesday’s grey and wednesday too

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Apela ek hadiahnyer tuh..

    p/s: Best ayat Kak jie “Peluk laki seminggu lagi best dr kepit beg RM40k..”..heehehe :mrgreen:
    .-= hafizmd´s last blog ..Bola Sepak Malaysia 2010 – Jadual Perlawanan =-.

  2. Ayah Aiman says:

    AA pun kdg2 singgah komen jgk dkt N3 penyu biru tew. tp bkn lah pengKOMEN yg pertama. tu lah, tuah ayam nmpk di kaki, tuan org TUHAN yg tahu…
    .-= Ayah Aiman´s last blog ..BANTUAN anda diperlukan!!! =-.

  3. tahniah kakjie..tapi ade ke orang nak bagi hadiah semahal tu..ngeh3..
    .-= Mr. Cuz´s last blog ..Happy Birthday Mr. Cuz =-.

  4. wah best2..boley kongsi tak??
    .-= farhal´s last blog ..COntest !! =-.

  5. samdaddycool says:

    Kalau beg LV ori.. meh sini saya tolong jual dalam ebay… :mrgreen:
    .-= samdaddycool´s last blog ..Dropship : Megagoods still relevan? =-.

  6. Fahmishah says:

    Jual saja LV itu. Dapat duit then boleh buat belanja anak-anak.
    .-= Fahmishah´s last blog ..Sebab Kenapa Aku Pengguna Google Chrome =-.

  7. akak, maybe akak akn dpt tiket ke algeria kot. hehehe

    • @juanghidup, sebenarnya tuan blog dah bagitau siang2 ape dlm tu
      saje je buat entri provokasi..kot2 dia nk tukar hadiah :mrgreen:

  8. salam Kujie..
    suka lah blog awak…
    hehehe…
    kalau dapat beg LV..jual kat siti..
    .-= DrSinga´s last blog ..tenkiu kawan =-.

  9. Bertuah betul…..Dah rezeki =)
    .-= blinkky´s last blog ..How To Speed Up Your Computer ? =-.

  10. hehe.. tahniahlah ye.. rezeki rezeki.. 😀
    .-= zuls´s last blog ..Blog ini kembali beraksi =-.

  11. Warr….alangkah baik kalau saya pun sebegitu bertuah! 😀
    .-= tekkaus´s last blog ..An Avatar Like No Other =-.

  12. Incik RestNrilekS Gelak Guling baca entri ni. Aha jual 50% terus terbang ke Algeria.

    Bagus juga cadangan tu. Mekasih Kak Jie bagi senyuman untuk bak orang kata “Monday Blues” 😛

    Tu la, sekarang ni kadang-kadang kita pakai barang berjenama pun, ada yang ingat beli di Nilai atau PS.

    p/s: Incik RestNrilekS ber”shopping” di pasar malam aje : )
    .-= Incik RestNrilekS´s last blog ..Hidup Berani Untuk Gagal 3 : 2010 =-.

    • @Incik RestNrilekS, bahaya betul rizal ni
      tiap kali baca entri kak jie..dia guling-guling 😆

      ha..betul lah tu..sebab tu kak jie beli beg espirit kat pasar malam je 😆

  13. mrs sufian says:

    tahniah kak jie!
    sokong kata kak jie, dari peluk beg 40k tu baik buat tambang ke algeria. 😉
    dapat meleraikan rindu.. 😳

  14. hmm kalau dia hatar ayam pangang, mcm lak ek?

    tak pun rasanya dia hantar kuih maruku, lagipun sempena pesta Pongal! hehehehe

    apa mcm tekaan maza, ada worait ka?

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    psst; maza laki worang jugak..
    but always available gitew..
    kehkehkehkehhh…
    .-= maza´s last blog ..Ego Dalam Mesyuarat =-.

  15. 40K??? banyak yer benda dapat dibuat dengan duit tu. ermmmm…alangkah kita dapat macam tu??? owhhh tidak. 😆
    .-= is´s last blog ..LDP & aktiviti panitia =-.

    • @is, bagi kita
      dia dia………40k tu celah gigi je 😆

      kita ukurlah periuk kita, dia ukurlah kerak dia..hehehee 😆

  16. kak..tak terbayang dapat beg rege 4ok…kalau betul mau tarik telinga suami..hahhaha dari dia belikan saya beg rege 4ok..baik dia bagi saya beli benda lain…hahhahah 😆
    .-= izzah´s last blog ..alamak….kena kursus….EBM tak byk….camner? =-.

