perangai blogger

Monday Morning : Perangai Blogger

perangai blogger

@kujie

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

34 thoughts on “Monday Morning : Perangai Blogger”

  1. kalau tujuan berblogging adalah kerana ‘terpaksa’ membuat entri maka hidup kalian adalah seperti anjing yang mengejar ekornya sendiri.

    Bila dah dapat gigit, lepaskan semula dan kejar balik.
    Jom terjah post menarik dari faizul ..Idea dan hujan adalah samaMy Profile

  2. update twitter dengan blog jauh bezanya. bagi tweet n blog personal, contoh update harian ka. dlam twitter senang ja nak tweet. “tengah makan ni”..”terbangun tidur tadi”..tapi bagi blog kena juga terangkan sedikit..” tengah makan ni bla3 lepas terbangun tidur bla3 n bla3″..itu bagi yang dua2 personal..kalau blog tu niche lain, tweet pula personal..memang jauh la bezanya..

    Saya sendiri pun takut juga buntu nak update blog tentang apa. tapi buat masa sekarg idea tu memang mencurah2 tapi sebab tiada masa n kelajuan internet yang lambat, semua tentang blog jadi tergendala n lambat. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Naziman ..T-shirt Apple Red (Tempahan Universiti Malaya)My Profile

  3. twitter pendek, update apa-apa benda pun tak apa, blog ada yang ada tujuan tertentu, kadang2 tak jumpa source, tak jumpa ilham, pegilah twitter nak lepas gian menulis kan? 😛
    Jom terjah post menarik dari ajamoppical ..Bilik Tidur IdamanMy Profile

Comments are closed.