Memburu 25000

komen ke24000

Komen yang ke 24000  dikirimkan  pada 25/7/09 jam 5:17pm oleh tekkaus satu-satunya blogger bukan Melayu di blog ini.


Tekkaus – saya jarang dapat masuk blog awak,   kurang mesra ‘SNAILmyx’.

Saya sedang mengesan komen ke 25000 !

Siapakah yang bertuah itu?  Adakah si  Maza , juara dua bulan berturut-turut ” Teman Terhangat Bulan Ini “ ?

Kita tungu detiknya, Insyaallah.

Satu lagi :

Semua ruang komen di blog ini akan dikatup secara automatik selepas 30 hari.
Automatically close comments on articles older than 30 days

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. wah!! 25000 😯 😯 😯

    bilela agaknye blog saye ni nak dapat jadi semeriah blog kak jie :roll: :roll:
    .-= mrs azmi´s last blog ..berat hati~ =-.

  2. 😉 ehek

  3. aduuuh boook cpekdeh

  4. ya lau menurut aku pasangan itu perlu saloing tau satu sama lain biar gak grusah grusuh so pasangan kan cujup sekali dalam hidup

  5. pergh… 25000 komen tu… hohohoho

  6. wow..hebat la kak jie ni..
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Second semester has begun =-.

  7. Pasal komen ke 25 000 tu, Tie tak harap pun… Tie ni memang dari dulu tak ada tuah menang apa-apa pun… hihi…
    .-= Tie´s last blog ..Kerja oh kerja =-.

  8. wahh,..menarik tertarik ni..

    harap² ada la rezeki bai.ehehe..
    .-= fiezabaiduri´s last blog ..Lagu : Man In The Mirror – Michael Jackson =-.

  9. mrozaidi says:

    itu jikalau tidak mampu untuk memberi satu perhatian kepada satu yang adil serta saksama, jika mampu rasanya apa salahnya, tapi perempuan sekarang tidak suka sebegitu. hanya mahu miliki seorang.. buka untuk dikongsi. tapi “payung emas” tak nak ke?
    .-= mrozaidi´s last blog ..Perempuan =-.

    • @mrozaidi, entri ni bab mencari komen 25000
      ada entri bab2 rumahtangga, bab2 cintan cintu tu kat entri yg berkaitan

  10. Entah! Mungkin saya akan jadi komenter bertuah yang ke 25000! 😮

  11. kalau pun dia bukan Islam kita kena betulkan pemahaman dia. jangan anggap dia bukan Islam kita boleh terima pandangan dia macam tu.

    sebab tu orang selalu anggap masuk Melayu bukan masuk Islam. 😉
    .-= is´s last blog ..ada nampak???? =-.

    • @is, Kak Jie belum layak kot nak tazkirah orang :mrgreen:

      komen dia di balas kat entri yg berkaintan , tak pula kak jie komen entri yg ni..

    • @is, pengomen juga ada beberapa jenia

      ada yg betul2 mencari jawapan
      ada yang betul2 baca entri dan dia komen dari apa yg dia baca
      ada yg sekadar saya to say hai…dari tak komen,
      ada yg dtg balik baca balasan dari komen dia
      ada yg tak baca lagi lepas tu…

      kak jie pun kenal dia sekadar say hai hai bye bye..jadi komen kak jie dgn dia pun sekadar hai hai bye bye je… tak kenal rapat tak kenal peribadi, hanya pengunjung secara tulis komen sekali lalu, jadi ada beberapa perkara kak jie tak beratkan..sebab dia tak akan dtg lagi utk baca apa yg dia komen…maafkan kak jie kerana tak ambil berat hal ini.

      kak jie gagal menjadi seorang muslim yang baik untuk memberi dia kesedaran dan kefahaman . kadang takut untuk serius tentang beberapa perkara kerana sebaris dua ayat belum tentu dpt menerangkan hal yang sebenarnya kerana kak jie sedar ilmu yg tak cukup untuk bercakap hal2 yg kak jie memang tak pandai.

  12. power tu komen ke 25,000 aku baru terhegeh-hegeh menunggu visitor ke 33,333….
    .-= denaihati´s last blog ..Contest Weblog Popular 1Malaysia =-.

    • @denaihati, tak pernah count visitor..dulu ada lepas tu terdelete code, malas nak pasang lagi..

      kejap je tu….hari tu terlepas contest 😆

  13. hadiah pun 25000 gak ker..
    .-= kuina´s last blog ..Festival Kedah Sejahtera =-.

  14. ermmm komen yer macam selama2nya pasangan kita tu ditakdirkan untuk kita selamanya. jangan lupa dia milik Allah bukan milik kita yang abadi cuma dipinjamkan sahaja.
    .-= is´s last blog ..ada nampak???? =-.

    • @is, sebab tu lah blogger bukan melayu kak jie boldkan..supaya kita faham dia bukan Islam jadi jangan terkeliru komen2nya…

  15. mari memburu.. 🙂

  16. Salam hormat wahai kujie.

    Semakin ramai yang akan menjadi ‘pemburu.’

    • @Abang Long, sebenarnya tak de apa pun abg long

      entri tak de faedah pun..cuma saja nak update blog, nanti org kejutkan pula jikaku tak bangun esok pagi….. 😆

  17. hehe.. mcm pemburu emas laks. Kak jie, yati dah lari dari UPM.. hahaha H1N1 menyerang ketenteraman.. 🙁
    .-= yati´s last blog ..H1NI punya pasal I =-.

    • @yati, hehehehe…anak buah kak jie kt Arau pun balik tu
      sek keb. kt sini pun katup sampai 4/8 :mrgreen:

      selamat bercuti ..hehehe

  18. kak ji memburu komen 25000, saya baru je melepasi entri 100…
    .-= beliamuda´s last blog ..Entri ke-100? =-.

  19. maza tu rajin tinggal comment.. mesti dia selalu tunggu depan PC hehehee..
    .-= Neeza´s last blog ..Brrrrrr…. =-.

    • @Neeza, dia minum power rut…..wahhh.. nk jadi jutawan 😆

      • Bukan power rut aje kak Jie.. semua dia bedal, power rangers, power puff girls.. hahahah!!! :mrgreen:

        • @Neeza, sementara dia belum dtg tu Neeza…apa lagi…. kutuk jgn tak kutuk…

          heheheh

          dia je kumbang seekor antara kuntuman bunga seri pagi mcm kita 😆

          • bila dia datang, mestilah telinga dia berasap hehehe… tapi memang dia kumbang penglipur lara pun.. penyeri taman bunga.. :mrgreen:
            .-= Neeza´s last blog ..Brrrrrr…. =-.

          • @Kujie,

            Uwaaa……….sempat juga mokcik-mokcik ni kutuk pokcik tu, ekk !! Waakakakaaa………

            Silap2 dia datang bawak lastik! Baru lebam mata sorang-sorang, ekekekeke…….
            .-= Tie´s last blog ..Kerja oh kerja =-.

Trackbacks

  1. […] Saya lagi terkejut. Inilah hukum karma. Buat baik dibalas baik. Akhirnya Nuaeman memenangi hadiah Pengkomen ke 25000. […]