Monday Morning : Perangai Blogger

perangai blogger

@kujie

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Comments

  1. Bulan ini belum update konten, ayo semangat…
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Cara Mengatasi dan Keluar dari Google SandboxMy Profile

  2. Ini mungkin saya nie kurang post entry blog, harus lebih semangat..
    Jom terjah post menarik dari Irawan ..Cara Mendaftar dan Memasang Google Analytics di BlogspotMy Profile

  3. aimannajmy says:

    kadang2 bila time malas menjelma dekat 2 minggu tak update blog huhu
    Jom terjah post menarik dari aimannajmy ..Single terbaru Sayugia pada 4 April 2012My Profile

  4. hahahaha…buat jela post merapu2…target keyword pe2…. dapat gak traffic..wakakaka
    Jom terjah post menarik dari TopiJerami90 ..>Tanah runtuh di perkampungan Orang Asli Sungai RuilMy Profile

  5. hmm @kujie, bosan malam ni, selak la satu satu page, nak update entri malas, nak tweet pulak takut merapu satgi..on facebook stalker orang jela~ hehe
    Jom terjah post menarik dari syahrilhafiz ..Muaturun Koleksi Chrome OS WallpapersMy Profile

  6. baca sini hehee.. mcm 2perangai bloger kan
    Jom terjah post menarik dari mr.pingu ..Mak Nyah diarah Solat BerjamaahMy Profile

  7. Assalamualaikum,
    Hati memang meronta2 nak updet blog tapi tulis kementot-kementot je sebab lebih banyak masa diperlukan kat tempat lain.

    Kalau dah mula tak updet, berjangkit kemalasan tu dan mulalah malas nak updet…itu yang scedule je semua, harung updet seminggu sekali ;)
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Harga Petrol Ron 95 Kekal Walaupun Subsidi Naik 10 SenMy Profile

  8. kalau tujuan berblogging adalah kerana ‘terpaksa’ membuat entri maka hidup kalian adalah seperti anjing yang mengejar ekornya sendiri.

    Bila dah dapat gigit, lepaskan semula dan kejar balik.
    Jom terjah post menarik dari faizul ..Idea dan hujan adalah samaMy Profile

  9. tu gedik nama nya..nak curi perhatian..hahaha
    Jom terjah post menarik dari Man ..McLaren Hampir Berlanggar Sesama Sendiri!My Profile

  10. John Johny says:

    monday alwayssss bluesss

  11. samanosuke_04 says:

    ish3… nie sindrom yang kite penah alami dulu, sekarang nie dah byk dah cara nak pecahkan kebuntuan idea.. salah satunya buatlaa “wordless wednesday” tetiap hari.. haha!
    Jom terjah post menarik dari samanosuke_04 ..Kenapa Hana Tajima Nampak Lawa Dengan Tudung Belit-belit?My Profile

  12. Nak berCERITA kat blog dengan TWITTER adalah DUA SITUASI yang berbeza….
    Jom terjah post menarik dari hazman aka species1980 ..Tiket penerbangan PERCUMA AIRBUS 380 untuk BLOGGERSMy Profile

  13. update twitter dengan blog jauh bezanya. bagi tweet n blog personal, contoh update harian ka. dlam twitter senang ja nak tweet. “tengah makan ni”..”terbangun tidur tadi”..tapi bagi blog kena juga terangkan sedikit..” tengah makan ni bla3 lepas terbangun tidur bla3 n bla3″..itu bagi yang dua2 personal..kalau blog tu niche lain, tweet pula personal..memang jauh la bezanya..

    Saya sendiri pun takut juga buntu nak update blog tentang apa. tapi buat masa sekarg idea tu memang mencurah2 tapi sebab tiada masa n kelajuan internet yang lambat, semua tentang blog jadi tergendala n lambat. :)
    Jom terjah post menarik dari Naziman ..T-shirt Apple Red (Tempahan Universiti Malaya)My Profile

  14. Macam tu nak kena buat blog guna twitter lagi senang. :)
    Taip 100 patah perkataan je, senang ma…..
    Jom terjah post menarik dari lunaticg ..Malaysia 1st series coin designerMy Profile

  15. errrk…takde idea, tak yah tuit la..kan senang. hehehehe…kalau tuit pjg2 tu, baik buat je entry. LOL
    Jom terjah post menarik dari Cik Norfa ..You’re My Sunshine – 24 Weeks!My Profile

  16. Sebab tu saya taknak jadi blogger. Takut jadi pemalas ;p
    Jom terjah post menarik dari Azwan ..Lelaki dirogol oleh wanita.My Profile

  17. paling saya tak bukak adalah twitter…kadang2 busy kak jie

  18. Jangan malas2,kedai sendiri kena jaga woo…he3..
    Jom terjah post menarik dari Azman ..Taik Burung Ada OngMy Profile

  19. Akak tak sihat,bukan tak ada idea.

  20. hehe.. inilah perangai Blogger.. as long as tak menyusahkan orang lain..betul tak? :)
    Jom terjah post menarik dari Aya ..Siapa Model Tudung Fareeda 2012?My Profile

  21. selalu macam ni k.jie.. syieda pun dah type2 entry last2 delete.hihihi

  22. twitter pendek, update apa-apa benda pun tak apa, blog ada yang ada tujuan tertentu, kadang2 tak jumpa source, tak jumpa ilham, pegilah twitter nak lepas gian menulis kan? :P
    Jom terjah post menarik dari ajamoppical ..Bilik Tidur IdamanMy Profile

  23. sentap ni…keh3…
    Jom terjah post menarik dari Azrul ..1MooLaysia | The Day I Met With ZunarMy Profile

  24. Aduh terasa macam menerima tumbukkan padu dimuka. Ada kala blogger pun buntu hendak menulis entri itu menulis yang marapu. Jangan marahkan kami kalau terjadi kerana ia dibawah pengaruh bawah sedar. :-)
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Bantu saya cadang untuk masakan ikan SalmonMy Profile

  25. kingbinjai says:

    kurang ide untuk isen yg berkualiti…

  26. update blog tak sama macam update twit. tak pasti la kalau twit dia sama niche dengan blog.
    Jom terjah post menarik dari Syafiq Лomoтехн ..laman ini dalam pemindahanMy Profile

  27. Takder idea nak tulis apa kat ruangan komen ni… aish… hehehe
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Fokus pada apa yang anda ingin capaiMy Profile