    • @izzah, tak terbayang…400 ringgit pun tak pernah beli, 40 ringgit pun fikir banyak kali..sebb jenis tak berkepit dgn handbang – kalau keluar, isi dlm poket duit dan segala yg penting je..tak de nak usung bag 😆

  17. wow…best tue

  18. berangan nak dapat peluk cik abg kat algeria ye 😆

    jual jangan tak jual klu dapat beg LV tuh 😈
    .-= ~mrs azmi~´s last blog ..apa yang paling DEKAT, JAUH, BESAR, BERAT, RINGAN, TAJAM??? =-.

  19. kalau kak jie dapat LV tu btul2, mmg ken jeles. hoho

  20. tahniah jie, memang bertuah namanya tu,,,, tunggu 😀

  21. beg LV?..saya pun nak juga…bertuah kak ujie..
    .-= eyriqazz´s last blog ..Aura Hanis Zalikha =-.

    • @eyriqazz, Kak Jie – nk betulkan byk kali dah ni :mrgreen:

      • @Kujie, Kak Jie,maafkan saya.saya selalu tertukar dengan nickname kak jie iaitu Kujie..Akan diperbaiki di masa depan…
        .-= eyriqazz´s last blog ..7 Tips untuk Tingkatkan Trafik ke Blog Anda =-.

  22. denaihati says:

    Alhamdulillah tuah ayam nampak di kaki…tahniah.
    .-= denaihati´s last blog ..3 hari lagi peluang untuk dapat RM4250 =-.

  23. rezeki…hehehehe…nnti tempek gamba LV.. :p
    .-= zati´s last blog ..Mount Kinabalu Package ( jom daki) =-.

  24. .D.d L a L a. says:

    best nye… saya pun jadi bersemangat hanya dengan membaca entry ini. in my case… wednesday is always blue…saya tak suke wed…
    .-= .D.d L a L a.´s last blog …roti canai & daging cincang. =-.

  25. tahniah

    reseki

  26. first time comment, terus dapat hadiah.. how lucky are you.. 🙂
    .-= sayahappyslalu´s last blog ..Operasi Besar-Besaran… =-.

  27. Kak Jie, tak kisahlah Penyubiru itu laki orang ke… asalkan dia blogger, takde hal punya.

    p/s: tapi saya phobia juga nak beri komen di blog isteri orang… camne tu ye?

    • @rohaizad, bukan…dia tulis kisah peribadi..segan 😆

      p/s – kak jie tau lah..sebab blog gadis bujang pun ramai 😆

  28. adoila! hehe… tinggi betul imaginasi Kak Jie hanya dengan melihat kotak.hehe… tertiba rasa malu plak seba isi dalam kotak tu tak sehebat imaginasi Kak Jie.hehe.. *emoticon tutup mata sambil berlari² sembunyi balik pintu*

    p/s : Kak Jie, encik posmen takkan ketuk pintu rumah kak jie jika encik posmen tak tau kat mana rumah Kak Jie. (baca: Kak Jie blum emel add Kak Jie lagi)

    • @penyubiru, makcik tengah angau …mcm ni lah
      baru lepas offline dgn encik suami – 😆

      dan dan email alamat, takut posmen tu hantar g rumah Yonna ke…rumah Jard 😆

  29. hehehe…….. waaaaa. jeles!
    .-= Jard´s last blog ..Dia SWEET kerna…….. =-.

  30. ehh lupa nak tuka link blog ngee hahaha
    .-= yonna´s last blog ..Dedikasi. =-.

  31. mama ni lucky je manjang T__T ni jelesss ni hahaha. xde maknanya LV mcm ct tu T__T HAHAHA> LV petaling street ja kot :p

    mama,semua org terharu mama komen blog diorg kan? :p wahh bertuahnya rasa kenal mama zaman dulu kala hahaha.
    .-= yonna´s last blog ..Y000 : Dedikasi. =-.

    • @yonna, ada perasaan seba salah disitu

      kalau komen – mcm menarik perhatian – tuan blog mcm dah lupa entri sendiri 😆
      rasa takut mencuri visitor org – perasan gleme tak sudah 😆

      kalau tak komen – nanti orang cakap sombong – ooo dah popular dah top dah tak pandang blog kita2 ni….

      kadang2 cuma sempat post entri – lepas tu petang baru sempat online – ada banyak aktiviti offline yg nak buat.

      kita kenal dah berapa tahun ye….dekat 6 tahun?
      OMG……….. lama dah, dari Intan tu tadika 😆

      • lama ma.dulu masa jumpa Intan kat sate Kajang, alahaii kecik gila. T__T sekarang dah tinggi,dah pandai bergaya mcm anak dara dah hahaa.

        time flies. syg mama! *hugs*
        .-= yonna´s last blog ..Dedikasi. =-.